aklımı yitiricem lütfen yardım arkadaşlar...

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
buraya daha öncede yazmıştım hayatımda olan insanla ailelerimizin tanıştığını,bayramda istemeye geleceklerini,ancak korkularımdan kurtulamadığımı yazmıştım..bir an önce bayram gelsin ve bende bu korkuları atayım istiyrum..hergün binlerce soru soruyorum kendime...acabalar.....tüm ümidim tüm hayalim onunla evliliğe ilerlemek..bayaramın gelmesini beklerken başka birini bulurmu,beni başkasıyla aldatırmı,evlilik kararından vazgeçermi diye soruyorum..arkadaşlar kafayı yemek üzereyim..bir kez nşanlanıp ayrıldım evliliğe bu kadar yaklaşmışken bir hayal kırıklığı daha yaşarsam hayatım kabusa döner..korkularımda kuşkularımdan kurtulamıyrum birtürlüü yardımcı olun lütfen(

seni korkutacak olaylarmı yaşanıyor...
diyelimki olmadı bu çokmu kötü olur
evet kolay olmaz zordur muhakkak ama neden kendini bu kadar şartladın ki
olmazsa olmayadabilir...sevgiliden nişanlıdan eşinden ayrılan binlerce insan var
inş. ayrılmazsınız ama herşey olacağına varır bunu unutma
hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.

kendine güvensizliğin neden?
eski ilişkinin gölgesinden mi kurtulamıyorsun yoksa bu yeni sevgili özgüvenini yok mu ediyor?

bayramda geliceklerini konuşuyoruz aynı planlarımız ama,hayatımda o kadar hayal kırıklıkları yaşadımki,istemeye gelmeden,bişeylerin adı lmadan içim rahat etmeyecek..hergün korkularım,şüphelerim..yıpratıyr benii..çünkü ne insanlara nede hayata güvenmiyorum arkadaşlar..annesiz baasız büyüdüm..nişanlanıp ayrıldım..sonrasında ise çk sevdiğim insan sebepsiz terk etti benii..bir süre psiklojik tedavi gördüm..şu an ise hayallerim yıkılırsa bir kez daha biliyrum kaldıramam bunu..bayrama kadar bişeymi olucak,başka birisiyle görüşüp bni aldatırmı,yada vazgeçermii diye saçma sapan şeyler işte..korkunun ecele faydası yk biliyrum ama çıldırmak üzereyim resmen

sevineceğin yerde üzülüyormusun arkadaşım?
adam çapkınsa şimdide yapar, evlendikten sonrada yapar..
eğer niyeti bozuksa, bırak şimdiden yapsın ki onu tanıma fırsatı yakalamış ol
erken bittiği iyi ya işte...

Öncelikle hepimiz değişik şeylerle imtihan oluyoruz senin için çok üzüldüm.Ama senden ricam kötüdüşünce kötüyü getirir elle tutulur somut bir olusuzluk yoksa yeni bir sayfa aç ve onu yazmay odaklan bunun yazarı sensein hep aynı şeyler olmaz her gecenin bir sabahı her kışın bir baharı vardır şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bu sıkıntılarını rabbine havale et senin için üzücü bir sonuç olacaksa allahtan müsade etmemesini dileyelim yok senin için yeni bir başlangıçsa sorularının giderilmesini dileyelim nedersin

Eğer seni gerçekten seviyorsa ve senin hayatının kadını olacağına innıyorsa seni asla aldatmaz ve kimse de sizi durduramaz... Ama o sevgisinden ve senden emin değilse karakteri bozuk bir insansa aldatır da vazgeçerde... Ama her iki olayda da sen karlı çıkarsın. Evlenmeden böyle birşey yaparsa seni gerçekten sevmeyen seni haketmeyen bir kişien kurtulmuş olacaksın, hayatını daha fazla mahfedemeyecek. Ama diğer türlüyse bu telaşına falan da hiç gerek yok çünkü sen zaten onu bularak çok şanslısın... Bunların sonucunu yine zaman gösterecek, bu şekilde hayatı kendine zindan ederek beklemene gerek yok canım. Sevgiler...

