Aklsz insan!

Madem bu kadar nefret ediyorsun hakaret ediyorsun. Boşanın yahu. Kimse bana kolay mı boşanmak demesin. Bu kadar hakaret edecek raddeye geldiyseniz beraber kalmanın anlamı ne?

Bana bekarlar yorum yazmasin !.......
Bekarsiniz daha neyin ne oldugunu bilmiyorsunuz lutfen bana Ahkam kesmeyin birzahmet.. yaziyorsanizda mantikli yazin..

Beni burda yazan Evli bayanlar anliyor,konusuyorum az da olsa rahatliyorum, Allah askina araya girip parazit yapmayin..

bi soru yurt disinda nerde kaliyorsun ki?degisikmis senin orasi...tabi dedigin gibiyse ilgilenmeden olmaz...gordugum kadariyla cok mutsuz hissediyorsun kendini...bu lafi soylemek istemem ama madem mutsuz hissdiyorsun ve esinlle ilgili hep olimsuz seyler soyluyorsun....kendine fazla aci cektirme o zaman..ayril....ama birde soyle dusunmelisin ki bazi kadinlarin soz haklari bile yok bu dunyada,eve kapatilan,dayak yiyen ,disari cikamayan,hicbiryerde soz hakki olmayan kocaya bagimli insanlar da var..o insanlarda kocalarinin onlara soz hakki vermemesinden,ezmesinden yakiniyorlar...
vegoruyorum ki cok bitkin hissediyorsun kendini...bunun cozumunu sen bullacaksin..ee sende ona destek vermioyrsun...peki bu adam ne yapsin....o kizsin bu bagirsin olmaz ki boyle....anlattigin seylerde ne kadar haklida olsan...hersey birazda senin elinde...artik gerisi sana kalmis......allah sabir versin ....

acikcasi ben de evli bir insan olarak ayrilmanizi tavsiye edecegim. ilk basta ne oldugunu anlamamissiniz ama sanirim ilk seneden sonra anlamissinizdir. keske bile bile cocuk yapmasaydiniz. onun disinda da ben sizin durumu anlamadim. ikinizde calismiyorsunuz devletten yardim aliyorsunuz ve ac kalacak kadar zor durumda kalabiliyorsunuz. bu cok cok zor olmali.

bilemiyorum arkadasim, bu kadar aci cekiyorsaniz katlanmayin. kendi ayaklarinizin uzerinde durabilir misniz ayrilsaniz?

canım yalnız değilsin sinirlenme bu kadar kendine edersin hasta olursun günah.hep bize oluyor olan kime ne oluyor sakin ol.kolay değil ama öfke kontrolu yapmaya çalış yazık bak sütün kesilir bbeğine yazık.onada geçiyor bu sinir stres onuda etkiliyor emzirdiğinden dolayı.yarın bi gün asabi bi çocuk olur çıkar sen çekersin.dikkat et.

Burasi ingiltere canim.

Esim`in bu huyunu sevmiyorum,begenmiyorum..
Cok yoruluyorum,cok bitkinim dogru..
Ben Pasif insanlari sevmiyorum,tahammul edemiyorum..
COK ZITTIZ..

Ben azimliyimdir,asiyimdir,direnirim,mucadeleciyimdir..
Ama o oyle degil iste, degilll ... Pasif,suskun.. bu bile beni ne kadar strese sokuyor..
Ailesine bile karsi sesi cikmaz.. Hep ben guducem her konuda.
Aileside biliyor onun boyle oldugunu..
Guduceksin! derlerdi..

Meger ne zormus, ne zorrr...

Kimi kadinlar boyle koca ister, eminim..
Ama ben boyle kocalara sinirr oluyorum.. 3. cocugum bu..

Ayrilmayi zaten dusundum hemde cokk.. Ama artilari cok oldugundan birakmak istemedim.. Bu huyundan dolayi nefret ettim resmen.. Kucucuk bir HUY ama herseye bedel oluyor.. :çok üzgünüm:

ıstediğim konuda bulunma ve yorum yapma hakkına sahibim. Öyle çirkin bir uslubunuz var ki, ayrıca kocanız hakkında burada yazıp çizerken bana yani tanımadığınız insanlara parazit diyemezsiniz. Neyse ben anladım anlayacağımı allah çevrenizdekilere sabır versin.

