aklında bir başkası varmiş

Kusura bakmayın ama adam sizinle ilgilenmediğinin sinyallerini vermiş.
Tamam birincisinde aradınız ama sonra karşı taraftan bir arama sorma gelmeden 2.kez, 3.kez aramamanız lazımdı.
Sizinle ayıp olmasın diye konuşmuş bence.
Ayrıca ben eski sevgili konusunu bahane olarak gördüm.
Aynısı zamanında banada yapıldı.Ama sonra başka adayla hemen denedi..Ee nerede eski sevgili takıntısı..
Bu sizi kırmadan incitmeden benim ruhsal durumum iyi değil benden eş olmaz deme bahanesidir.
Siz ayrıca lütfen biraz tepkilerinizin altını araştırın.
Bana çok aşırı geldi.
Her ah tutmaz.Allah bilir ama ben tutacağını düşünmüyorum. Bence ahınızı da geri alın.Mazallah size dönmesin.
Çünkü size hiç ümit vermemiş.Siz arayınca konuşması ümit değildir.Ayıp olmasın diyedir.
Ilişkilerle ilgili beğenilmeme korkunuz olabilir.
Bununla ilgili biraz kendi tepkilerinizi gözlemleyin.
Bence ilk görüşmeden sonra karşı taraftan bir çaba bekleyin.İlişki tek taraflı olmaz..
Gönül işleri zorlama ile yürümez.
Sizi isteyen birisi hayatınıza girsin.

Son düzenleme:
Adam resmen iyi niyetinin karşılığını almış sizin gerçek yüzünüzü gördüğü zaman. Kendisi bir şükür duası yapmıştır ya çok geç olduğunda görseydim bu yüzü diye. İlişkiler her zaman aşk üzerine kurulmaz. Bir insan kalbi çok kırıldığında onu iyileştirecek çareler arar. Başka birini tanımaya çalışmak, ona şans vermek de bunlardan biri. Kendisi tam bir beyefendi gibi davranıp size şans vermiş ve dürüst bir insan olarak doğruları söylemiş. Siz ise karşılığını gerçekten çok abartılı ve etik dışı vermişsiniz. Dilerim beyefendi kendisini çok mutlu edecek bir hanımefendi ile tanışır ve mutlu olur.

Benzer bir olayi kız kardeşim yaşadı.
Biriyle görüştü adam ne mesaj atıyor ne arıyor.
Ailesi olsun diye uğraşıyor araya insanlar koyuyor ailesi
Çocukta ses yok, kız kardeşim asla arayip mesaj atmadi.Olay kendiliğinden bitti.
Aileniz size yanlış baskı yapmış.
Erkenden itiraf ettiği sizin için çok iyi
Üzülmeyin hakkında hayırlısı olsun...

Ben size hak veriyorum. Aklinda baska birisi varsa hic bu gorusmeye gelmemesi gerekirdi.

Sanirim yara bandi gibi kullanilmak istendiniz ama olmayinca da gercekler aciklandi.

Kadinlarin ilk adimi atmasinda bir sey yok. Yaptiginiz yanlis degildi, hislerinizi dinlediniz .

Sadece su kisim biraz extrem olmus. Alinan verilen hak yok sadece zaman kaybetme var.

Onun kaybi deyip geciniz.

Dipsiz not: Bir kisiyi unutmanin yolu asla baskasini bulmak degildir. Yeni iliski saglikli olmaz. Unutmak bir surec gerektirir bunun da tek basina yapilmasi gerekir.

Ama canım konu sahibi sadece ilk adımı atmamış ki..
Tüm adımları atmış..
Adam sadece ayıp olmasın diye konuşmuş bence..
Biriyle tanışıyorsun, ailen seni gaza getiriyor ( nasıl anlamadılar şaşırdım sanırım onlarda çok istediler olsun diye) ve adamı sürekli sen arayıp soruyorsun.
Karşı tarafta tık yok.Sadece arayınca konuşuyor.
Bu normal mi?
Bence değil..

Adamın istemediği anlaşılır yani..

Icinden oyle gelmis, oyle davranmis ciko. Ben kadin olsun erkek olsun boyle adimlari atanlari suclamiyorum insanlar robot degildir , hisleriyle hareket eder. Keske gercekten hisleriyle hareket edenler cogalsa. Kimi kacip kovalama oyunu oynayayim diye berbat iliskiler yaratiyor.

Hayir ben ayip olmasin diye biriyle bir saat konusmam.

Konusmak istemiyorum deyip yuzune kapatirim.

+ Aklimda biri varsa bastan boyle bir konusmaya asla girmem.

Ben ortada girilmiş bir hak veya verilmiş bir ümit göremedim doğrusu. Adam her anlamda netmiş. Keşke her erkek ne hissettiğini bu şekilde baştan söylese de kadınlarımız yıllarını harcamasa bir hiç uğruna.

Tamam canım haklısın ilki için içinden gelmiş doğrudur. Ilkinde ararsın sorarsın ama sonra karşıdan da karşılık almalısın bence..
Karşı taraftanda bekleyeceksin ki seni istiyor mu istemiyor mu belli olur.
Yani isteyen adam belli ediyor.
Tüm adımları bir taraf atmamalı bence.
Bunu sırf kadınlar için demiyorum.Iki tarafda karşıdan bir cevap beklemeli.
Bence konu sahibi ailesinin gazına çok geldi.Ondan daha ilk buluşmadan çok beklentiye girmiş belli.
Bu arada ben unutulmayan eski sevgili konularını bahane olarak görüyorum..

Hiç inanmam..

Almis iste bir saat konusulmus.

Kimse beni birinin elektrik almadigi biriyle bir saat konustuguna inandiramaz.

