Aklsz insan!

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
398
Selam

Suan inanilmaz sinirliyim.. Hemde cok
9 yillik evliyim.. Benim sorunum kocamin AKILSIZLIGINDAN!
Bir adam hic mi birseyi kendi dusunemez, illa guduceksin, illa yon vericeksin, illa boyledir soyledir diyeceksin ..

Yoruldum yoruldum yoruldum yaaaaaa
bende insanim patliyorum
yararini-zararini bilmez, illa ben soyleyecegim.. !!

Bir odeme yapilmasi gerekiyordu bize su tarihler arasinda denilmis, bizim icin cok onemli bir odemeydi, 2 haftadir ac geziyorum evde, cocuk emziriyorum .. sutum azaldi zaten yemedim,icemedim dogru durust para yok diye.. Beyefendi odeme yapacaklari tarihte hata yapiyor... Odeme su tarihler arasinda diyor o son gunune kadar bekliyor odemezler diye.. Meger para yatiyor bu gidip almamis.. son gunu bekliyor yaa!! sonrada ben nerden bilirdim bu tarihler arasinda birgun yatiracaklar son gunu bekledim diyor..

GELDE CILDIRMA, GELDE DELIRME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kalbim agriyor kalbimm, sol kolum uyusuyor sinirden
ben bu adamla nasil evlenmisim. ben boyle mal biriyle nasil evlenmisim..
nefret ediyorum nefrett

keske benim kocam da AKLI BASINDA, ZEKi Biri olsaydi ...
Kendi akilsizliklari yuzunden bana karsi mahcup olunca hemen yalanlara basvuruyor.. ILLA BEN BU ADAMIN onunde durucam.. yoksa bir isi beceremiyor akilsizzzzzz !!!

suan oyle kotuyum ki, para gitti ona mi yanayim, ac aldik bosu bosuna ona mi yanayim, para yoktu odeme olmamis diye gitti baska birinden borc aldi, ona mi yanayim, boyle bir AKILSIZLA evliyim diye mi yanayim :çok üzgünüm:

off off off çok sinirle yazmışsınız. sakin olun lütfen, kendınıze zarar verir bu öfke...

ödemeyi siz mi yapacaktınız? size mi yapacaklardı?

Bize yapacaklardi (((((((((((((
Aldin aldin, alamadiysan para geri gitti, burda oyle yurt disindayim ben..
Zaten hemen basima agri vuruyor,sol kolum uyusmus durumda
9 yildir boyle saf,akilsiz bir koca cok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, cok zorrrrrrrrrrrrrrrr

gudulmeye alistirmis Anasi !!!!

Benim esimin hicbir isi rast gitmiyorrrrrrrr gitmiyorrrrrrrrrrrr,
nasipsiz,kismetsizzz, yine benim sayemde birseyler gitti ittire ittiree..
bir bayan olarak dayanamiyorum aartik,
bende kocamin sansi sayesinde , akli sayesinde iyi bir sekilde yasamak isterdim yaaa
9 yildir gurbetteyim, memleketime bile gidemedim hep sorun hep sorun.

KISMETSIZ biri,dayanamiyorum yemin ederim dayanamiyorum (((((((

Son düzenleyen: Moderatör:
Busenihal çok haklısın ama bu kadar gaddar olma tatlım ya.Bak hepimiz bu dünyaya birtakım deneyimler yaşamak öğrenmek için geldik.Kişiler doğmadan önce ailelerini ve eşlerini seçip yaşaması gerenleri onlarla yaşar ve deneyimlerler.Senin bu kişiyle evleneceğin doğmadan önce zaten belliydi çünkü sen seçtin onu.Demekki senin bu insanın önünde bir rehber olman onu yönlendirmen gerekiyor.Kendini onun bir danışmanı avukatı gibi düşün ve işlerini takip etmeye çalış.Ondan fazla birşey bekleme.Sana kendimi anlatayım biraz.Benim hayatımda tam tersiydi evlendiğimde tayinimiz Erzincan'a çıktı orda 5 sene kaldık.Eşim buralara yabancısın dedi hiçbir sorumluluk vermedi herşeyi kendi hallediyordu.Bende üniversite mezunu bir insanım üstelik çalışıyordum bir bankaya bile para yatırmayı bilmezdim.Bende bundan şikayetçiydim benimle beraber eşimde kendi söylediklerini unutup sürekli şikayete başladı ne beceriksizsin demeye beni sürekli aşağılamaya başladı.Aradan birkaç yıl geçti ve bazı sebeplerden dolayı biz ayrıldık ilk zamanlar tayinimle bile yine eşim uğraştı.Tayinim Ankara'ya çıktıktan sonra artık ipleri elime almam gerektiğini çözdüm.Aileme yakın bir ev tuttum yavaş yavaş ne yapmam gerektiğini öyle bir öğrendim ki böyle iki yıl geçirdim.Daha sonra eşimle yeniden birleştik şimdi de eşim bir elektrik faturası bile yatırmıyor evin bütün işlerini ben hallediyorum.Sana ayrıl demiyorum tabiki sakın yanlış anlama sen elinden geleni yap onu yönlendir dediğim gibi bir danışmanı gibi davran işlerini takip et.Unutma bu adamı sen seçtin tatlım.Mutluluğu kendinden esirgeme her erkeğin kendine göre huyları var biri diğerinden iyi değil inan buna.Seni çok öpüyorum mutluluk seninle olsun.

