Akraba evliliği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merdivenin ruhu olduğunu düşünüp ona ayin düzenleyenlerin olduğunu da okudum ya bu forumda daga da sasirmam. Fakire fukaraya dagitmazsiniz hadda ve hadda merdivene verirsiniz. Merdivenin bezelye yemediği de bilimsel bir gercekken hadda ve hadda kanitlanmisken. Çok yazık.

Erkekler kendini iyi pazarlar ...bi orayı anladım onun öncesi bende

e biz de onu dedik

işte diyorum ki bir ana-baba çocuğunu bu bilinçle yetiştirse çocuk zaten akraba olduğunu anladığı anda mesafesini koyar. hani ömründe hiç görmedi, bir yerde karşılaştı beğendi ihtimaline yönelik dedim.
o zaman bir insan tanımadığı birini görüp beğensin, evli çıksa da önemli değil, boşanınca evliliğe engel bir şey kalmaz çünkü.
bunu da normalleştiriyor bu yazılar bana göre.
bazı insanlara bu tip bir duygu pırıltısı olsa bile konumu ve durumu öğrenince silmek zorunda olmalı insan.
aksi halde hepimiz kanımızın çekildiğine yanaşalım. yok öyle bir dünya.

Peki

Size nikah çıkmaz. Araştırın bakın yassah.

anası babası asla istemiyor akraba evliliği.
kendileri teyze çocukları, ilk çocukları hastalık nedeniyle 5 yaşında vefat etmiş. ikinci çocuklarında ciddi görme bozukluğu var. nedenini yazmama gerek yok sanırım.
ailelerinde çok hassas bir konu.

Kan uyuşmazlığı nedir ? Bence bir araştırın. Üstelik kan uyusmazligi cozumu olan bir sorun.

Sizin çocuklarınız sağlıklı olabilir, konu sahibininki genetik bir hastalıkla doğarsa ? Çevremde çok var genetik hastalıklı çocuğu olan. Çok zor, ömür boyu yaşanan, tedavisi olmayan hastalıklar. Bilim adamları araştırmış, yapmayin riskli demiş, bizim cahil kafamizla yapın demeiz uygun olmaz değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…