Akraba evliliği...

Tam olarak ne bekliyorsun bizden ? Onca fikir sundum mantıklı mantıksız , hepsine beni çok seviyor asla vaz geçmez deyip duruyorsun . Planın okul kazanıp gitmek ama ders çalışamıyorsun . Sana bu kadar takıntılı olan adam seni üniversite kazanınca mı bırakacak ?
Bir anda aydınlanacak ve aaaa üniversite öğrencisi oldu bak tüh gördün mü , neyse ben artık sevmeyeyim bunu mu diyecek !!
Burdan alabileceğin tüm yardımı almanı tavsiye ediyorum.
Çocuğu bahane edip boşanmayan üyeler gibi olmasın konun .

Tecavüz girişiminden bahsediyorsun yahu neyin beklemesi, daha ne olsun? Yüzünü gözünü parçaladım diyorsun sonra da bekleyeceğim diyorsun.
Neden bir telefon görüşmesi bile yapmak istemiyorsun tüm bunları "gercekten" yaşıyorsan?

Hayatınızı şayet konu gerçekse babanız ve kuzeniniz el birliğiyle mahvedecek.
Yalan mı söylediniz onca sayfa bize? Sizi öldüreceğini bile yazdınız yukarıda bir yerlerde hatta sıkıştırdığını? Size yardım etmeye çalışıyor KudrAlobar farkındamısınız? Şayet anlattıklarınız gerçek değilse hemen şimdi söyleyin bence.

Ya ben üni kazanıp gidicem zaten kimseye söylemeden yani o ne yaparsa yapsın ben kaybolduktan sonra
Kesinlikle Evlenmiyeceğimi zaten belirttim
Ben buraya sadece dertleşmek için ve bir plan yapmak için yazdım

Ya ben üni kazanıp gidicem zaten kimseye söylemeden yani o ne yaparsa yapsın ben kaybolduktan sonra
Tecavüze uğrarsan bu süreçte ne olacak?

kimse bana yardım filan etmesin benim hayatımı kimse karartamaz ben istesem şikayet ederim ama etmiyorum
Çünkü babam vazgeçicek biliyorum.

He canım sen üni kazanıp gideceksin seni bulamayacaklar :)

Tecavüze uğrarsan bu süreçte ne olacak?
Uğramayacağım çünkü farklı sehirlerdeyiz ve burada dershaneye gidiyorum okulu kazanınca kurtulacağım
Önceden aynı şehirde oturuyorduk şimdi ben farklı şehirdeyim
Dershaneye de gittiğim için okul kazanana kadar buradayım.
Ha bende düşündüm şikayet filan etmeyi ama vazgeçtim babam birkaç gün konuşacak ve vazgeçecek biliyorum
Bu yüzden hayatımı karartmiycam.plan yapıyorum ha deyince gidersem ne okul kalır ne meslek.

Yahu yaşadıkların film gibi olduğu için zannediyorsun ki evden çıkınca izim kaybolacak . Yok öyle bir şey.
Evlenmeyeceğim dedin tammammmm . Karşındaki anlamıyorsa istersen ben lezbiyenim de ne önemi var . Bu adam sana zarar verebilir . Baban annen de arkanda durmuyor . Abin vs var mı seni koruyacak ? Planların tutmadı , evden kaçtın misal bu adam ve baban seni bulamayacak mı zannediyorsun ?
Çözüm değil bunlar . Burda sana yardım etmek isteyenleri iyi dinle .
Aileni hatta tehdit et , bana bu konuyu bir daha açarsanız polise giderim deyin ne bileyim kaçarım deyin . Belki kıyamazlar size .

2 ay sonra aynı şehirde yaşayacaksınız. Sen kendin söyledin. Hikaye mi yazıyorsun ne yapıyorsun? Haftaya istemeye gelmiyorlar mıydı?

Ayol sen tercihler geçti ama falan dedin az önce o zaman ne dersanesine gidiyosun? Sen hazırlanıyo musun yoksa tercih mi yaptın? FAKE Mİ BU KONU YA GÜVENEMEYECEK MİYİZ KİMSEYE
Düzeltme: tercihler geçti diyen konu sahibi değilmiş sorry

Şırnağa dönüyordunuz hani?

Dershaneye gidiyormuşsin madem ailen okuman konusunda destekçi niye evliliği araya sokuyor baban? Boşuna dershane parası veriyor?

Ayol sen tercihler geçti ama falan dedin az önce o zaman ne dersanesine gidiyosun? Sen hazırlanıyo musun yoksa tercih mi yaptın? FAKE Mİ BU KONU YA GÜVENEMEYECEK MİYİZ KİMSEYE
Yahu hazırlanıyorum bu sene anlamiyormusunuz

Kuzum bir kaç aya kadar Şırnak’a taşınıyoruz dedin ama .

2 ay sonra aynı şehirde yaşayacaksınız. Sen kendin söyledin. Hikaye mi yazıyorsun ne yapıyorsun? Haftaya istemeye gelmiyorlar mıydı?
Babam diyor ama biliyor dershanem var gidemem ha onlar annemle gitse bile ben abimlerle buradayım bunuda söyledim
Gelmiycekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…