- 10 Haziran 2020
- 506
- 342
- 33
- 36
- Konu Sahibi Gulden_1987
-
Söylenecek çok şey var ama hakaret davası yememek için susuyorumMalesef fiziksel
Vala bende anlamadımanlamadım?
ay kıyamam :)eksık kalmıs cumle ne kı bu dedım . yok canım ne kusuru yahu. ben de cok uzuldum. ınsallah ılgılenırler :S kım bılır duymadıgımız ne canilikler donuyo etrafımızda..Vala bende anlamadım
Ne yazmışım ben ya
2 gündür bebeğim hasta uykusuzum zombi gibiyim
Dün gecede çok üzüldüm bu yavrucağa
Saçmala birşeyler yazmışım özür dilerim
Maalesef fake değil. Eski üye. Doğum zamanında da mesajları var. İnşAllah kimliği tespit edilir. Benimde sinirlerim allak bullak oldu bu hasta kadın yüzünden. İnşAllah o yavrunun başına bir şey gelmeden önlem alınır.Bence fake gibi geldi ya da psikopatsiniz..neyine senin ikinci cocuk umarım fakesin
Maalesef fake değil. Eski üye. Doğum zamanında da mesajları var. İnşAllah kimliği tespit edilir. Benimde sinirlerim allak bullak oldu bu hasta kadın yüzünden. İnşAllah o yavrunun başına bir şey gelmeden önlem alınır.
Normalde anlamadan dinlemeden linclemeye ben de karşı biriyim ama bu kadın elimdekini boguyorum deyip ikinciyi dogursam deme haksızlığıni hadsizligini nasil gösterebiliyor? Anne olmal bu mu? Ben de anneyim inanılmaz zor 2 sene geçirdim ve şu an her ay gidip o igneyi oluyorum ki kizima zarar vermeyim psikolojim yetmeyecek iki çocuğa çünkü biliyorum..o yüzden yazıklar olsun böyle anneliğe de böyle kadınlığa dabogmak sizce anlayisla yaklasilmasi gereken bir konu mu? Daha bu hafta bir anne isitme engelli kizini bicaklayarak öldürdü. Konu sahibi ise öldürme teşebbüsünde bulunuyor. Sonraki asamada biraz daha uzun sure bogup öldürmek var. Insanlar cinnet gecirip cocuklarini öldürebiliyor farkinda misiniz? Bu insanlar cocuklarina hic siddet uygulamadan çok mutluyken bir anda öldürmüyor, onceside oluyor. Öfke kontrolü olmayan bir insan durumun vehametini nasil anlasin?
Siz yaptığınız şeyi basit bişey zannediyosunuz ki bu kadar rahat buraya yazabiliyosunuz. Eşiniz ananız kaynananız filan yok mu sizin. Sizi bi sarssa da kendinize gelseniz. Boğmak ne demek yaaaa. Sizin bi çocuk yapmış olmaznız hata. Yazık o küçücük yavruya.Malesef fiziksel
Boğmakmı?Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Bebegim o kadar cok agliyor ki artik bende onunla beraber aglamaya basladim, ustelik dogum sonrasinda hala tedavi gordugum bir rahatsizligim oldu. Ilaclar agir geliyor, kizim zorluyor, psikolojim mahvoldu. annemi yanima cagirdim 1 hafta boyunca sadece zorunlu ihtiyaclarini giderip dinlenecegim dedim. Ama ne kizima bagirdim ne sarstim, sadece agladigim icin o gerginligi almasını istemedim. Bakin sizde kendinizin farkina varip bir cozum bulmussunuz ne guzel. Insan cocugunu bogma seviyesine gelip bunu cozmeden nasil 2.cocugu isteyebilir aklım almiyor. Madem sinirlerine hakim olamiyorsun psikiyatriste gidersin, cocuga bakamiyorum deyip baska birinden yardim istersen vs. O kadar cok cozum varken neden bogmak için 2.cocuk isteniyor anlamiyorumNormalde anlamadan dinlemeden linclemeye ben de karşı biriyim ama bu kadın elimdekini boguyorum deyip ikinciyi dogursam deme haksızlığıni hadsizligini nasil gösterebiliyor? Anne olmal bu mu? Ben de anneyim inanılmaz zor 2 sene geçirdim ve şu an her ay gidip o igneyi oluyorum ki kizima zarar vermeyim psikolojim yetmeyecek iki çocuğa çünkü biliyorum..o yüzden yazıklar olsun böyle anneliğe de böyle kadınlığa da