Valla canım anlatımlarından sen çok akıllısın bir sonraki adımı çok güzel hesaplıyorsun ama eşin aptal hiçbirşeyi beceremiyor gibi bir sonuç çıkıyor? Şimdi sana birkaç soru. Bir: neden yeterince tanımadığın bir adamla evlendin ve bu riski aldın?ıki: adamdan başından beri memnun değilsen ve geçim sıkıntısı içindeyseniz neden üç tane çocuk yaptın?Üç: Neden ailenin geçimi sorumluluğunu tamamen aptal ve beceriksiz dediğin kocanın omuzlarına yükledin? Evde otumak rahat mı geldi? Geçinemiyorsan gir bir fabrikaya çalış. En azından başvur çaba göster. Çocukları kreşe ver. Bence senin sorunun kendin hiç hatalarının sorumluluğunu almak istemiyorsun ve bütün sorumluluğu omuzlarına yıkmış olduğun kocanı hırpalayıp duruyorsun. ıçinde bulunduğun durumu düzeltmek için sen ne çaba gösteriyorsun? Para kazanmak için bir çaban var mı? Çocuk emziriyorum diyorsun maddi durumun bu kadar kötüyse tek çocuk neyine yetmiyordu?

anladim....uzme bu kadar kendini ne olur bak cocukta emziriyorsun,bebegine cocuklarina yansimasin stresin...birde gordum ki en cok olumsuz dusunuyorsun..hep olumsuzluklar aksilikler beni buluyor demisin...ilk once biraz pozitif dusunmeye bak...
ve tahhammul sinirlarini astiyasada ayril o zaman...bunu tavsiye etmek bana dusmesede nacizane fikrim...mutsuz olmaktan iydir diye dusunuyorum.... aslinda dert yakinmaktansa sende biseyler yapabilirsin...hani erkkek gibi kadin derler ya...belki sende onlardan biri olmalisin...belki bir isin ugrasin olursa bu kadar da kafaya takmazsin....aslinda bende pek soyleyecek bisey bulamadim simdi....tek bildigim seni mutsuz edecek bir yolu sonuna kadar gitmek zorunda olmadigin...hersey gonlnce olsun....

Vallaha Allah sabir versin arkadasim, cok zor bir durum gercekten.

9 yil boyunca sürekli hem kadin hem erkek olmak cok yormus seni.

Kocan becerikli ise, akilli ise isini bilen bir adam ise sende onunla beraber oturur baklava börek yersin, lakin beceriksiz ise saf ise sende onunla beraber sürünürsün....

Gecesini gündüzünü calismakla geciren bir ablanin lafi bu, niye bu kadar cok yipartiyorsun kendini diye sordugmuz zaman hep bize bunu söyler...

Allah yardimcin olsun canim....ne yapilir bilmiyorum, söyle ona böyle olmasin diyemezki insan, adamin yapisi buysa, ya hero ya mero, bir yerde artik oturup evliliginin ilerisi icin cok iyi düsünmen lazim.

Zaten sabah beri agzima bir lokma yemek surmedim..
Haklisiniz aslinda butun isleri ben ustlenecegim..
Simdiye kadar evde durmak zorundaydim cunku cocuk buyutmekle mesguldum.
Calisma iznim yoktu, ne bir ehliyet ne bir araba alabildim.
Bundan boyle herseyi kendim yapicam
Butun herseyi ama.
ERKEK gibi olucam, kocam kadin gibi gerimde olsun bakalim nasil bir hismis..
Kendini akilli saniyor ama ben ondan daha akilliyim..

Kimi insanlarin elektrigi daha iyidir.. Benimde oyle cevremdekiler beni gorunce severler,sayarlar.

Ben ESIMI kotulemiyorum burda bekar bayan? Elestiriyorum..
Ayrica Allah bana sabirlar versin ki, cevremdeki bircok insandan daha zekice vede pratik dusunup hemen cozumler arayan biriyim ...

Kocan becerikli ise, akilli ise isini bilen bir adam ise sende onunla beraber oturur baklava börek yersin, lakin beceriksiz ise saf ise sende onunla beraber sürünürsün....

ARKADASIM O KADAR GUZEL BIR YORUM YAZMISSIN KI..YEMIN EDERIM AYNISINI DUSUNUYORUM BENDE.. ISTE OLAY BUDUR ! ...

Bende surunuyorum.. Bak 9 yildir gurbette surunuyorum bu adamin beceriksizliginden.. konusucada konustu oluyosun ...

çok afedersiniz ama madem siz bukadar akıllıydınızda niye böyle bir insanla evlendiniz sizi neyi çekti bu kadar merak ettim:umursamaz: ayrıca 9 yıldır hep ben yönettim diyorsunuz demekki sizde becerememişsiniz kusura bakmayın benim eşim devlet memuru kıt kanaat geçiniyoruz ama bugüne kadar ne beni nede iki çocuğumu birgün bile aç bırakmadı kimseye muhtaç etmedi üstelikte evim kira maaşın yarısı oraya gidiyor sizde birşeyler yanlış gidiyor demekki akannehir

Konusana degil konusturana bakacaksin canim.