Yahu dur be güzelim, sakinles hele....benneyaptımki
Bak bebegin varmis, emzikli kadinsin yapma allahsen....sinir hastasi olmusun güzelim ya.:teselli:

ilginçtir ama bazı erkekler hesap kitap işlerinden anlamıyor, zaten genelde çoğuda herşeyi son güne bırakma eğilimindedir, bence sen evin hesap kitap işlerini eline al, sen hallet bu işler, böylece gözünde arkada kalmaz

tüh ya çok kötü olmuş, neden son gününe kadar beklemiş ki
olmuşla ölmüşe çare yoktur, siz de kendınızı üzmeyin. haklısınız kızmakta. dişinizden tırnağınızdan arttırıp geçınmeye çalışmışsınız. ama bakın bebek emziriyormuşsunuz, o yüzden daha fazla üzülerek kendınıze zarar vermeyin....

insanın yapısı çok kolay değişmez eşinizin birdenbire değişmesini bekleyemeyiz, biraz kontrolü siz elinizde tutsanız? daha fazla sorumluluk biner omuzlarınıza ama en azından işlerinizi siz takip ederseniz böyle durumlar yaşamazsınız bundan sonra.

mesela şu gün bankaya git falan diye siz yönlendirseniz?

Kizlar haklisiniz zaten ben yoneticem illaki bu adami,, ben bunu istemiyorum.. Kendisine sorsan akilli,super biri,ben bilirim isimi der.. Ama is icraate gelince birsey beceremez.. ben bu adamin onunde ne kadar durucam,beni mahvetmis inanin ki.. Oyle pismanim,oyle pismanim ki boyle biriyle evlendigim icin.. ben bunun bu kadar saf,akilsiz oldugunu nisanli iken anlamistim aslinda, keskede o zaman biraksaydim.. simdi bu kadar cile cekmezdim. herseyini paylasir insanlarla,bu kadar iyi niyet,bu kadar insanlara guvenmek pess yaaa.. ben onun tam tersiyim, bu kadar saftrik degilim.. Uyanik ve akilli biriyim.. Zaten ailesi bile yanlis bisey yapsalar bize, hemen ben fark ediyorum, uyariyorum bunu, o da konusuyor, ama biliyorlarki bizim oglumuz aptal,saf.. o dusunmez bunu,dusunemez..

Ne oluyor hemen ben suclu oluyorum.. Halbuki benim ne sucum var, ben AKILLI isem ne yapim, Allahim beni boyle yaratmis..

Cok onemliydi o para, onunla pasaport cikartip ehliyet,Turkiyeye gelme gibi islerimizi halledecektik.. kendiside calismiyor zaten.. 1000 Euro istedik TR den, o parada kayboldu, gelmedi 15 gundur.. Bu ne aksilik,bu ne kismetsizlik deliricem..

ACLIKTAN KIVRANDIM resmen.. kivrandim.. ((

Sagol arkadasim .
Ama boyle huy olmaz olsun.. Bu en kotusu bence..
Beceriksiz,PISIRIK,akilsiz,teslimiyetci.. Mucadeleci degil..
benim tam tersim
9 yildir bittim resmen, sinir hastasi olmusum karsisinda..
Genis,esnek biri..

canimiz sagolsun ne yapalim diorr yyaaaa,, offf Allahim offfff

Cnm Çok haklısın allah sabır versın
ama hanı derler ya ya bu deveye gÜdersın ya bu dıyardan gıdersın
malesef bÖyle
bızım erkeklerımızın bıÇoĞu bÖyle koyun gıbı gÜdÜlecek tarzdalar
sende brz pozıtıf olmaya Özen gÖster yoksa Çok daha fazla yıpranacaksın
polyannacılık oyna brz
yoksa kısa bı sÜre ıÇınde depresyon ve strese baĞlı ÇeŞıtlı hastalıklarla uĞraŞan bı kadın halıne dÖnebılırsın
allah yrd olsun cnm

Ya en Kritik anda, bosu bosuna para gitmis,
Adam ne yapayim diyor, canim sagolsun, canimiz sagolsun diyebiliyorrr.
Bu kadar RAHAT ..
zaten ben bu adamin karsisinda sinir hastasi oldum ciktim iyice..
benim parami sen alma, cocuklarimin rizki heba olsun ben nasil canimiz sagolsun derim..

