Aklımı yitirmek üzereyim.

fdiyorki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
11
5
1
28
Tesekkur ederim herkese konu siliniyor mu bu şekilde bilmiyorum ban yiyebilirmisim yinede silmek istiyorum allah razı olsun

Son düzenleme:
Lütfen sakin olun. Asla hiçbir anne evladım ölsün demez Hepimiz hatalar yapıyoruz dünyanın sonu değil lütfen sağlıklı düşünmek için kendinize zaman verin.

Bir anne evladı ne kadar hata yaparsa yapsın asla canına zarar gelsin istemez.
Bir evlat kolay mı yetişiyor.
Yapmıssın bir hata ders cıkardıysan yoluna bak önüne bak.
Geçmişe bakma artık. Olmus bitmiş.
Saygını yitirme kendine olan.
Ölüm çare değil bütünnbunları yasadın. Bir sebebi vardı.
Yaşandı bitti. Kendini bir sars... Sakin ol.

Adetin gecikmiş olabilr. İçin rahatlasın istersen yarın bir test al eczaneden bak. Sanmıyırm hamile oldugunu...
Ama yavrum artık siz gençler kendinize bunu yapmasanız. Üzülen yine siz oluyorsunuz.

Düşünmeden edemiyorum konuyu silmek için girmiştim nasıl silebilecegimi bulamadım. Dua ediyorum annemin ayaklarının altını öpmek istiyorum kapanmak istiyorum affet diye çok özür dilerim gerçekten iyi değilim

Canım benim kendini suçlama. Suçluluk duygusu daha yıpratıcı oluyır maalesef, ders al bu olaylardan ve yoluna bak. Hatayı hata ile uzatma...
Başka inan yapacak bir seyin yok bence...
Olmus bitmiş demesini bil ve önüne bak.

Kendini oldurmenin bir anlami yok. Arkandan yine uzulen annen ve sevdiklerin olacak. Ikinciside kurtajdan sonra 2 ay adet gecikmesi yasayan bile olabiliyor. Yani kurtajdan sonra adetin gecikmesi cok normal. Yarin bir test alin gebelik icin ilk idrar ile yapin. Suan saglikki dusunup hareket etmeniz lazim bu sekildr ölümü dusunerek kacış yolu aramamalısınız

Canım kendimi öldüreceğim hamile mi kaldım diyeceğin yerde bi adam akıllı korun bence. Doktora git artık hap mı olur spiral mi olur o sana yardımcı olur ama KORUN lütfen Kendine bu stresi yaşatma gereksiz yere

Sakin ol her şey insan için.Hamile olduğunu sanmıyorum.Yine de emin olmak için hızlı test al bak.Ve madem hata olarak görüyorsun bir daha böyle şeyler yapma.Aciklik kapalılık değil olay insan yüreğinde taşir imanı.Gunahina girdiğin bebeğin, kendini kötü hissettiren zina,anneni üzme korkun kapanmanla çözülmez.Aklina koyduklarıni yüreğine sığdır.Anneler her zaman affeder.Bundan sonrani güzel yaşa.Gecmis derslerle dolu elin, aklın boş o geçmişi yaşamış olma

Bu durum psikolojini çok etkilemiş. Kendini suçlu hissettiğin için psikolojik olarak böyle tepki veriyorsun.Kendini affetmeyi denemelisin. Kimse keyfine böyle bir sey yapmıyor.Bir nedeni vardır ki yapmak zorunda kalmışsın. Hamile olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir duruma düşmemek için birliktelik yaşamamalısın bir süre.Kendin için akıl sağlığın için ..

Kürtajdan sonra adet gecikmesi olabilir. Yarn bi test al bak bakalm böyle sacma şeylerde düşünme insallah yoktur bundan sonra cok dikkatli ol . ! Kusura bakma bu arada ama iki dakkalık zewk icin bi cana kıymışsn zaten bidaha boyle bi günaha girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…