- 21 Temmuz 2021
- 762
- 3.407
- 63
- 28
- Konu Sahibi beyazcicek1997
Kızlar hepinize merhaba. Konu açmayacaktım ama düşündükçe canımı sıkıyor. Gün geçtikçe kafamın basmadığını, söylenenleri hep geç kavradığımı ve zor algıladığımı, anladığımı farkettim. Tabi bolca unutuyorum. iş yerinde sürekli bu neydi, bu nasıldı diye aynı seyleri soruyorum insanlara. Kendimi çok güçsüz, ezilmiş, salak gibi hissediyorum. Ehliyetimi alırken zorlanmıstım biraz çünkü araba kullanırken aklımda bir sürü şey olması gerek vitesi, freni, sinyali… kısacası böyle birden fazla şey yapmam gerekirse beynim duruyor almıyor. Yani istesemde hepsini uygulasam bile birini unutuyorum. Ya da o işi neredeyse sürekli sürekli yapıp ezber haline getirmem gerekiyor. İş yerinde de birden fazla seyle ilgileniyorum. Kelimeler aklıma gelmiyor, bazen ters cümleler kuruyorum kafam allak bullak oluyor. Kendimi rezil etmem ayrı birşey zaten. İşten çıkmayı düşündüm fakat çözüm bu değil. Vücut yorgunluğu bir yana zihnimde ayrı yoruldu. Bilemedim ne yapayım. Kendimi kabiliyetsiz, işe yaramaz görüyorum. vitamin falan kullandım bir ara ama aynıyım. İş yerinde kendimi böyle görünce eve kapanmak istiyorum. Biri birşey anlatırken dinliyorum ama sanki anlayamıyorm yine soruyorum yarım yamalak yapıyorum söyleneni ya da aaa o öyle değil miymis yanlıs anladım ben oluyor lafım. Dediğim gibi vitamin b12 vs kullandım ki en son baktırdığımda intiyaç duymadı doktor. Tv- telefon işten dolayı neredeyse zar zor bakıyorum. Kitapta arada okurum vakit kalmıyor malesef çok yoruluyorum. Böyle olupta düzelen var mıdır ki… not: işe başlayalı 20 gün oldu ama o kadar zorlandım ki sanki 20 yıl oldu…