- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
Kusura bakmayın ama adam sizinle ilgilenmediğinin sinyallerini vermiş.
Tamam birincisinde aradınız ama sonra karşı taraftan bir arama sorma gelmeden 2.kez, 3.kez aramamanız lazımdı.
Sizinle ayıp olmasın diye konuşmuş bence.
Ayrıca ben eski sevgili konusunu bahane olarak gördüm.
Aynısı zamanında banada yapıldı.Ama sonra başka adayla hemen denedi..Ee nerede eski sevgili takıntısı..
Bu sizi kırmadan incitmeden benim ruhsal durumum iyi değil benden eş olmaz deme bahanesidir.
Siz ayrıca lütfen biraz tepkilerinizin altını araştırın.
Bana çok aşırı geldi.
Her ah tutmaz.Allah bilir ama ben tutacağını düşünmüyorum. Bence ahınızı da geri alın.Mazallah size dönmesin.
Çünkü size hiç ümit vermemiş.Siz arayınca konuşması ümit değildir.Ayıp olmasın diyedir.
Ilişkilerle ilgili beğenilmeme korkunuz olabilir.
Bununla ilgili biraz kendi tepkilerinizi gözlemleyin.
Bence ilk görüşmeden sonra karşı taraftan bir çaba bekleyin.İlişki tek taraflı olmaz..
Gönül işleri zorlama ile yürümez.
Sizi isteyen birisi hayatınıza girsin.
Tamam birincisinde aradınız ama sonra karşı taraftan bir arama sorma gelmeden 2.kez, 3.kez aramamanız lazımdı.
Sizinle ayıp olmasın diye konuşmuş bence.
Ayrıca ben eski sevgili konusunu bahane olarak gördüm.
Aynısı zamanında banada yapıldı.Ama sonra başka adayla hemen denedi..Ee nerede eski sevgili takıntısı..
Bu sizi kırmadan incitmeden benim ruhsal durumum iyi değil benden eş olmaz deme bahanesidir.
Siz ayrıca lütfen biraz tepkilerinizin altını araştırın.
Bana çok aşırı geldi.
Her ah tutmaz.Allah bilir ama ben tutacağını düşünmüyorum. Bence ahınızı da geri alın.Mazallah size dönmesin.
Çünkü size hiç ümit vermemiş.Siz arayınca konuşması ümit değildir.Ayıp olmasın diyedir.
Ilişkilerle ilgili beğenilmeme korkunuz olabilir.
Bununla ilgili biraz kendi tepkilerinizi gözlemleyin.
Bence ilk görüşmeden sonra karşı taraftan bir çaba bekleyin.İlişki tek taraflı olmaz..
Gönül işleri zorlama ile yürümez.
Sizi isteyen birisi hayatınıza girsin.
Son düzenleme: