Akraba evliliği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunca hayat yaşanılan şeyler burada üç beş cümleye sigdirilamaz. Yanlışta sonuçta insandan insana değişen bir şey sana yanlış gelen başkasına yanlış gelmez senin doğruların başkalarına egritilemez bu mesele adem ve havvadan Habil ile Kabil den başlıyor eğer bir yanlış tartışmak istiyorsan onları tartış. Akıl erdiremedigimiz Cook mevzu var. Ne diyeyim diyebilecek çok şey var tartışılacak da ama hayat seçimler vs vs

çok güldüm Allahta sizi güldürsün.
kazık yediği için akrabayla sevişmiyor demek bir kısım insanlar

kendimizi o dönemle kıyaslayacaksak rica ediyorum evlerimizden çıkalım gidip çalı çırpı arasında akşama yiyecek hayvan da avlayalım.
bazı şeyler geride kalmalı ve güncele adapte edilmeli.
ha habil/kabil olayına gireceksek, cinayetin bir nedeni de kendi kardeşi ile evlenmesi yasakken ısrarla onu istemesi durumu.
bu bile yeterince şeyi gayet güzel açıklıyor bence.

Peki neden evlilikten önce sağlık raporu istiyor.sigara almadan önce sağlık raporu istiyormu?bunun tercihlilikle bi ilgisi yok eğer sağlık raporunda bi sıkıntı çıksa o evlilik hiçbir şekilde olmaz.
Öyle bir şey yok. Sağlık raporu sonucu taşıyı olduğunuz hastalıklar belirlenir ve risklere karşı uyarılırsınız. Kimse size durun evlenemezsiniz demez.

Bakın hanfendi bunun basit bir önlemi var diyorum. Eyer nikâh kıyılırken ağzına sarımsak koyup öyle eved dersen bir şey olmaz diye duymuştum ben. Kaynımgil öyle yaptı. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz gerçekden.

Ben şahsen akraba evliliği yapmayıp yabancı bir adamla evlendiğim için kıskanıyorum akraba evliliği yapanları. O yüzden benimki. Huzuru bulmuş olmaları beni rahatsız ediyor, benim kocam akrabam olmadığı için huzursuzum. İnsanın dilinin bazen abi diyebileceği bir kocası olmalı şu hayatta.

onlar engel mi oluyor ya allasen? biz engeli uzuv eksikliğiyle sınırlı tutuyoruz. herkesin iki gözü görüyor, iki kol iki bacak var, bakkaldan ekmek alabiliyor. ok yani nedir

insanın en temel güdüsü spermini en uzak yere ulaştırabilip çeşitlilikle nesli devam ettirmek. ama tabi kime ne anlatıcan.
arı bile en uzak çiçeğe gidiyor ayol. maksat döngü sağlıklı devam etsin.
hayır bilimsel konuşurken bir anda kuzenimle seks yapmayı düşünmediğim için suçlanmak değişik oldu.

Bence siz dönün bi etrafınızda ne oluyor ne bitiyor biraz onlara bakın.evlilikten çok çekmişsinizki sürekli bunları araştırmışsınız.

Eved çok çekdim. Akrabamla evlenmediyim için böyle oldunu yüzüme vurduğunuz için sinirlendim aslın da. Kusura bakmayın.

Flörtleşmek güzeldir akrabayla olanı güzel değildir. Ben susup oturmadım hiç pişman değilim . Kader dediğiniz şey seçimlerimiz sonucu oluşur tüm önlemlerini almadan bir şeye sebep olmak farklıdır. Kendi kendinize kan uyuşmazlığı olmazsa sıkıntı yok demişsiniz de anne Rh(-) çocuk Rh(+) ise oluşan bir durumdur. Bunun yabancı veya akraba biriyle evli olmasıyla alakası yok kanınız Rh (-) olduğu için anca Rh(-) biriyle evlenmelisiniz çünkü negetif çekinik diye birşey de yok bunun gayet çözümü var modern dünyada. Benim bahsettiğim şey hani bizim 23 kromozom anadan diğeri babadan geliyor ya atadan aktarılan bu genlerin zincirinde iki tarafta da sıkıntı varsa hastalık çekinik genlerle aktarılsa bile çocukta olma ihtimali yükseliyor. Hani sırf gen çeşitliliği için bile crossing over gerçekleşiyor siz bu gen çeşitliliğinin az olmasına sebep oluyorsunuz bu sayede olan çocuklar da risk azalıyor. Bakınız liseden kalma basit bilgilerimle bile mantık yürütebiliyorum yabancı evlilik yapıp engelli bir çocuğun olursa işte buna kader denilir.

1-2 saatlik evlilik sağlık raporunu gen testi kabul eden bir toplumumuz varmış. bu kadarını ummuyordum.
İşe aldığımız elemanlardan sağlık raporu istiyoruz
Adam benim yanımda, daha odadan çıkmadan arıyor birini, abii benim iş için sağlık raporu lazımmış nasıl hallederiz diyor
Anlatabildim sanırım…

Kıyaslama olarak neden düşünüyorsun. Dünyaya nasıl gelindiğinin göstergesi bu. DNA kıyaslamasında da en başı dikkate almak lazım.Nedenler sonuçları o sonuçlar başka sonuclari onlar başkalarını.. döngü bu

ve bunu farkedip düşündüğümüz için akılsız oluyoruz bir de.
sonra ülke neden bu durumda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…