Akne çukurlarından kurtulan 1 kişi bile yokmu ..

Kaç seans alıcaksın ve maliyeti ne oldu sana? seans aralıkları kaç gün çok soru sordum ama:)

ne kullanıyolar malzeme olarak?ben de dermapen yaptırıyorum da fazla geldi fiyatı 500 lira. somon dna sı prp normal mezo karışık seans yaptırıyorum 4 seans 600 e anlaştık

Canım somon dna pahalı bir sey orjınalını kullanmıolar uygun fyata yapan yerler malesef .cildi yaslandırıyorlar. ayse hanımın ozel karısımları var bu yuzden dıger yerlerde on seansta ortaya cıkan sonuç bende ayse hanım sayesınde bır seansta ortaya cıktı

Canım somon dna pahalı bir sey orjınalını kullanmıolar uygun fyata yapan yerler malesef .cildi yaslandırıyorlar. ayse hanımın ozel karısımları var bu yuzden dıger yerlerde on seansta ortaya cıkan sonuç bende ayse hanım sayesınde bır seansta ortaya cıktı
yok canım ben ilacın olduğu tüpü gördüm gözümün önünde açtı. internetten baya baktım orjinal tüpte. sahte olsa bile yaşlandırma etkisinin olacağını sanmam. en kötü su enjekte etsin ucuzundan hem azcık nem olur :D

yok canım ben ilacın olduğu tüpü gördüm gözümün önünde açtı. internetten baya baktım orjinal tüpte. sahte olsa bile yaşlandırma etkisinin olacağını sanmam. en kötü su enjekte etsin ucuzundan hem azcık nem olur :KK70:
Siz nerede yaptırıyorsunuz çok uygunmuş. sonuç güzel mi memnun musunuz. dermapende herkes ilk yapıldığı günler memnun ama sonradan şişlikler inince eski haline dönmüş

Siz nerede yaptırıyorsunuz çok uygunmuş. sonuç güzel mi memnun musunuz. dermapende herkes ilk yapıldığı günler memnun ama sonradan şişlikler inince eski haline dönmüş
ben kartalda bi hastanede yaptırıyorum. şu an ilk 4 seansı yaptırıyorum. memnunum baya parladı cildim beyazlaştı

Back
X