Pardon siz hangi konuya duyar kastığınızın farkında mısınız?Ya yorumlara baktım kadına ne yüklenmişsinizböyle yapınca sinirlenince sinirine hakim olamayan o anneden farkı kalmıyor kimsenin. Burada böyle yüklenilince o çocuğa tavrı değişmez ki, okudukça daha da sinir olacak belki sinirini çocuktan çıkaracak… tamam kadına sempati beslemedim ama burada önemli olan kadını linçlemek değil çocuğun geleceği. Ya bakanlığa bildirilir onlar anneye gerekli eğitimi verir ya da psikolojik destek önerilir. Hiçbir psikolog da yanlış yolda birini linçleyerek iyileştirmez, keşke toplum olarak hatasından dönmeye çalışanlara daha anlayışlı yaklaşsak. Konu sahibi de okuyorsa, psikolojiniz iyi değil. Kötü biri olduğunuzu düşünmek istemiyorum, burada yazılanlar sizi daha da germesin, kendinize çeki düzen vermenize vesile olsun inşallah… Burada 2. Çocuğu sorguluyorsanız siz de kötü bir anne değilsiniz ve yaptığınız yanlışın farkındasınız. Sadece ne denli kötü bir muamele içinde olduğunuzu farketmediniz( belki siz de şifdet gördünüz ve normal geldi) ama bu konu sayesinde durumun vahimliğini fark etmiş oldunuz. Bundan sonra çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız( çocuk esirgemeye gitmesi ve çocuğun psikolojisinin elden gitmesi olarak) kendinize gelip durumu değiştireceksinizdir eminim. Bu açıdan bu konuyu iyi ki açmışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda
Ya yorumlara baktım kadına ne yüklenmişsinizböyle yapınca sinirlenince sinirine hakim olamayan o anneden farkı kalmıyor kimsenin. Burada böyle yüklenilince o çocuğa tavrı değişmez ki, okudukça daha da sinir olacak belki sinirini çocuktan çıkaracak… tamam kadına sempati beslemedim ama burada önemli olan kadını linçlemek değil çocuğun geleceği. Ya bakanlığa bildirilir onlar anneye gerekli eğitimi verir ya da psikolojik destek önerilir. Hiçbir psikolog da yanlış yolda birini linçleyerek iyileştirmez, keşke toplum olarak hatasından dönmeye çalışanlara daha anlayışlı yaklaşsak. Konu sahibi de okuyorsa, psikolojiniz iyi değil. Kötü biri olduğunuzu düşünmek istemiyorum, burada yazılanlar sizi daha da germesin, kendinize çeki düzen vermenize vesile olsun inşallah… Burada 2. Çocuğu sorguluyorsanız siz de kötü bir anne değilsiniz ve yaptığınız yanlışın farkındasınız. Sadece ne denli kötü bir muamele içinde olduğunuzu farketmediniz( belki siz de şifdet gördünüz ve normal geldi) ama bu konu sayesinde durumun vahimliğini fark etmiş oldunuz. Bundan sonra çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız( çocuk esirgemeye gitmesi ve çocuğun psikolojisinin elden gitmesi olarak) kendinize gelip durumu değiştireceksinizdir eminim. Bu açıdan bu konuyu iyi ki açmışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?