9 yillik evliyim zaten senle, 9 yildir senin pasifliginden,koyun gibi gutmekten yoruldum

Ben KOYUN gibi gudulmeden de, dusunen erkekler olduguna inaniyorum..
Bakma benim sansima boyle KOYUN,DAVAR denk gelmis...

Yanarim kendime, vede cocuklarima..

merhaba seni anlayabiliyorum ama biraz sakin olmalisin....zamaninda benim esimde pek ilgilenmezdi yada cekingen kalirdi bazi islerinde....ilk zaman doldurulmasi gereken kagitlari oldugu zaman kuzenine kosmak isterdi hemen...ama kizip kendi halletmesi gerktigini,birbaskasina muhtac olmamasini hep soyleyip durdum...bu rahatligin sebebi maalesef ki ailesi idi..cunku onlar hep birak,sen yapamazsin,sen bilmezsin deyip,herseyi kendileri halletmisler.hal boyle oluncada ister istemez islerin konusunda cekimser kalabiliyorlar...ben bu sorunu hep esime sen yaparsin,sen becerirsin diye diye hep destek verdim hep yureklendirdim.inanki cekimser insanlarin buna ihtiyaci var.sonucta her insan bir degil.bazen bir erkegin egitmeni karisi olabiliyor....tavsiyem kizmadan sinirlenmeden...esini yureklendirerek biseyler yapmasini saglamalisin...cunku bagiripcagirinca ,sinirlenince olan ozguven de yerle bir oluyor diye dusunuyorum....bizzat yasadigim icin soyluyorum...ama tabi ki ,erkekler kadinlar kadar detayli dusunemiyorlar belki.tamam isini gununde yapmamasi hos degil ama cozumu bu kadar sinirlenmekte olmamali...birde parasiz ac gezdigini oylemeissin yurt disinda nerde yasadigini bilmiyorum ama eger almanyadaysan devletten yardim alabilecegini mutlaka biliyrsundur...herseyin gonlunce olmasi dilegiyle...

AYNEN oyle arkadasim..
suclu AILESI .. yuzlerine soylememek icin kendimi zor tutuyorum
sen bilmezsin,sen yapamassin demisler eminim bende.. Yureklendirmemisler
Daha ben olmasaydim, kendileri bunu bulduklari bir kizla evlendireceklerdi.
Beyefendi ona evet diyebilecek kadar aciz !
Dua etsinde ben onu kurtarmisim sevmedigi bir kadinla evlenmekten..

Ama olan bana olmus .. Bilememisim..
Ben kimseyi yonetmek istemiyorum. Kendi kendine dusunsun bunu ..
Ben cok yorgunum zaten.

Biliyor musun zaten verilecek olan para da, DEVLET YARDIMI olan paraydi..
Gitti yardim, anladin mi ? ((
Onu icin cok uzgunum, cokkkk...

canim kusura bakma ama pek anlayamadim...su para meselesini,cunku eger devletten paran kontona geliyorsa ,onun ordan yok olmasi gibi birsey yada devletin parayi geri cekmesi gibi birsey olamaz...yani bizde donem donem issizlik parasina basvuruyoruz ve simdiye kadar hakkimizi hep aldik...hele ki sen paranin eline ulasmadigini ispatlarsan faiziyle bile alirsin....

esin konusunda dedigim gibi benimde sikayetlerim hep oluyor...ama dedigim gibi is sende bitiyor...ilk zamanlar buraya sonradan geldigim halde herseyi ogrenip kendim yapiyordum....ama simdi sirf o ilgilensin diye pek karismiyorum...

