Akne çukurlarından kurtulan 1 kişi bile yokmu ..

Canım Sakın gitme.Ben 2013 bahar ayında aynen senin gibi son umut nişanlımla beraber kendisine gittim.Vücudumda aklınıza gelebilecek her yerde sivilce çıkarabilen biri olarak tek başıma yanına girdim.Zaten 179 yaşında olduğu için :1: oturduğu yerden yanına çağırdı yüzüme yakından baktı 1dk kadar tekrar karşısına oturdum.Yıllardır sivilce problemi yaşadığımı,bir türlü geçiremediğimi,üstüne akne izleride oluşunca artık psikolojimin dipte olduğunu anlattım.Nişanlımıda odaya çağırdı.Ve ''Bu kızı almıyorsan ben alırım'' tarzı esprilerle benim üzüntümü dağıtmaya çalıştı sanırım.Sonra kütüphanesinden bir kitapçık almamı söyledi,gittim aldım.Roaccutane'nın kitapçığıymış.''Bak burada neler var sen haline şükret'' tarzı bir konuşma ve ardından ''Sivilcedir bu çıkar,denize gircen,güneşe çıkıcan'' demesiyle ancak durumu anladım.Yaşından dolayı sürekli bu boş konuşmalarına ''Tamam haklısınız Agop Bey ama herşeyi denedim,geçiremedim,hiç bitmiyorlar,iyi değilim gibi yeterki derdime deva olacak bir söz çıksın diye ağzından yalvardım. Ve sonunda bana ''Bence sen bir psikolojini düzelt'' dedi ve ağlaya ağlaya muayanesini saygısızlık yapmadan terketmek zorunda kaldım.Arkamdan da ücret almayın diye sekreterine seslendi.(600 Liraydı yok bide alsaydı)
Saatlerce ağladım.Çünkü heryeri bu konuda deli gibi araştırmıştım ve kendisi için ''Eğer bir hastalığınız varsa Kolsuz Agopa gidin geçer'' tarzı umutlanmamı sağlayan yorumlar yazıyordu.O gün ve sonrasında ve malesef umutlarım tükendiği için hala üzülüyorum ama bir yandan da eğer gidersen gerçekten çok çok çok yaşlı olduğunu ve kimbilir daha ne cilt hastalıkları gördüğü için beni takmamasına bir sebep bulmaya çalıştım.Belkide o gün doğru gün değildi.

çok şaşırdım cnm herhangi bir tedavi uygulamamasına,oda çare bulamadıgına göre ömrümüzün sonuna kadar akne izleri kalıcak umudum falan kalmadı ALLAH başka dert vermesin bizlere ne diyim

Canım söyledimmi hatırlamıyorum ama son 2 umudum var.Ve 27 Ocakta kendisinden randevu aldım.Diğer kişidende haber bekliyorum.Cildimi düzeltemediğim için hiç gereği yokken,burun,kaç,dudak,saç,göğüslerime falan müdahale ettirmeye düşünüyorum.Cildi problemli ama hokka gibi burnu,kiraz gibi dudakları var desinler bari hahahahaa...Şaka bir yana isyan edicem artık...
Birde Allah korusun ama Yüz nakli yapıyorlar,sivilce izine çözüm bulamıyorlar ne diyim ?

Son düzenleme:
Canım söyledimmi hatırlamıyorum ama son 2 umudum var.Ve 27 Ocakta kendisinden randevu aldım.Diğer kişidende haber bekliyorum.Cildimi düzeltemediğim için hiç gereği yokken,burun,kaç,dudak,saç,göğüslerime falan müdahale ettirmeye düşünüyorum.Cildi problemli ama hokka gibi burnu,kiraz gibi dudakları var desinler bari hahahahaa...Şaka bir yana isyan edicem artık...
Birde Allah korusun ama Yüz nakli yapıyorlar,sivilce izine çözüm bulamıyorlar ne diyim ?

sivilce izlerine çözüm maalesef şu anda çare yok. ama agop beyin denize gir güneşe çık demesi kesinlikle doğru. d vitamini yeterince alınmazsa bütün seneyi sivilceli geçirmeye sebep oluyor. bu yüzden bol bol güneşten d vitamini almaya bakın. 3 hafta botunca öğlen vakti 20 dk güneşlenin kışı sivilcesiz geçirin.

merhaba, ücreti ne kadar. pahalı oldugunu duymustum

Merhaba bence önemli olan beklentine ne kadar cevap alabileceğin. Dr Nezih bey önce uygulayacağı yöntemi bilgisayarda mantığını anlattı ve ardından öncesi sonrası resimleri gösterdikten sonra başladık. Seansı normalde 950 tl idi bana paket olarak seansı 600 TL'ye geldi.

sivilce izlerine çözüm maalesef şu anda çare yok. ama agop beyin denize gir güneşe çık demesi kesinlikle doğru. d vitamini yeterince alınmazsa bütün seneyi sivilceli geçirmeye sebep oluyor. bu yüzden bol bol güneşten d vitamini almaya bakın. 3 hafta botunca öğlen vakti 20 dk güneşlenin kışı sivilcesiz geçirin.

