Aklımı kemiren fotoğraf konusu

Bende atardım nişanlıyken ama bak hemen sil derdim
Korkma o kadarda sı.ır değildir birilerine göstercek kadar

Admla evlisin anladığım kadarıyla ve bosanmissiniz yani kimse bilmediği için sonunu herkes atıyor

Nasıl konuşuyorsunuz ya ben ozamnlar nikahlı olan eşime attım,altını çiziyorum lütfen düzgün konuşun!

Konuda nişanlılık döneminde de attım demişsiniz şimdi nikahlıyken diyorsunuz. Sevgiliyken de yapmış olabilirsiniz, bizi ilgilendirmez. Kendinizle çelişmeyin yeter

Onun dışında eski eşinizi en iyi siz tanırsınız. O kadar da “şey” değildir, yapmaz diyenler olmuş ama erkekler boşandıktan sonra namus olarak görmüyor maalesef. Evliyken bile karısını utanmasa arkadaşlarına servis edecek sapıklarla dolu artık ülke

Hadi eski eş çok düzgün bir adamdı yapmadı diyelim, teknoloji bu. Maalesef çekip hemen silsek bile yok olmuyor o fotoğraflar Videolar. Uygulamaların gizlice telefonumuzu röntgenlemesi bir yana, telefon servise gittiğinde ya da satıldığında vs pekala geri getirilebiliyor içindeki tüm veriler

O nedenle her zaman dikkatli olmakta fayda var.

Edit: önceki mesajı tamamlamadan yanlışlıkla göndermişim. Şarjım bitince düzenleyemedim.

Yakından görememiş,atlamış olabilirsin! incele rahatla,hatta şevkete gel fotoları oldum olası beni düşündürür....
Neymiş tecrübe? Eşekten düşmekmiş:))))

Nikahlı kocama çıplak fotoğraf atmak hiç aklıma gelmedi valla. Bir de bize marjinal derler O göstermese bile telefonu kurcalayan biri görür, ne bileyim virüs girer telefona... Nasıl yapıyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum.

Keşke hiç atmasaydınız. O görmez başkası bir şeye bakarken girip görür. Ben atmıyorum. Mesaj atarım ama fotoğraf atmam.

Bazen telefondan sildiğinizi sanıyorsunuz bilgisayara bağlayınca başka klasörlere de atılmış oluyor gönderilenler gibi..
Eski eşinizi en iyi siz tanırsınız. Hissedersiniz..

Eşim 12 yıldır hayatımda hiç böyle birşey yollamadım oda istemez zaten.ama olaki yollasaydım olaki ayrılsaydık benim eşimle ilgili asla ama asla böyle birşey gelmezdi aklıma.

Valla çoğu kişi böyle fotoğraflar atmaz eşine hayat bu ne olacağı belli olmuyor ayrıca biz nasıl bilebiliriz ki tahmine dayanan bişey sormuşsunuz ama erkek milleti tabi çıplak kadın fotosu silinir mi pek sanmam ...

"Önceden yediğin hurmalar şimdi biyerini böyle tırmalar" işte
çok iğrenç bir tanım kullanmışsın. kadın evlendim diyor. kocasıyla her işi yapar,

ayrıca karısının eski fotosunu gösteren erkeğe de godoş derler, arkadaşları arasında namusu kalmaz, böyle birşeyi adam olan kendine yapmaz, telaş etme.

Eşinize fotoğraf atmanızı abes ya da yanlış bulmadım. Bu sevgiliniz de olabilir. Bizi ilgilendirmez. İnsanların kendi yaşayış tarzıdır. Fantezi dünyasıdır, kime ne ??
Konunuza cevap olarak ta, en iyi sen tanıyorsun. Ben türk erkeklerinin %90ının böyle birşey yapacağını sanmam. Sonuçta sen onun eşiydin. Korkma ve bunlarla da kafanı kurcalama. Kime gösterecek ve neden gösterecek?

Nasıl konuşuyorsunuz ya ben ozamnlar nikahlı olan eşime attım,altını çiziyorum lütfen düzgün konuşun!
Valla kusura bakmayın ben eşime dahi atmam. Onun bişey yapacağından değil hem gereksiz hemde telefon internet pek güvenki değil yani. Telefonumla öyle bir resim bile çekmem.

Tatlımmmm üzülme olan olmuş sakın arayıp yapma fln diyip uyuyan yılanı uyandırma... inşallah yapmaz diyelim

İster sevgilinize atarsınız, ister eşinize, ister bir başkasına. Eşiniz haricinde attıklarınız için günaha girersiniz o ayrı mevzu, ama yaymaya kalkarsa artık o onun vebali olur.
Öyle bir şey yapmaya kalkarsa (sanmam) dava açarsınız, çatır çatır tazminatınızı alırsınız.
Ya da telefonuma virüs girmiş telefonumdaki ne kadar foto varsa ele geçirilmiş vs vs diyebilirsiniz Teknoloji çağındayız, gayet inandırıcı olur

Erkeklerin ne zaman ne yapacakları belli değil.
Eşiniz olduğu için kapasitesini siz bilirsiniz az çok.
Ağzı gevşek biri ise anlatmış olabilir, göstermiş olabilir.
Gururlu bir adamsa da yapmaz böyle birşey ve sözünde durur var olanları siler.
Ya da silmez, bilmek mümkün değil....

Bu saatten sonra geçmiş olsun.

Nasıl boşandınız? Çekişmeli mi? pek sanmam böyle bir şey yapacağını. Yapacak olsa boşanma kararı ortada dönerken yapardı bence, rahat tut içini.

Fotoğraf atmanın doğru yanlışlığı da kişiden kişiye değişir, kaç sene evvel yapılmış bir şeyi şimdi yanlıs olarak değerlendirmek çok manasız. Değişecek mi, yok. En azindan soruna odaklanalım.

NE OLACAK Kİ OLABİLİR sonuçta eşinizmiş ...( gerçi benim eşim boyle birşey istese terslerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…