Evet bende öyle düşünüyorum bi dönem i rahatlasın bakalım..konustugu kisinin uzerine olabilir, takip edilemez hatlar var onlardan olabilir acik hat deniyor, kullanan kisinin uzerine degil.. guvenmis gibi yapin. rahatlasin. tekrar hatasini yakalarsiniz.. yapabileceginiz baska bir sey yok..
İşte bildiğim yok üzerine hatta yok ya birinin üzerine bi hat var ama 2 tlf nerede evde hiç öyle bi tlf saklama yok arabayıda genelde ben kullanırım ona cesaret edemez sanki iş yerinde olabilir belki.. Birde şöyle bişey var misal 1 aydır hep evden işe işten eve extra bi yere hiç gitmedi bi lafın varsa bu kadar bekler mi? İş yeri servisle götürüyor ve orası tutucu bi fabrikankaç kere anlattı en ufak bi sezişte işten çıkarma yapılıyormuşEsinin ikinci hatti ya da ikinci telefonu var mi?
Senin bildigin hattin dokumaninda o numara olmayabilir, baska hattan konusmus olamaz mi?
O diyafondan duydugunuz kayninizin sesi olabilir mi? Esiniz demis ya yanimda o vardi gibi birsey. Bilemedim. Kadinlar durup dururken pek suphe etmez ve suphe ediyorsa da genelde dogru cikiyor.İşte bildiğim yok üzerine hatta yok ya birinin üzerine bi hat var ama 2 tlf nerede evde hiç öyle bi tlf saklama yok arabayıda genelde ben kullanırım ona cesaret edemez sanki iş yerinde olabilir belki.. Birde şöyle bişey var misal 1 aydır hep evden işe işten eve extra bi yere hiç gitmedi bi lafın varsa bu kadar bekler mi? İş yeri servisle götürüyor ve orası tutucu bi fabrikankaç kere anlattı en ufak bi sezişte işten çıkarma yapılıyormuş
Bilmiyorum belkide görüntülü görüştüler onuda ispatlayacağom bişey yok ama gerçekten içim hiç rahat değilWhatsapp'tan konusmus olamazlar mi, o zaman telefon dokumunde bisey cikmaz zaten.
sadece 2.tlf olabilir diye düşünüyorum o konuşma onun sesi dendi çok eminim ama ispat edememek offfffEşiniz Yapmış olsaydı bukadar emin konuşmazdı. Kendinize vesvese vermeyin. Eğer güvenmiyorsanız iyice araştırın.
İkinci telefon olabilir, benim eski eşin vardı. Gitmiş arkadaşının üzerine de hat almış. Yani ben o telefonu bulmasam hayatta yakalamazdım. Kendi telefonunda bir şey yoktu zaten hepsi ikinci telefondaydı. Ayrıca o telefonda da skype tan falan yapılan aramalar dökümana düşmediği gibi programı eve gelirken silerse aradığı kimseyi bulmak mümkün olmuyor şifreleri bilmedikçesadece 2.tlf olabilir diye düşünüyorum o konuşma onun sesi dendi çok eminim ama ispat edememek offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?