Arkadaşlar nasıl çare yok, gayet te düzelme oluyor. Önemli olan izlerin olduğu bölgelere fraksiyonel laZerle iyi ve özenle çalışılması bence.

Arkadaşlar nasıl çare yok, gayet te düzelme oluyor. Önemli olan izlerin olduğu bölgelere fraksiyonel laZerle iyi ve özenle çalışılması bence.

Aynen söylediğin gibi sivilce izleri ve akne scarları için yapılmış onca cihaz ve uygulama var. kısacası derinliklerine göre anlatayım.
Kimyasal peeling ile en yüzeyel anlamda cilt soyma işlemi yaptırabilirsiniz. Ancak yapan kişinin deneyimi bu konuda çok önemli dozları iyi ayarlaması gerekiyor, aksi halde parça parça görünüme sahip oluyorsunuz.
Daha derindeki izler için Erbium YAG lazer ile uygulama yaptırabilirsiniz bu sistemlerin fraksiyonel olanları var. Fraksiyonel Erbium yag lazer çok agresif olmadan cilt yüzeyinde mikro delikler açar ve soyar. İyileşme süresi daha kısadır. Kimyasal peelingden de daha güvenli bana sorarsanız. En derine inebilen sistem ise Co2 Karbondioksit lazerdir. Bu sistem tamamen cilt soyma ciltten lezyon çıkartma faça izleri gibi en derin uygulamalarda kullanılır. Onunda fraksiyoneli yapılarak iyileşme süresi minimize edilir.
Tabi benim için en önemli olan nokta cihaz değil her zaman kullanıcıdır.

Merak etme akne izlerinin çözümü gerçekten çok kolay sadece iyi araştırma yapmamışsın.:34:

çok şaşırdım cnm herhangi bir tedavi uygulamamasına,oda çare bulamadıgına göre ömrümüzün sonuna kadar akne izleri kalıcak umudum falan kalmadı ALLAH başka dert vermesin bizlere ne diyim

slm kızlar agop artık yaşlandı bizim ailede ona üyeydi ne saç dölmesine ne de cilde bi çözüm buldu nese agopu geçiyimm nesrin sürere gidiyorum pembe maskesiyle meşhur yıldız çağrı atiksoyun cildini düzelten şuan 5. seansım 3 seansım daha var bakalım ne olucak merakla sonucu bekliyorum

sonrasında da cilt lekeri başımıza bela oluyor arkadaşım..onları halletmek için de fraksiyonel lazer yaptırıyoruz kiii ben yaptırdım ve abartıldığı gibi akne izleri gitmiyor..hatta yeni izler olmamışsa lazer sonrası şükretmek gerekiyor..tabi herkesin cildinde etkisi farklı olabilir ama insanlar çok umut bağlamasınlar bence

sonrasında da cilt lekeri başımıza bela oluyor arkadaşım..onları halletmek için de fraksiyonel lazer yaptırıyoruz kiii ben yaptırdım ve abartıldığı gibi akne izleri gitmiyor..hatta yeni izler olmamışsa lazer sonrası şükretmek gerekiyor..tabi herkesin cildinde etkisi farklı olabilir ama insanlar çok umut bağlamasınlar bence

20 senedir izler için zaman ve para harcadım. hiçbir halt olmuyor. şimdi hangi doktora gidersem gideyim yaptırdığım her işlemi söylediğimde maalesef herşeyi yapmışsın ancak bu kadar olur. aslında hiç dokundurmasaydım şu anda çok daha iyi olurdu. şu anda çok hassas çabuk etkilenen sarkan ve sıkı olmayan bir cildim var üstüne birde sedefimsi renkli izler arttı. sağoılsun doktor sayesin beyaz skarlarım oldu. yarık gibi duruyor. ŞU ANDA TIP CAMİASI İZLERE ÇARE BULAMADI. İZ GEÇİRDİĞİNİ İDDİA EDEN HİÇBİR DOKTORA İNANMAYIN. ÇOĞU SADECE PARA DERDİNDE. ŞİFACI DİYE ORTALARDA DOLANAN DOLANDIRICILAR ARTIK BEYAZ ÖNLÜK GİİYOR:)

