Ben size hak veriyorum. Aklinda baska birisi varsa hic bu gorusmeye gelmemesi gerekirdi.2016 da biriyle gorustugunden bi ayrılip bi baristigindan, kesinligi olmadigi icin ailesine bahsedemediginden onu unutamadigindan aklinda hala onun oldugundan bahsetti. şok oldum resmen basimdan asagi kaynar sular döküldü. ilk gorusmeye de ailesinin zoruyla geldiginden ama beni gorunce " benim ne kadar olgun ve oturakli, mukemmel biri oldugumu gorunce cok sevinmis güya. o yuzden şans tanimak istemiş bize. ama o kisiyi de asla aklindan atamiyormus. benim hakkima girmek istemiyormus daha fazla. gercekten buyuk şok yaşadim. agzima geleni soyledim, bunun buyuk bir hak oldugundan, bahsedip hakkimi asla helal etmedigimi soyleyip kapattim. o kadar sinirlendim ki telefonu kapattiktan sonra da asla hakkimi helal etmedigimi soyleyip "insallah şu hayatta en deger verdiginiz seylerle imtihan olursunuz" yazdim.
Ama canım konu sahibi sadece ilk adımı atmamış ki..Ben size hak veriyorum. Aklinda baska birisi varsa hic bu gorusmeye gelmemesi gerekirdi.
Sanirim yara bandi gibi kullanilmak istendiniz ama olmayinca da gercekler aciklandi.
Kadinlarin ilk adimi atmasinda bir sey yok. Yaptiginiz yanlis degildi, hislerinizi dinlediniz .
Sadece su kisim biraz extrem olmus. Alinan verilen hak yok sadece zaman kaybetme var.
Onun kaybi deyip geciniz.
Dipsiz not: Bir kisiyi unutmanin yolu asla baskasini bulmak degildir. Yeni iliski saglikli olmaz. Unutmak bir surec gerektirir bunun da tek basina yapilmasi gerekir.
Icinden oyle gelmis, oyle davranmis ciko. Ben kadin olsun erkek olsun boyle adimlari atanlari suclamiyorum insanlar robot degildir , hisleriyle hareket eder. Keske gercekten hisleriyle hareket edenler cogalsa. Kimi kacip kovalama oyunu oynayayim diye berbat iliskiler yaratiyor.Ama canım konu sahibi ilk adımı atmamış ki..
Tüm adımları atmış..
Adam sadece ayıp olmasın diye konuşmuş bence..
Biriyle tanışıyorsun, ailen seni gaza getiriyor ( nasıl anlamadılar şaşırdım sanırım onlarda çok istediler olsun diye) sürekli sen arayıp soruyorsun.
Karşı tarafta tık yok.Sadece arayınca konuşuyor.
Bu normal mi?
Bence değil..
Adamın istemediği anlaşılır yani..
Tamam canım haklısın ilki için içinden gelmiş doğrudur. Ilkinde ararsın sorarsın ama sonra karşıdan da karşılık almalısın bence..Icinden oyle gelmis, oyle davranmis ciko. Ben kadini suclamiyorum cunku bazen hisler oyle yonlendiriyor insani.
Hayir ben ayip olmasin diye biriyle bir saat konusmam.
Konusmak istemiyorum deyip yuzune kapatirim.
+ Aklimda biri varsa bastan boyle bir konusmaya asla girmem.
Almis iste bir saat konusulmus.Tamam canım haklısın ilki için içinden gelmiş doğrudur. Ilkinde ararsın sorarsın ama sonra karşıdan da karşılık almalısın bence..
Karşı taraftanda bekleyeceksin ki seni istiyor mu istemiyor mu belli olur.
Yani isteyen adam belli ediyor.
Tüm adımları bir taraf atmamalı bence.
Bunu sırf kadınlar için demiyorum.Iki tarafda karşıdan bir cevap beklemeli.
Bence konu sahibi ailesinin gazına çok geldi.Ondan daha ilk buluşmadan çok beklentiye girmiş belli.
Bu arada ben unutulmayan eski sevgili konularını bahane olarak görüyorum..
Hiç inanmam..
Sen seviyorsun canım da erkeklerin burnu kaf dağına çıkıyor..Almis iste bir saat konusulmus.
Kimse beni birinin elektrik almadigi biriyle bir saat konustuguna inandiramaz.
Ben dogal icinden geldigi gibi davranan insanlari daha cok seviyorum. Gecenin ikisinde bile mesaj gelebilir bana sorun yok. Yeter ki o insandan samimiyeti alayim.
Ilk adimi ben attim, otekini o atsin, sonrakini ben atayim diye hesaplar icinde bulunamam ben.
Icimden geldigi gibi davranirim. Karsidaki anlamiyorsa da yol veririm.
Bu adam sonradan pisman olup gelse bile kabul edilmemeli.
Senin soyledigini anliyorum . Surunduren kazaniyor haklisin. Erkeklere boylesi yaramiyor kesinlikle ama dusunsene boyle olmayan biriyle benim ne isim olabilir.Sen seviyorsun canım da erkeklerin burnu kaf dağına çıkıyor..
Bende eskiden karşı cinse karşı içimden geldiği gibi gibiydim.Sonuçta ne oldu? Kıymetim bilinmedi.
Kendilerini kaf dağında gördüler.O yüzden ne kadar emek verirlerse bende artık o kadar vereceğim.
Ikili ilişkilerde çok verici olunca kaybediyorsun..
Bu arada bu adam gelmez.Gelmek istese bile (çok düşük ihtimal) haksız yere beddua aldığı yere imkanı yok gelmez.
Konu sahibi önüne bakmalı..
Senin soyledigini anliyorum . Surunduren kazaniyor haklisin. Erkeklere boylesi yaramiyor kesinlikle ama dusunsene boyle olmayan biriyle benim ne isim olabilir.
O kendi capinda kac kovala oyunlari oynasin dursun. Boyle davranan bir kizla da hayatini birlestirsin. Sonucta mutlu surdurulen evlilikleri cok az goruyorum.
Ben dogal davranani ariyorum. Hatta benim insanlari tanimak icin baska oyunlarim vardir. Uzerini cizerim boylece. Uzerini cizdikten sonra da donusum olmaz.
Taktik yapmak hem yıpratıcı hem yapay.
Umarım benim karşıma da senin gibi düşünen bir erkek gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?