yine konuştum ve bayramda gelmek için ailesinin terdeddüt ettiğini söyledi.. bayram da zaman bulurmuyuz gitmeye diye..bende sen kararından eminmisin diye sordum buna karşılık ben gelmeyeceğiz demiyorum ama bizimkiler ziyaretlerden fırsat bulamaz diye korkuyorlar diyor..ama aynı zamanda beni sevdiğinide söylüyor..artık beynim durmuş durumda
yine konuştum ve bayramda gelmek için ailesinin terdeddüt ettiğini söyledi.. bayram da zaman bulurmuyuz gitmeye diye..bende sen kararından eminmisin diye sordum buna karşılık ben gelmeyeceğiz demiyorum ama bizimkiler ziyaretlerden fırsat bulamaz diye korkuyorlar diyor..ama aynı zamanda beni sevdiğinide söylüyor..artık beynim durmuş durumda
keinlikle bende bahane olduğunu düşündüğüm için üzülüyorum..ama açık açık gelemeyeceğiz demedi..sadece şimdiden ylunu yaptığını düşünüyorum..ama ne kadar uzatabilecekkii..bana bni sevdiğini söylüyor..ayrıca çokta inançlı bir insan..umarım hayallerimi yıkmaz
evt çk haklısın ama bende her ne kadar başım açık olsada,namaz kılmasamda,yinede şu mübarek ayda beddua almak kimsenin asla günahına girmek istemem...bunu göze alamam..demek istediğim buydu arkadaşım..herkeside kendim gibi gördüğüm için her zaman kaybeden ben oluyorum ne yazıkkii
cnm zaten 2 defa yaşadım bu hayal kırklığını,tekrar çk sevdiğin insanı kanserden kaybettim..yeteri kadar üzüldüm ve psikolojik tedavi gördüm 8 ay kadar..ama aksi bir durum olursa bu kez ise asla toparlayamam
kuyan arkadaşlar yorum yapın lütfen..yalnızım evdede kend kendimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?