Üzme kendini, herkez yasadigni bilir, keskeler icin cok gec, olan olmus.

Artik bu isleri sen üstlen, madem esinden hayir yok, senden gelecek hayir Allahtan gelsin deyip siva kollari.

Umarim hersey yoluna girer canim.....Allah yardimcin olsun

seni cok iyi anliyorum..esim kendi isini kurdu ..musteriler zamaninda parayi odemiyorlar ve esim yumusakbasli oldugundan herkese anlayis gosteriyordu bu seferde olan bize oluyordu.baktim boyle olmayacak sirketin ve evin muhasebesini ustume aldim .suan nereye ne odenecek nerden nekadar alincak ayarliyorum hepsini ..bence sende boyle yap kendini yemekten iyidir..

böyle adamlar var maalesf üstelik yaşlada ilgisi yok hesap kitap yapmaz ilgilenmez genelde iyimserdir her olaya karşı bir arkadaşımın eşi böyle o kızda aynı senin gibi ama yaradılış ve yetiştirilme tarzı değiştiremezsin

tamamen katılıyorum....madem bu kadar aklınıza güveniyosunuz çokkkkkkkk akıllsınız baştan akıllıca davranıp doğru seçim yapsaydınız,madem çokkkkkkkkk akıllıydınız böyle akılsız adamdan 3........ tane çocuk yapmasaydınız, çokkkkkk akıllıydınız evde oturmayıp kendi ayaklarınız üzerinde durup eşinizin akılsızlığına muhtaç olmasaydınız...hayat arkadaşınız çocuklarınızın babası bu kadar gözünüzde aşağılardaysa bi akıllılık yapın nacizane tavsiyem ayrılın bitsin...eşinize hiç saygınız kalmamış yazık..... birde sizi ona sorsak neler söylerdi acaba...

Yeni evli sayilirsin degilmi sedacim? :1hug:

Belkide bir kadinin kocasi hakkinda böyle konusmasi sana tuhaf gelebilir ama sakin ve sakin büyük konusma ve yargilama, 9 yil boyunca bir insanin bu denli kahrini cekmek hicte kolay degildir.

Bu kadincagiz delide degil kendi kendine esi hakkinda böyle konussun, evde yiyecek ekmegi yokken cocuklarina belki istediklerini alamazken, esinin böyle sorumsuzca davranmasina sinir olmasi gayet dogaldir.

Evlilik bu, bazen sinir aninda insan karsindakine aptalda der delide, olabilir, bu demek degildirki bu kadin esini sevmiyor asaliyor.....tabikide cocuklarinin babasidir tabikide esidir seviyordur, yoksa 9 yil boyunca kimse böyle bir insani cekmezdi.

Ayrica niye böyle yapmadiniz niye 3 cocuk yaptiniz cok akilliydinizda neden böyle oldu demek ne kadar mantikli?.....zaten kadin yeterince gerilmis bugün.....ayrica bebek emziriyor ve maddi durumu cok kötü.

değişmeze karşı kendi açımızdan yapabileceğimiz tek atak..kabullenmeye geçiş..

öğrenmemiz lazım..
öğretmemiz lazım kendimize..

yaşama karşı aslında..sağlam durmak, sağlıklı kalmak için..

üzüldüm size de.. yılgın ve kırık yazmışsınız.. yılgın ve kırıksınız çünki..

feraha ermenizi dilerim..

feraha olun ki..ferah düşünün..

bize bizden başka kimsenin yararı yok.. iyiliği de kötülüğü de biz yine kendimize yaparız.. "kendiniz için" iyi bakın kendinize..

sevgiler..

Arkadaşın kızgınlığına söylicek bişeyim yok olabilir çok sinirlenmiştir belki ama benim anlayamadığım derin bir pişmanlık var eşiyle evlendiğine dair ve bu gerçekten acı...kendimi bir an eşinin yerine koydum ve kendimde düşündüm eşimin bana seninle nerden evlendim çok pişmanım ama çocuklar için katlanıyorum dediğini düşündüm gerçekten içimi acıttı....böyle bişey duysam büyük konuşmayımda 1 dkk bile kalmazdım heralde yanında.... sevgi ve saygı kalmamışsa bir evlilikte pişmanlıklar varsa o evlilik neden devam ederki...neyse bunlar benim düşüncem kimsenin eşine karşı düşünceleri bu boyutlara gelmemesi dileğimle.....umarım arkadaşında sorunları hallolur...

Son düzenleme:

vallaha acimdim kocana simdi yazik:gitme:
madem tahammül edemiyosun bosan , adamada hayati zehir etme:umursamaz:
kalbim sIkIsti valla senin bu yazilarina, karsimda bana böyle bagiran biri olsa naapardim bilmem:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…