Ben dogal icinden geldigi gibi davranan insanlari daha cok seviyorum. Gecenin ikisinde bile mesaj gelebilir bana sorun yok. Yeter ki o insandan samimiyeti alayim.

Ilk adimi ben attim, otekini o atsin, sonrakini ben atayim diye hesaplar icinde bulunamam ben.

Icimden geldigi gibi davranirim. Karsidaki anlamiyorsa da yol veririm.

Bu adam sonradan pisman olup gelse bile kabul edilmemeli.

Yanlış yapmışsınız , içinizde kalmasın diye evet bir kere arayabilirdiniz ama bütün adımları siz atmışsınız, adamın istememesi ilk buluşmadan sonra mesaj atmamasından belli

Aklında biri varken ne olursa olsun , zorlasalarda biriyle gorusmemek lazIm.
Bu gerçekten haktır.

Hatta bu şekilde olup evlenenler , zorla evlendirilenlerde var. Dünyanın zulmüne cektiriyorlar eşlerine.

Ancak burada çok acele etmissinis siz.

Belki bu şekilde kurcalamasaydiniz adam." Tamam işte görüştüm , istediğiniz oldu " havasıyla kendi dünyasına dönecekti.

Siz ısrarla arayınca ,acaba olur mu, yeniden deneyebilir mi diye düşünmüştür.

Büyük tepki vermissiniz. Ve bir kere hadi adım attınız , neden üst üste bu adımı attınız ki

Dürüst davranmış sonradan olsa da.

Valla adam haklı. Ettiğiniz bedduları hakedecek bir şey yapmamış. Bana kızacaksınız ama sizde göründüğüz kadar hanım efendi değilmişsin. Aklımda başkası var dediği anda çirkinleşmişsiniz. Olmaması hayır olmuş iki açıdan da.

Sen seviyorsun canım da erkeklerin burnu kaf dağına çıkıyor..
Bende eskiden karşı cinse karşı içimden geldiği gibi gibiydim.Sonuçta ne oldu? Kıymetim bilinmedi.
Kendilerini kaf dağında gördüler.O yüzden ne kadar emek verirlerse bende artık o kadar vereceğim.
Ikili ilişkilerde çok verici olunca kaybediyorsun..
Bu arada bu adam gelmez.Gelmek istese bile (çok düşük ihtimal) haksız yere beddua aldığı yere imkanı yok gelmez.

Konu sahibi önüne bakmalı..

Adam gıcık! madem unutmadin biriyle gorusmeyeceksin o sana umut bağlayabilir ki oyle de olmus. Ailenizin sizi zorlamamasi gerekirdi. Klise bir laf vardir. Kiz evi naz evi. Uyuz uyuz durmus mesaj atmamis gec atmis falan. Cok itici bir tip bence. Buna ragmen siz üstüne dusmussunuz isin. O yuzden beddua yersiz olmuş umarim bundan sonra karsiniza istediginiz gibi birisi cikar.

Reactions: 000
Biraz fazla abartmıyor musunuz ? Bu tepkimin tamamen reddedilmeyi hazmedemediğinizden bence.Size şans vermiş tanımak istemiş ancak yapamayacağına karar verdiğinde bunu size açıklamış “ medeni bir şekilde”.Ancak siz medeni olamamışsınız maalesef.Adam doğru kararı vermiş bence.Zaten görüşmek için siz zorlamışsınız bu neyin bedduası ?

Senin soyledigini anliyorum . Surunduren kazaniyor haklisin. Erkeklere boylesi yaramiyor kesinlikle ama dusunsene boyle olmayan biriyle benim ne isim olabilir.

O kendi capinda kac kovala oyunlari oynasin dursun. Boyle davranan bir kizla da hayatini birlestirsin. Sonucta mutlu surdurulen evlilikleri cok az goruyorum.

Ben dogal davranani ariyorum. Hatta benim insanlari tanimak icin baska oyunlarim vardir. Uzerini cizerim boylece. Uzerini cizdikten sonra da donusum olmaz.

Taktik yapmak hem yıpratıcı hem yapay.
Umarım benim karşıma da senin gibi düşünen bir erkek gelir.

Taktik yapmak hem yıpratıcı hem yapay.
Umarım benim karşıma da senin gibi düşünen bir erkek gelir.

Ciko bu konuda degisik dusuncelerim var artik. Boyle davranan erkeklere cok kiymet verilmiyor. Hatta onlara cok iyi birisin ama....

Sanirim yaradilis geregi kacmak kovalamak dogamizda var. Herkes degil tabi ki , ama dusunsene boyle davranan bir adam gecmiste terkedilmis. Sonra da kizlara kotu davranmaya baslamis ve kendisine daha cok deger verildigini gormus.

Ayni senin eee ben oyle davrandim da kiymetim bilinmedi demen gibi. Davranislarimiz dissal kosullarla degisiyor maalesef. Ben benden onceki kizlarin davranislarinin cezasini cekmek zorunda degilim. Bana istedigim ve hak ettigim gibi davranilmali.

Suclu sana bundan sonra gelen erkekte degil. O yuzden baskalarinin intikamini o kisiden cikartmamalisin.

Sozun kisasi , icinden geldigi gibi davran. Hak eden anlayacaktir , hak etmeyen de yoluna gidecektir.

İyide adam saygısızlık falan yapmamış ki Özür dilerim ama siz peşinden Kosmussunuz o da sizi düzgün görüp kendi hislerine bir şans vermiş ama olmamış üstesinden gelememiş ve bunu düzgünce ifade etmiş .beddua edecek kadar ağza geleni sayacak kadar ne vardı Allah aşkına çok önemsemis gozukmussunuz kendinizi kucultmussunuz gerek yoktu bence bu kadar büyütmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…