- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
- Konu Sahibi edebiyatasigi
-
bi amca çocukları dayı çocukları araştır face ten elbet çıkar bişeyler
Alakası aynı çevrede buyudugun bir insana kardeşlik duygusu besleyebilirsin ve ona gözle bakabilirsin ama farklı çevrelerde görmediğin insana kardeş gözüyle bakmak zor olabilir. Bu duyguyu yaşam şeklini ona da empoze edemeyebilirsin. Konu sahibi akrabasını görmemiş ve kalbiyle aklı arasinda kalmış demek ki buraya yazıyor. Bizim ona verebileceğimiz tavsiye akrabayı seçme olur ama kalbine girdiyse o çocuk o da onun seçimi. İleride evlilik birliği için bir sıkıntı gözükmüyor ama bütün ihtimalleri değerlendirmeli. Engellilik, yüz göz olma,sülale kavgası vs. Her şeyi bu kadar özetleyebilirim daha fazla bu konuyu tartisamayacagim. Ben akraba evliliği yaptım ama tavsiye etmiyorum seçim hakkın varsa seçme ama kalbine girdiyse acaba deme önce bı flört et. Erkekler kendini iyi pazarlar.
Peki huzur uyuşmazlığı olamaz mı hocam?En yakın akrabadan en büyük huzur aktarımı alınır diye okumuştum son yayınlanan bilimsel makalede.
Ya canım benim ya belki kaderinde akraba vardır olmaz o iş bölgeler çok farklısevgilim var ama
ben göçmenim o rizeli
deme öyle şeyler deme işte.. Onlar çokk ileriki aşamalar.
Size nikah çıkmaz. Araştırın bakın yassah.sevgilim var ama
ben göçmenim o rizeli
Bizim ona verebileceğimiz tavsiye akrabayı seçme olur ama kalbine girdiyse o çocuk o da onun seçimi. İleride evlilik birliği için bir sıkıntı gözükmüyor ama bütün ihtimalleri değerlendirmeli. Engellilik, yüz göz olma,sülale kavgası vs. Her şeyi bu kadar özetleyebilirim daha fazla bu konuyu tartisamayacagim.
Alakası aynı çevrede buyudugun bir insana kardeşlik duygusu besleyebilirsin ve ona kardeşlik gözuyle bakabilirsin ama farklı çevrelerde görmediğin insana kardeş gözüyle bakmak zor olabilir. Bu duyguyu yaşam şeklini ona da empoze edemeyebilirsin. Konu sahibi akrabasını görmemiş ve kalbiyle aklı arasinda kalmış demek ki buraya yazıyor. Bizim ona verebileceğimiz tavsiye akrabayı seçme olur ama kalbine girdiyse o çocuk o da onun seçimi. İleride evlilik birliği için bir sıkıntı gözükmüyor ama bütün ihtimalleri değerlendirmeli. Engellilik, yüz göz olma,sülale kavgası vs. Her şeyi bu kadar özetleyebilirim daha fazla bu konuyu tartisamayacagim. Ben akraba evliliği yaptım ama tavsiye etmiyorum seçim hakkın varsa seçme ama kalbine girdiyse acaba deme önce bı flört et. Erkekler kendini iyi pazarlar.
Katiyen. Huzur dozasimi olur en fazla. Onun da tedavisi var. Eş ailesi ortalığı söyle bir karıştırır düzelir.Peki huzur uyuşmazlığı olamaz mı hocam?
Hiçbirimiz kim doğru kim yanlış yada hastalık kiminle gelir kiminle gelmez bilemeyiz.gerçek olan doğru kişiyi bulmak.kimse benim ne demek istediğimi anlamadı.sizi gerçekten üzdüysem.kusura bakmayın.
Pekiişte diyorum ki bir ana-baba çocuğunu bu bilinçle yetiştirse çocuk zaten akraba olduğunu anladığı anda mesafesini koyar. hani ömründe hiç görmedi, bir yerde karşılaştı beğendi ihtimaline yönelik dedim.
o zaman bir insan tanımadığı birini görüp beğensin, evli çıksa da önemli değil, boşanınca evliliğe engel bir şey kalmaz çünkü.
bunu da normalleştiriyor bu yazılar bana göre.
bazı insanlara bu tip bir duygu pırıltısı olsa bile konumu ve durumu öğrenince silmek zorunda olmalı insan.
aksi halde hepimiz kanımızın çekildiğine yanaşalım. yok öyle bir dünya.
Aman boşver. Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı bir araya gelmiş cikaramamis hesabı oldu bu mevzuErkekler kendini iyi pazarlar ...bi orayı anladım onun öncesi bende
Siz bilirsiniz ama yemekte geç kalırsanız ceza ödersiniz.
Ayrıca nikah kiyilirken imzaladığınız defterde yazıyor akraba olmadığınız için sevistikten hemen sonra yemeniz gerektiği.
Şu açacağımız çocuk üretim merkezin de genlerle ilgilide bölüm acsak artemisSize nikah çıkmaz. Araştırın bakın yassah.
Size nikah çıkmaz. Araştırın bakın yassah.
Canım ben evliyim gayette sağlıklı 2 kızım var.iyikide eşimle evlenmişim bende bu konuyu burda açsaydım ve sizden fikir isteseydim eminim bu evlilikten vazgeçerdim.iyiki böyle bi hata yapmamışım.insanlar yabancı kişilerle evleniyor gebe kalınca kan uyuşmazlığı çıkıyor.bide onunla uğraşıyorlar.yabancıda olsa akrabada olsa Allah sağlıklı olanınıda hasta olanınıda verir.
Zamanla alışıyor insan. Doğamızda olan şeye de karşı gelecek değiliz ya.Mecbursak yeriz napalim, madem kanun böyle
Ya canım benim ya belki kaderinde akraba vardır olmaz o iş bölgeler çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?