Merhaba. Bundan önce kürtaj yaptırdığım ve kürtajdan 20 gün sonra tekrar ilişkiye girdiğim(korunarak+geri çekilme) tekrar hamilelik olur mu? Adetim hâlâ gelmedi 37 gün oldu falan diye bi konu açmıştım. Beni kimsenin yargilamamasini beklemiyorum, mutlaka olacaktır. Sorunum şu bu gece yani 1 buçuk saat önce atak hâlinde ağlama krizi tuttu, adet olamadım ve tekrar hamile kalırım korkusuyla ve tabii kürtaj olduğum an geldi aklıma. Şimdi ise kendimi öldürmeyi düşünüyorum, cesaretim yok. Ne yapmalıyım bilmiyorum, hata üstüne hata yapıyorum paylaşabilecegim kimsem yok kafayi yemek üzereyim. Kendimi öldürürsem annem ne yapar diye düşünmeden edemiyorum. Ama annem böyle bi hata yaptığımı bilse ölse daha mı iyi olurdu diye düşünür mü diye de düşünmeden edemiyorum. Çok karışık anlattım farkındayım ama kafamda bi o kadar karışık bunları suan buraya bi yardım eli uzatılması bana akıl vermeniz için yazıyorum. Böyle bi durumda evladınız hatalar yapmış olsaydı ölsün ister miydiniz bunları duymak yerine sorum bu. Teşekkür ederim cevaplariniz için şimdiden