Yeni evli sayilirsin degilmi sedacim? :1hug:
Belkide bir kadinin kocasi hakkinda böyle konusmasi sana tuhaf gelebilir ama sakin ve sakin büyük konusma ve yargilama, 9 yil boyunca bir insanin bu denli kahrini cekmek hicte kolay degildir.
Bu kadincagiz delide degil kendi kendine esi hakkinda böyle konussun, evde yiyecek ekmegi yokken cocuklarina belki istediklerini alamazken, esinin böyle sorumsuzca davranmasina sinir olmasi gayet dogaldir.
Evlilik bu, bazen sinir aninda insan karsindakine aptalda der delide, olabilir, bu demek degildirki bu kadin esini sevmiyor asaliyor.....tabikide cocuklarinin babasidir tabikide esidir seviyordur, yoksa 9 yil boyunca kimse böyle bir insani cekmezdi.
Ayrica niye böyle yapmadiniz niye 3 cocuk yaptiniz cok akilliydinizda neden böyle oldu demek ne kadar mantikli?.....zaten kadin yeterince gerilmis bugün.....ayrica bebek emziriyor ve maddi durumu cok kötü.
vallaha acimdim kocana simdi yazik:gitme:
madem tahammül edemiyosun bosan , adamada hayati zehir etme:umursamaz:
kalbim sIkIsti valla senin bu yazilarina, karsimda bana böyle bagiran biri olsa naapardim bilmem:sinifsinif:
Benimde kalbim SIKISTI bugun sinirden zaten..
Boyle beceriksiz bir kocan olsaydi o zaman neler yapardin bende seni merak ettim simdi..
Oyle kolay degil adamin bu huyu kotu !.. Diger anlamlarda iyidir..
Bu huyunu duzeltmedim arkadas, duzelmiyorrrrrrr
Bu kadar iyi niyetli, herkese guvenen,canini veren,saf gelmis beni bulmus..
Bagiririm da, cagiririm da bende insanim, etten,kemiktenim.. ne yapayim adam orali olmuyor.. Allah Allahh KINAMAYIN.. Allah askina beni iyice uzmeyin burda..
morel almak icin yaziyorum, kimsem yok bu gurbet ellerde
bide siz kiniyorsunuz, vallahi sasiriyorum,,
Arkadaşın kızgınlığına söylicek bişeyim yok olabilir çok sinirlenmiştir belki ama benim anlayamadığım derin bir pişmanlık var eşiyle evlendiğine dair ve bu gerçekten acı...kendimi bir an eşinin yerine koydum ve kendimde düşündüm eşimin bana seninle nerden evlendim çok pişmanım ama çocuklar için katlanıyorum dediğini düşündüm gerçekten içimi acıttı....böyle bişey duysam büyük konuşmayımda 1 dkk bile kalmazdım heralde yanında.... sevgi ve saygı kalmamışsa bir evlilikte pişmanlıklar varsa o evlilik neden devam ederki...neyse bunlar benim düşüncem kimsenin eşine karşı düşünceleri bu boyutlara gelmemesi dileğimle.....umarım arkadaşında sorunları hallolur...
Valla canım anlatımlarından sen çok akıllısın bir sonraki adımı çok güzel hesaplıyorsun ama eşin aptal hiçbirşeyi beceremiyor gibi bir sonuç çıkıyor? Şimdi sana birkaç soru. Bir: neden yeterince tanımadığın bir adamla evlendin ve bu riski aldın?İki: adamdan başından beri memnun değilsen ve geçim sıkıntısı içindeyseniz neden üç tane çocuk yaptın?Üç: Neden ailenin geçimi sorumluluğunu tamamen aptal ve beceriksiz dediğin kocanın omuzlarına yükledin? Evde otumak rahat mı geldi? Geçinemiyorsan gir bir fabrikaya çalış. En azından başvur çaba göster. Çocukları kreşe ver. Bence senin sorunun kendin hiç hatalarının sorumluluğunu almak istemiyorsun ve bütün sorumluluğu omuzlarına yıkmış olduğun kocanı hırpalayıp duruyorsun. İçinde bulunduğun durumu düzeltmek için sen ne çaba gösteriyorsun? Para kazanmak için bir çaban var mı? Çocuk emziriyorum diyorsun maddi durumun bu kadar kötüyse tek çocuk neyine yetmiyordu?
canım Allah yardımcın olsun madem böyle bi eşin var senin deyiminle güdülmeye alışmış ozaman güdeceksin sen de..yani sen işleri eline al,sen idare et bu tür şeyleri ne bilim
Kizlar cok tsk. ederim yorumlariniz icin ..
Ama bakin bilmeden yine yorum yazmissiniz bazilariniz..