20 senedir izler için zaman ve para harcadım. hiçbir halt olmuyor. şimdi hangi doktora gidersem gideyim yaptırdığım her işlemi söylediğimde maalesef herşeyi yapmışsın ancak bu kadar olur. aslında hiç dokundurmasaydım şu anda çok daha iyi olurdu. şu anda çok hassas çabuk etkilenen sarkan ve sıkı olmayan bir cildim var üstüne birde sedefimsi renkli izler arttı. sağoılsun doktor sayesin beyaz skarlarım oldu. yarık gibi duruyor. ŞU ANDA TIP CAMİASI İZLERE ÇARE BULAMADI. İZ GEÇİRDİĞİNİ İDDİA EDEN HİÇBİR DOKTORA İNANMAYIN. ÇOĞU SADECE PARA DERDİNDE. ŞİFACI DİYE ORTALARDA DOLANAN DOLANDIRICILAR ARTIK BEYAZ ÖNLÜK GİİYOR:)

kesinlikle doğru söylüyorsun..lazer sonrası geçici mutluluk yaşıyorsun birkaç gün, ya da 1 hafta belki ama maalesef cilt eski haline dönüyor hemen:( yine de şükrediyorum napayım..çok geçmiş olsun arkadaşım

cnm sen her yöntemi denedim demişsin bio oil kullandınmı kullandıysan yorum rica edicem şu video dikkatmi çekti işe yarıyorsa almak istiyorum.http://www.youtube.com/watch?v=Wma7wdHlAPs

Son düzenleme:
Kimyasal peeling heralde 10 seans sonra hafifletir biraz ama genede imkansiza yakin bisi gecmesi
gittigim cilt doktoru bana bu tarz izler icin mantikli bir örnek verdi bir tahta düsün dedi dümdüz ve icinde minik bir cukur var peki bu cukur nasil düzelir dedi zimparalamak gerek dedi
Yani ciltte böyle bisi aslinda biz genetk olsun veya sivilceden olsun bu tarz deliklerin gitmesi yokolmasi cildin soyulmasiyla olabilir ancak ama bu senelerce sürebilir...izlerin derinligine göre zaman alir

bio oili kullandım hiç bir faydası olmadı şimdi intracell denilen altın igneli uygulama aklımda ama benim umudum yok ya cidden konu başlıgında oldugu gibi 1 kişi yok kurtulan bu izlerden:5:

İki yıldır kimse yazmamış çözüm bulabilen yok mu hala? benim hem sivilcelerden hem de su çiçeğinden delirler var cildimde ve gözenek açıklığı nokta nokta suratım resmen bi kişi bile %50 düzelme yaşamadı mı

Benim de yuzumde sivilce çukurları var, ama ben rahatsız değilim.

IMG_9858.webp
merhaba kızlar. benimde cildimde derin sivilce çukurları var. fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum . seans ücreti 1000 tl civari . bu uygulamayla veya başka birşeyler deneyerk bu izlerden kurtulan varmı? hiç olmadı en kötü %50 bile düzelse yeticek.. üniversiteyi bile dondurucam 1 yıl artık dayanamıyorum bunlardan kurtulmam lazım yaşamaktan keyif alamıyorum her gün eziyet sanki..

Sanırım ben o lanet cukurlardan kurtuluyorum:) cok yer arastırdım sonunda mucıze yerı buldum mımarobada estevzyon dıye bır yer dermapen ıslemı yapıyor ama kendilerıne özel formullerı de var ve bı seansta bu sonuca ulastım

İki yıldır kimse yazmamış çözüm bulabilen yok mu hala? benim hem sivilcelerden hem de su çiçeğinden delirler var cildimde ve gözenek açıklığı nokta nokta suratım resmen bi kişi bile %50 düzelme yaşamadı mı

Ben yasadım canım albumume bakarsan önceki halımı bulabılırsn

Eki Görüntüle 1917363

Sanırım ben o lanet cukurlardan kurtuluyorum:) cok yer arastırdım sonunda mucıze yerı buldum mımarobada estevzyon dıye bır yer dermapen ıslemı yapıyor ama kendilerıne özel formullerı de var ve bı seansta bu sonuca ulastım
Seansın üzerinden kaç gün geçti canım? bi de daha devam edicek misin bitti mi tedavin? büyük değişim olmuş ne güzel

Back
X