çok korkuyorum yinede..ailemle tanıştı ve bayramda istemeye geliceklerini söyledim ailem bayramda bekliyor,ama sanki gelmezlerse ve ben aileme mahçup olursam diye ölüp ölüp diriliyorum..aileme karşı mahçup olursam,birdaha yüzlerine bakamam..birkez onlara yaşattım elimde olmadan bu hayal kırıklığını,birdaha olursa mahvolurum..

Hayırlısı olsun arkadaşım, hayır getirmeyecekse bırak olmasın... Sen herşeye rağmen benim için hayırlı olacaksa olsun die dua et... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

üzülme, hüsnü kuruntularını karşı tarafa yansıtma.

Mutlu olacaksın inşallah.

Silkelen.

kusura bakmayın ama adımlar atıldıktan sonra ne değişecekki... siz bu seferde nişanı atarmı aceba diye korkucaksınız... acelemi ediyorsunuz aceba?? karşınızdakine tam güvenmiyorsanız insanın aklına gelir çünkü bu acebalar... hem geçmişii unutun geleceğinize gölge etmesine müsade etmeyinki mutlu olasınızz...

geçmişimde 2 defa böyle hayal kırıklığı yaşadım ve bayrama istemeye geliceklerini aileme söylediğim için yüzüm kara çıksın asla istemiyorum..nişan olursa zaten bana bişeyleri ispatlamış olucak ve bu korkularımda olmayacak..şimdi ise sadece aileler tanıştı..ve bu seviyeye gelmişken birkez daha yenilirsem benim için gerçekten yıkım olur..ne yazıkki sanırım yaşadıklarımdan dolayı,ne insanlara nede hayata güvenmiyorum güvenemiyorum..bilgisayar başındayım dediği anda bile aklıma türlü türlü şeyler geliyor..tüm dualarım rabbim beni aileme karşı mahçup etmesin..

kafayı yemek üzereyim arkadaşlar en son saat 9da konuştuk şu saat oldu aramadı...önceden daha sık arardı..yaa hislerimde haklı çıkmamam için dua edin yalvarırım lütfen(

ee sen daha nişnlanmadan böyle kaygılara kapılıyrsan.evlendiğinde de byle düşünrsen napcaksın? aldatacksa evliyken de aldatır..o zaman da byle kuruntu yapıcak mısın gidicek mi aldatr mi diye?? bnce kendne ve sevdiğin erkeğe gvenmelisin ve kafandan bu sorunları bi şeklde atmalısın yksa byle kendni hç mtlu ve huzurlu hssedemezsn!

Fazla üstüne düşme canım. Hayattaki son çare oymuş gibi düşünme. Erkekler evlilik öncesi paniğe kapılabiliyorlar ve biraz uzak davranabiliyorlar. Bu normal. Bu arada burcun ne, çok merak ettim. Bu panik ataklık ve herşeyden kıl kapma huyu bende de var da.

aslan burcuyum cnm..hemde yükselen burcumda aslan..ama biraz uzak davranıyor sanki cnm..günleri sayıyorum bayram gelmesi için..annemde bayrama kadar bekle zaten herşey belli olur o zaman sende ona göre tavrını koyarsın diyor..inşş bahsettiğin gibi,benim kuruntumdur ve boş yere yaptığım panik olarak kalır umarım..

canım boşuna kendini yiyip bitiriyorsun. aslında hiçbir şeyin olacağı yok. hoş olmayan şeyleri tecrübe etmişsin. endişelenmen, bir şey üzerinde 3 kere düşünmen gayet normal ama sen bunu aşırıya kaçırıyorsun. bayrama ne kaldı ki zaten. watasiva arkadaşın dediği gibi erkekleri evlilik öncesi anlamak zor oluyor. birazcık rahat ol bak o zaman her şey daha iyi ve kolay gözükecek gözüne. telaş yapma ikinize de zaman ver biraz. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…