Gülsümcüm, tabiiki 9 yıl sonra bunun hesabı yapılmaz....
Benim alını çizmek istediğim nokta arkadaşımızın tüm suçu eşinde aramaması gerektiği...
İnsan ne kadar kızarsa kızsın eşine bu tür aşşağılayıcı hakaretler etmemeli bence....
Ki hatalar tek tarafl değil, bunların altını ısrarla çizdim ki arkadaşımız da biraz iğneyi kocasına batırırken uvaldızı da kendine batırmaya başlasın....
Sürekli karşısındakini suçlayarak çözüme ulaşaazlar...
Hatalarını brlikte görüp, birlikte ders alıp birlikte çözüm yları aramalılar...
Akılsız kocam davar kocam aptal kocm diyerek çözüme ulaşamaz... Evet benim kocam öyle böyle ama onu ben seçtim evlendim ve onu çocuklarımın babası yaptım, madem eşim bazı konularda yetersiz onun yetersizliklerini ben kapatmalıyım demeli...
evet arkadasim...bende oyle soyledim....eger para bir kere hesaba geliyorsa,devletin o parayi geri cekmesi imkansiz,istersen aylar sonra algeri cekemezler,buna haklari yok,ilgiltereyi bilmi<orum ama burada kesinlikle boyle.nerede olursa olsun boyle olmadigi taraftarindayim...orada bir karisiklik varCADIARZUcozemedim....busenihal once sakin ol ingiltereymissin devletten gelen para geri nasil gider ya job centerdan almiyormusunuz esim bir ara issiz kaldi bizde cok zor gunler yasadik ama esim cok sukur tuttugunu kopartan biri oldugu icin issizken devletin butun yardimlarindan yararlandik.
jobcenterdan aliyorsan parayi banka hesabiniza yatar direk ve bankadan cekersiniz para geri gitmezki gulum
en azindan bizimki oyleydi sizin durumu pek anlayamadim ben
busenihal once sakin ol ingiltereymissin devletten gelen para geri nasil gider ya job centerdan almiyormusunuz esim bir ara issiz kaldi bizde cok zor gunler yasadik ama esim cok sukur tuttugunu kopartan biri oldugu icin issizken devletin butun yardimlarindan yararlandik.
jobcenterdan aliyorsan parayi banka hesabiniza yatar direk ve bankadan cekersiniz para geri gitmezki gulum
busenihal once sakin ol ingiltereymissin devletten gelen para geri nasil gider ya job centerdan almiyormusunuz esim bir ara issiz kaldi bizde cok zor gunler yasadik ama esim cok sukur tuttugunu kopartan biri oldugu icin issizken devletin butun yardimlarindan yararlandik.
ben de anlamadım bu durumu..
hesaba yatan paraya nasıl el konur..
konu sahibi arkadasım bence sen bu mevzuyu didiklemekle başla kolları sıvamaya...
belki bir yanlışlık vardır.
umarım parayı alırsınız..
NASS nedir ya ?
aciklarmisin canim.
bende onu bilmiyorum ama Job centerda boyle sIKINTIlar yasamazsiniz emin olun.
neyseki bir haftaligini aliyormussunuz budada birbirinizi kirmayin artik kafa kafaya verin asamaycaginiz guc yoktur ozaman bizde cok cektik esim bir yilda 2 kere issiz kaldi cok sukur 1 ay once yeni bir buldu insallah bu uzun soluklu olur diger islerini krizden kaybetmisti.
ben Heathrow'a yakinim sen neresindesin?
Canim Oturum iznini almadan once,bu kurulusa bagli oluyosun NASS.. yasal olduktan sonra yani, oturum iznini aldik biz o zaman artik Job center`a bagliyiz simdi,yardimlar falan baglaniyor..Kriz cok evet burdada vardi.. Ben Birminghamdayim.. Aslinda istedigim yere giderdim ama london kalabalik vede council ev vermiyor diye burda kaldim, kimildamadik yerimizden, burdaki council bize ev veriyor hakkimiz varmis, o nedenle duruyorum council evim cikar 6 7 ay icinde insallah oyle diyorlar..
yoksa bende londra dusunuyordum.. Ama cocuklar icin iyi degil,kalabalik,pahali diyorlar ne bilim 9 yildir bu ulkedeyim.. CADIARZU senin kac yil oldu ?
Bana bekarlar yorum yazmasin !.......
Bekarsiniz daha neyin ne oldugunu bilmiyorsunuz lutfen bana Ahkam kesmeyin birzahmet.. yaziyorsanizda mantikli yazin..
Beni burda yazan Evli bayanlar anliyor,konusuyorum az da olsa rahatliyorum, Allah askina araya girip parazit yapmayin..
anladim canim siz iltica etmissiniz galiba o yuzden gidemedin turkiyeye evet nass ilticacilar icin esin ve sen ikinizdemi iltica ettiniz yoksa sadece senmi?:uhm:
ben londraya underground'la 40 dk uzakliktayim evet buralar cok pahali ama benim oturdugum yer sakin kalabalik degil merkeze gore tek derdim ucaklar ,ucaklar tepemden geciyor.
ne sanslisiniz ki council'a basvurmussunuz.biz basvurmadik zaten bize vermezlerde mafoldumbencok zor veriyorlar artik sansin varsa alirsin yoksa
yok biz onceden 2 goz odali eve 650 pounds veriyorduk simdi tasindim bir tanidigin evine hem biraz buyuk ev 600 veriyoruz simdi.
2 yilim bitti 3.yilin icindeyim bende gidemedim trye maddi SIKINTIlarimdan dolayi dua ediyorum insallah bu sene gidebiliriz.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?