- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
Akraba evliliği ile ilgili düşüncelerim şunlar: 1- Halanın, amcanın, teyzenin çocuklarına nasıl o gözle bakabiliyor insanlar? 2- Dünyada başka kadın başka adam mı kalmadı?
biz de aşık olduk.Aşkın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.Aşk öyle pat diye olmaz.O gözle bakarsan aşık olursun.Kuzenine nasıl aşık olursun benim aklım almıyor.Dayımın hiiiiiiiç görmediğim bir oğlu var ilk evlilliğinden. Ama bak işe bu o kuzenin deselerdi Dünya yakışıklısı da olsa vay be ne yakışıklı kuzenim varmış meğer der, kardeş gözüyle bakar geçerdim. Buna haklı sebepler arayanlar da Adem ile Havva'ya kadar iniyor maşallah
Forumda akraba evliliği yapan hanımlarımız varmı? Çocuk kesin sorunlumu doğar? Dinimizce Amca oğlu - kızı Teyze oğlu -kızı harammı düşer?
ben birde 40 dan sonra cocuk doğuranlarada şaşırıyorum , yumurtanın kalitesi 20 li yaşlardaki gibi sağlıklı olmaya biliyor ay o yaşta bir sürü testen geçeceksin ki çoğu pahalı vallahi o
yaşta keyfimi bozamam çocuk için
her şey yaşında güzel ,kariyerde bir yere kadar! öyle her yaşta anne olunmur işte ,ya para ya çocuk . hem kariyer hem çocuk palavra kanmayın bunlara zamanında karar verin!
0
Nikah düşüp düşmemesi ayrı bi konu da,sırf nikah düşüyo diye ben normal göremiyorum bunu.
Benim Teyzem Kuzeniyle (Halasinin Ogluyla) evlendi.. 3 Tane cocuklari var hepsi saglikli ve cok zekiler..
Ben Kader diye düsünüyorum özürlü cocugun olup/olmamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?