Busenihal çok haklısın ama bu kadar gaddar olma tatlım ya.Bak hepimiz bu dünyaya birtakım deneyimler yaşamak öğrenmek için geldik.Kişiler doğmadan önce ailelerini ve eşlerini seçip yaşaması gerenleri onlarla yaşar ve deneyimlerler.Senin bu kişiyle evleneceğin doğmadan önce zaten belliydi çünkü sen seçtin onu.Demekki senin bu insanın önünde bir rehber olman onu yönlendirmen gerekiyor.Kendini onun bir danışmanı avukatı gibi düşün ve işlerini takip etmeye çalış.Ondan fazla birşey bekleme.Sana kendimi anlatayım biraz.Benim hayatımda tam tersiydi evlendiğimde tayinimiz Erzincan'a çıktı orda 5 sene kaldık.Eşim buralara yabancısın dedi hiçbir sorumluluk vermedi herşeyi kendi hallediyordu.Bende üniversite mezunu bir insanım üstelik çalışıyordum bir bankaya bile para yatırmayı bilmezdim.Bende bundan şikayetçiydim benimle beraber eşimde kendi söylediklerini unutup sürekli şikayete başladı ne beceriksizsin demeye beni sürekli aşağılamaya başladı.Aradan birkaç yıl geçti ve bazı sebeplerden dolayı biz ayrıldık ilk zamanlar tayinimle bile yine eşim uğraştı.Tayinim Ankara'ya çıktıktan sonra artık ipleri elime almam gerektiğini çözdüm.Aileme yakın bir ev tuttum yavaş yavaş ne yapmam gerektiğini öyle bir öğrendim ki böyle iki yıl geçirdim.Daha sonra eşimle yeniden birleştik şimdi de eşim bir elektrik faturası bile yatırmıyor evin bütün işlerini ben hallediyorum.Sana ayrıl demiyorum tabiki sakın yanlış anlama sen elinden geleni yap onu yönlendir dediğim gibi bir danışmanı gibi davran işlerini takip et.Unutma bu adamı sen seçtin tatlım.Mutluluğu kendinden esirgeme her erkeğin kendine göre huyları var biri diğerinden iyi değil inan buna.Seni çok öpüyorum mutluluk seninle olsun.
merhaba seni anlayabiliyorum ama biraz sakin olmalisin....zamaninda benim esimde pek ilgilenmezdi yada cekingen kalirdi bazi islerinde....ilk zaman doldurulmasi gereken kagitlari oldugu zaman kuzenine kosmak isterdi hemen...ama kizip kendi halletmesi gerktigini,birbaskasina muhtac olmamasini hep soyleyip durdum...bu rahatligin sebebi maalesef ki ailesi idi..cunku onlar hep birak,sen yapamazsin,sen bilmezsin deyip,herseyi kendileri halletmisler.hal boyle oluncada ister istemez islerin konusunda cekimser kalabiliyorlar...ben bu sorunu hep esime sen yaparsin,sen becerirsin diye diye hep destek verdim hep yureklendirdim.inanki cekimser insanlarin buna ihtiyaci var.sonucta her insan bir degil.bazen bir erkegin egitmeni karisi olabiliyor....tavsiyem kizmadan sinirlenmeden...esini yureklendirerek biseyler yapmasini saglamalisin...cunku bagiripcagirinca ,sinirlenince olan ozguven de yerle bir oluyor diye dusunuyorum....bizzat yasadigim icin soyluyorum...ama tabi ki ,erkekler kadinlar kadar detayli dusunemiyorlar belki.tamam isini gununde yapmamasi hos degil ama cozumu bu kadar sinirlenmekte olmamali...birde parasiz ac gezdigini oylemeissin yurt disinda nerde yasadigini bilmiyorum ama eger almanyadaysan devletten yardim alabilecegini mutlaka biliyrsundur...herseyin gonlunce olmasi dilegiyle...
Allahım vardım etsin sana canım.
herşeyin üstünde olması seni çok bunaltmış belli.
umarım herşey bundna sonra güzel olur.
İyi de, adamla evlenmişsin çocuğu yapmışsın...
Huylu huyundan vazgeçmez neyin siniri bu?
Ya alışacaksın ya alışacaksın...
Ötesi yok ki.
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?