birde sanki biri beni anlatmis gibi okudum...ama dedigim gibi biraz yureklendirmeyle biraz cesaretlendirmeyle biz bu sorunlari astik eminim ki sizde asarsiniz...bak bisey anlatayim sana..gecen gun kurban icin turkiyeye para gondermek istedim...esiminde turkceyi pek iyi degil,turk bankasinda hic gitmemis...ilkin tereddutte kaldi simdi ben yapmam turkce yazamak lazim falan degince..ben de alman bankasinda nasil ise orasida aynidir...hic olmadi memurlra sorarsin dedi...sonuc yanliz gidip halletti....demem o ki cesaret cesaret....ben de esimin ailesine cok kiziyorum cunki ilk geldigimde .esimi cok azarliyorlardi,kucumsuyorlardi,ise yaramaz insan muamelesi yapiyorlardi ve sirf bu yuzden kendine hic guveni olmayan bir insandi...ve bende biliyordum ki esim cok zeki ve herseyin ustesinden gelebilecek bir insan...sadece kendisinin farkina varmasina izin vermemisler ki....ama simdi cok sukur ki,hersey yolunda...soylemesen bile gider ypar....tabi benden yardim istedigindede hosuma gider....sen simdi cok sinirlisin ,biraz sakinles....sakin kafayla dusunup sakin kafayla konus...inan ki senne ne kadar bagirip kizarsan o kadar ters tepiyor....

Allahım vardım etsin sana canım.
herşeyin üstünde olması seni çok bunaltmış belli.
umarım herşey bundna sonra güzel olur.

Canim burda haftalik yardim yatar kontona..
Gidip almazsan o para gitmistir.. Vermezler sana..
Gidip alicaksin o tarihler icinde, gidipde vermezlerse fis veriyorlar, geldi ama odeme yapilmamistir diye postaneden..

Ama benim esim gitmedi o hafta.. Niye ??
Cunku gecen hafta vermediler bu haftada vermezler diye... ne kadar mantiksizca..

Dolayisiyla adamlar da demiski: siz niye her hafta gidipde kontrol etmediniz.. Kontrol etseydiniz..
Ugrasmak gerekiyor yani, ugrasacaksin ki, arayacaksin ki durumu anlatcaksin ki, o da belkiii verirler tekrar yardimi almadik diye..

Ama hic sanmiyorum!.. Sende bilirsin ki, cok ugrastiriyorlar Avrupada kagit islemleri..
Gitti o para..

Ben tam tersi esimi deli ediyorum,bide ben bagirip cagiriyorum uzerine,beceriksiz,saf,ugursuzzz diye..
Hicte umurumda degil, ne dusunurse dusunsun.. Bana gelmeden once ailesi dusunseydi.. Biktim canim yaa 9 yildir boyle SAF biriyle ugrasmaktan.. Ne cok saf, nede cok zeki biri olsaydi.. Orta sekerli birisi olsaydi yaa koca dedigin.. Yemin ederim resmen cileden cikiyorum karsisinda..

Midem bulaniyor yuzune bakinca, ne hali varsa gorsun diyorum o yuzden.. Ki, normalde ben insanlara cok merhamet duyan biriyim,vicdanliyimdir.. Ama yolunu cikaramayan akilsizlara tahammul edemiyorum ....

ıyi de, adamla evlenmişsin çocuğu yapmışsın...
Huylu huyundan vazgeçmez neyin siniri bu?
Ya alışacaksın ya alışacaksın...
Ötesi yok ki.
:uhm:

Allahım vardım etsin sana canım.
herşeyin üstünde olması seni çok bunaltmış belli.
umarım herşey bundna sonra güzel olur.

Amiin canim sagol..
Hemde ne bunalma..
Cok bunaldim inanilmaz.. Hersey ust uste geliyor..
O paramiz gitti yetmiyor, bide Turkiyeden istedigimiz parada gelmedi, hata olmus..

Bazen dusunuyorum GOZ mu var, NAZAR mi var uzerimde.. BU kadar aksilik,kismetsizlik nereye kadar Allahim

Zaten 9 yildan sonra Avrupada Oturma izni aldik yasal.. 9 yildir Memleket hasreti..
cok doluyum cokkk..

Madem bu kadar nefret ediyorsun hakaret ediyorsun. Boşanın yahu. Kimse bana kolay mı boşanmak demesin. Bu kadar hakaret edecek raddeye geldiyseniz beraber kalmanın anlamı ne?

İyi de, adamla evlenmişsin çocuğu yapmışsın...
Huylu huyundan vazgeçmez neyin siniri bu?
Ya alışacaksın ya alışacaksın...
Ötesi yok ki.
:uhm:

9 yildir cektigim yorgunlugun siniri bu..
9 yildir karsimdaki adamin rahatliginin, siniri bu..
9 yildir suskun,pasif biriyle yasamanin verdigi bunalim..

Bilseydim evlenir miydim, gel bana sor.. ? iki ayri sehirdeydik aileler de.. Taniyamadim,goremedim.. uzaktan uzaga insan nasil anlar ???
Nisanli iken tahmin etmistim hatta cok tartismistim bu ne iyi niyet boyle diye..
Ama hata etmisim.. Sen bekarsin sanirim, cok iyi tahlil et benden sana tavsiye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…