aklında bir başkası varmiş

Bu kadar saçma ve komik bir diyalog görmemiştim adam sizi kandırmamış,aramamış sormamış,size bir ümit vermemiş,hakkına girmek istemiyorum diyip anlatmış herşeyi.bu neyin bedduası Allah aşkına.cok komik duruma düşmüşsünüz.adımları hep siz attığınız zorladığınız için utanıyorsunuz ama bu yaptığınız daha utanç verici bi durum bence.ben adamın yerinde olsam o bedduaya kahkahamı basardım.kendi kendinize gelin güvey olmak sizin ki

Görücü usulü görüşmede benim bildiğim karşı taraftan cevap beklenir süreç o şekilde işler. Ses çıkmıyorsa olumsuz demektir. Siz tam tersi adım atmışsınız. Bu görüşmenin sonucu olumlu da olabilir olumsuz da. Size dürüstçe açıklama yapmış. Nasip değilmiş olmamış kafanıza takmayın derim. Bu tarz görüşmelerde ilk adımı karşı taraftan bekleyin.

Çocuk ümit vermemiş ki. Tam tersi sen çok istekli olmuşsun. Neyseki o da çok uzatmadan düşüncesini söylemiş.
Bir de şöyle düşün, senle aylarca görüşüp bir anda seni ortada bıraksa ne yapacaktın?
Böylesi iyi olmuş boşver.

aşırı abartmışsınız, ilk mesajı atmanız hiç sorun değil son tepkinizin yanında.
adam açık açık söylemiş 1 ay sonunda, yıllarca oyalamamış, dürüst davranmış biraz geç de olsa.
valla çok çok şaşırırdım adamın yerinde olsam. iyi ki olmamış diye de düşünürdüm.
pat diye de evlenmek isiyomuşsunuz gibi görünüyo ayrıca burdan bakınca kusura bakmayın lütfen, belki hareketlerinizi değiştirmeye yardımcı olur bu gözlemler.

Son düzenleme:
Beddua biraz ağır olmuş ama herife bi gıcık olmadım değil. Madem unutamadığın biri var, görücü ile ona buna haber salacağına git unut öyle gel. Kimse senin terapistin değil. Bi de görücü ile olumlu yorum göndermeler falan...
Ayrıca bu konudan çıkartman gereken sonuç şu; bir erkek eğer hoşlandıysa arar sorar, üstüne düşer. kadınlar gibi ağırdan satayım,hemen cevap vermeyeyim olayları yok. Arayıp sormuyorsa, mesajlarına ertesi gün dönüyorsa sal ipini gitsin

Benim kardeşimi adam 5 sene oyaladı 5 senenin sonunda öylesine ayrılıp barışırlar umudunda iken bı öğrendik ki evlenmiş ve aileler de tanısiyordu..yine de sizin verdiğiniz tepkiyi vermedi hatta öyle sustu ki..1 yıl geçti üzerinden 1 ah ettiğini bile duymadım ben biliyorum içi yara dolu kaç kere sessiz ağlamasına şahit oldum bı kez de hakkım haram olsun mutlu olma demedi sessizce numarasını değiştirdi .. hayatta beterin beteri var sakin olun

Çok abartıyorsunuz.
Adam ailesinin zoruyla bir hamle yapmış, sizin zorunuzla bir hamle daha yapmış, bakmış ki olmuyor yol yakınken söylemiş.

Bence siz reddedilme psikolojisini kaldıramamışsınız bu nedenle öfkelisiniz. Bu kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramaz,biraz sakin olun

kul hakkıyla ne alakası var ya. siz tanışmak için görüşmüşsünüz ve adam sizi sevmemiş işte üstelik bir de ısrar etmişsiniz. boşverin bu kadar takıntılı olmayın. her şeyi dine hakka Allah a bağlayan insanlardan koşarak uzaklaşıyorum ben. etik değerlerinizin tek temeli dinse çok kötü :\

Beddualar yersiz ama senin begeni ve hislerin kaynaklidir .Seni de anliyorum.Bir hayat tecrübesi olmuştur bu da ,belli bi yasanti gecirmediysek biriyle fazla da anlam yüklememeli.Eyvallah diyebilmeli.Ama dedigim gibi hepsi tecrübe.Ne kadar tepki,o kadar deger atfetmek demektir.

Yıllar önce birisi vasıtası ile tanıştırıldığım kişi çok olumlu ayrılıp gitmişti. Farklı şehirdeydik sonra bana da senden bekliyordur aramanı bilmem ne hiç tarzım olmasa da aramıştım sonra ararım deyip hiç aramamıştı. Yani olamayacagını adam gibi soylese daha iyi di. Çok canım sıkıldı bir daha görüşmelerde çok temkinli oldum hep ben istemedim.dönüp baktıgımda onun acısını bir daha yaşamamak adına belki de fırsatları kaçırdım. Çok küçük düşmüş hissettim o sıralar. Size tavsiyem bunu içselleştirmeyin benim gibi. Böyle biri ile iyi ki olmamış deyin geçin. İşte arada birileri olunca insan kötü hissediyor. Ama gereksiz inanın. Herkes herkesi sevmek zorunda değil kabul edilmek kadar reddedilmek de var hayatta. Bakın yolunuza. İnanın değmiyor. Yıllar o kadar hızlı akıyor ki... Yaşşamış teceube etmiş biri olarak çok iyi anlıyorum. Günümüz bu kadar hashas insanlara göre hiç değil. Ben de yapamıyorum ama işte biraz rahat olmak gerekiyor. Sizi çok sevecek biri çıksın karşınıza inşallah.

Neden bu kadar tepki verdiğiniz anlayamadım çocuk açık konuşmuş siz sanırım gururunuzun kırıldığını düşündünüz evet üzülebilirsiniz tamamda beddua felan gereksiz olmuş asıl böyle gurursuz gibi olursunuz sanki sizde dört gözle onu bekliyodunuz başından demesi iyi olmuş zaten erkek uzak duruyorsa en başlarda altından birşey çıkıyor geneli.Ben napayimya terkdildim üstüne üstelik hemen nişan şuandada gözümün önünde düğün hazırlıkları yapıyor ben bunlara bile alıştım allah beterinden korusun...şükredin

Adam dürüst davranmış, size bir şans daha doğrusu kendine bir şans tanımış ama aklında bir başkası varken size de ısınamamış, öylesine bir evlilik de düşünmüyor demek ki. İlk adımı niye ben attım diye de düşünmeyin, ikiniz de kendinize bir şans tanımışsınız aslında, olur böyle şeyler. Sadece yükselmeseydiniz iyiydi, o saçma olmuş. Sakin ve kestirme bir cevapla noktalamalıydınız.

E şu tepki çok gereksiz. Adama oh iyi ki olmamış dahi dedirtmişsinizdir. Her "kafanızın uyuştuğuyla" sevgili olacaksınız diye bir kural mı var? Adam belki eski sevgilisini unutmak için iyi niyetle geldi ama olmadı, ısınamadı. O yüzden sizi aramadı. Yani arasa, sorsa, ilgi gösterip umut verip sonra birdenbire yav ben eski sevgilimi unutamadım dese sizi anlarım. Ama öyle bir durum da yok tersine siz adamın üstüne gitmişsiniz. Reddedilmek ağır gelmiş bunu da anlıyorum ama hırsınızı karşı taraftan çıkarmayın. Adamın bir suçu yok, sizin de kısmetiniz başka bir yerdedir elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…