Akraba Evliliği Düşünceniz?

eşlmin blr şımarık akrabası var burada herkes birbiriyle akrabası ile evli ben değil kadın ben ne ikram etsem yemiyor birde küstah, küstah bu neci dlyor nimete bu söylenmez ki, farklı kültürleri ait olan yemekleri yemiyorlar zaten kendi mutfaklarıda gelişmemiş akraba evliliği yoğunlukta olduğu için eşin her zaman söyler iyiki akraba evliliği yapmamışım der, hepsi görüntü olarak birbirine benziyor,
ki zaten baktın akrabanın birisi kızıma yılışıyor hemen yılanın başına baştan kestim, kızımı rahatsız edersen babasına söyleyeceğim dedim o oldu kala ,kala kızım sanamı kaldı ,akraba bozması ,el olsun ,yeni kültür,yeni kan olsun anneler uyanık olmak zorunda

Ben amcamın oğluyla evliyim ,eşimin kız kardeşide benım abimle evlı,
aynı amca cocuklarına kız alıp verildi bizim ailede

abimin bı kızı var şükürr sorunsuzzz
benım 2 oğlum var şükürr sağlılıklar

amma akraba evlılıg kadar zor bişe yok..

bizde akraba evliliği hiç yok
hatta ayıp karşılanır,
kuzenler birbirine abi-kardeş gözüyle bakar

Kuzen=Kardeş bizde böyledir . Ama yapanada saygım var her insan aynı düşünücek diye birşey yok

benim kuzenim dayısının oğluyla evlendi... yaşadığı sıkıntıları ben gördüm, evlendikten sonra dayı olmuyor, kp oluyor diyor... yakın akraba olduğundan şikayetçi oldukları durumu hiç dile getiremiyor vs...

anladığım kadarıyla benden bahsetmişsin evet dediğin gibi akrabalık zor çocuk için ve başka şeyle için ilerde hasra olusak elin oğlu yada kızı bakmaz düşüncesiyle yapılan evliikler bile var

En başta dediğiniz gibi genetik çeşitlilik bakımında zararlı,sonrasıda malum ben hiç o gözle bakmadım kuzenlerime hatta babam ben doğduğumda göz dağı vermiş SAKIN HA...!! NE BENDEN SİRKE NE SİZDEN BAL ..diye çok doğru yapmış.. kendi kızkardeşinin kızına gelin veya damat diye bakmak bence bizim türk adetlerine uyan birşey değil gelse gelse araplardan gelmişitir.. kendi aramızda evlenene evlenene dev gibi türk ırkı cep herkülüne döndü.. yapmayalım..kısacık kısacık erkekler daha boysuz kızlar..genetiğimizdede çeşitli hastalıklar daha çok yayılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…