Benim 3. bebegim kazara oldu, hem diyorum kocam ozunde iyi biridir
Ama bu huyu beni sinir ediyor.
cok saf,cok guveniyor herkese..
Deliriyorum..
Ben nerden bilirdim boyle biri.. Nisanli iken fark ettim ama ne kadar dusunceli demistim..
Cok da tartismistik neden insanlara bu kadar iyisin diye, guvenme cok demistim.. ?
Yalvar yakar ne olur bunun icin ayrilma benden dedi..
E seviyordum da.. Ben ne bilirdim ki, bu ilerisi icin onemli biseydir
Acemiyim bekarim sonucta...
Dun konustuk esimle, bundan boyle bende buyuk bir sabirla sana yardim edicem dedim, napimmm ya napim inanin ben isterdim benim esim dusunsun benden once isini,hesabini..
Ama kendisi dedi dun gece, ben HATALIYIM evet, o para yatmis ben almaya gitmedim,1 hafta ac kaldik, paramiz yoktu inanin ki..
Kusurunu soyledi,kabul etti..
Arkadaslar durumumuz farkli benim ve esimin calisma izni yok bu ulkede, ondan ben calisamazdim..
Bende dun cok sinirliydim ama bugun daha iyiyim..
Bende artik onun karsisinda cok konusmayacagim ve susacagim.. Bende de hata vardir mutlaka..
Agladi zaten dun baya, cok aksilik yasiyoruz inanin..(
Allah cumlemize yardim etsin..
Sizde o kadar yazmissiniz, sagolun varolun..
sagol arkadasim..
isin ACI yani, esimde kabul ediyor bunu, evet bir iki durtuceksin beni napim diyor((
bende durtmeyi sevmem cok yoruyoooor insani. Ama kaderde payima boyle bir Es dusmus..
Ne yapalim en kotu huyu boyle olsun, beterin beteri var..
Evet başımıza gelen her kötü şeyin sorumlsunu dışarıda aramak başkalarında aramak daha kolaydır, ama objektif olmak lazım.... Sizin de evliliğiniz ve anneliğinizle ilgili kararlarınız çok yanlış ve hatalı... Eşinize bu kadar yüklenmek ve tüm suçu onun akılsızlığı aptallğı davarlığı üzerine atmak yerine içinde bulunduğunuz zor durumun sorumluluğunu paylaşmalısınız... Zira ben içinde bulunduğunuz durumun sorumlusunun kocanız olabileceğini görüyorum, ama kocanızla sizi zorla evlendirmediklerini düşünerek, ve nişanlyken farketim aslında demenizden yola çıkarak, kocanızı hayatınıza sokarak, ve ondan 3 çocuk yaparak bu zor durumda en az onun kadar sizin de sorumluluğunuz ve hatalarınız olduğunu düşünüyorum.....
Hiçbirşey tektaraflı değildir.... Ancak ve ancak hatalarınızı görür ve onlardan ders alırsanız çözüme doğru yol alabilirsiniz, başkalarını suçlayarak çözüme yaklaşmanız mümkün değildir, sadece kendinizi rahatlatırsınız o kadar....
gülsümcüm, tabiiki 9 yıl sonra bunun hesabı yapılmaz....
Benim alını çizmek istediğim nokta arkadaşımızın tüm suçu eşinde aramaması gerektiği...
Insan ne kadar kızarsa kızsın eşine bu tür aşşağılayıcı hakaretler etmemeli bence....
Ki hatalar tek tarafl değil, bunların altını ısrarla çizdim ki arkadaşımız da biraz iğneyi kocasına batırırken uvaldızı da kendine batırmaya başlasın....
Sürekli karşısındakini suçlayarak çözüme ulaşaazlar...
Hatalarını brlikte görüp, birlikte ders alıp birlikte çözüm yları aramalılar...
Akılsız kocam davar kocam aptal kocm diyerek çözüme ulaşamaz... Evet benim kocam öyle böyle ama onu ben seçtim evlendim ve onu çocuklarımın babası yaptım, madem eşim bazı konularda yetersiz onun yetersizliklerini ben kapatmalıyım demeli...
Bazen insan bir sinir aninda objektif olamayacak kadar deliriyor.
Dünki yorumundada bu belliydi zaten arkadasin.
Evde dogru düzgün yiyecek ekmegi yokken esinin giden paraya rahatlikla Aman canimiz sagolsun demesine sinir olmakta gayetde hakli bana göre.
Bugün daha sakin, benimde hatalarim vardir mutlaka demis. Zaten yapilan hatalarin bedelini pismanliginla ödüyor.
Zorla evlenmediniz, niye üc cocuk yaptiniz niye söyle yaptiniz demenin hicbir faydasi yok, 9 yil sonra artik bunun hesabi yapilmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?