- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.675
- 398
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Tam olarak ne bekliyorsun bizden ? Onca fikir sundum mantıklı mantıksız , hepsine beni çok seviyor asla vaz geçmez deyip duruyorsun . Planın okul kazanıp gitmek ama ders çalışamıyorsun . Sana bu kadar takıntılı olan adam seni üniversite kazanınca mı bırakacak ?Eğer mahvolmamı istiyorsan yap.Hayatımı mahvetme kimse beni zorla evlendiremez benimde aklım var şikayet edebilirim ama ben bekliyorum sınavıma çalışıyorum planlarım var zaten psikolojim yerlerde bide siz çıkmayın burada dertleşecek birilerini arıyorum hayatımı mahveden demiyorum.
Kaç yaşında insanım çocuk değilim bu benim hayatım ha siz böyle birşey yaparsanızda hakkımı helal etmiyorum çünkü ben belki vazgeçerlerde buna gerek kalmaz diyorum
Kararlarıma saygı duyun!
Tecavüz girişiminden bahsediyorsun yahu neyin beklemesi, daha ne olsun? Yüzünü gözünü parçaladım diyorsun sonra da bekleyeceğim diyorsun.Eğer mahvolmamı istiyorsan yap.Hayatımı mahvetme kimse beni zorla evlendiremez benimde aklım var şikayet edebilirim ama ben bekliyorum sınavıma çalışıyorum planlarım var zaten psikolojim yerlerde bide siz çıkmayın burada dertleşecek birilerini arıyorum hayatımı mahveden demiyorum.
Kaç yaşında insanım çocuk değilim bu benim hayatım ha siz böyle birşey yaparsanızda hakkımı helal etmiyorum çünkü ben belki vazgeçerlerde buna gerek kalmaz diyorum
Kararlarıma saygı duyun!
Hayatınızı şayet konu gerçekse babanız ve kuzeniniz el birliğiyle mahvedecek.Eğer mahvolmamı istiyorsan yap.Hayatımı mahvetme kimse beni zorla evlendiremez benimde aklım var şikayet edebilirim ama ben bekliyorum sınavıma çalışıyorum planlarım var zaten psikolojim yerlerde bide siz çıkmayın burada dertleşecek birilerini arıyorum hayatımı mahvedin demiyorum.
Kararlarıma saygı duyun!
Ya ben üni kazanıp gidicem zaten kimseye söylemeden yani o ne yaparsa yapsın ben kaybolduktan sonraTam olarak ne bekliyorsun bizden ? Onca fikir sundum mantıklı mantıksız , hepsine beni çok seviyor asla vaz geçmez deyip duruyorsun . Planın okul kazanıp gitmek ama ders çalışamıyorsun . Sana bu kadar takıntılı olan adam seni üniversite kazanınca mı bırakacak ?
Bir anda aydınlanacak ve aaaa üniversite öğrencisi oldu bak tüh gördün mü , neyse ben artık sevmeyeyim bunu mu diyecek !!
Burdan alabileceğin tüm yardımı almanı tavsiye ediyorum.
Çocuğu bahane edip boşanmayan üyeler gibi olmasın konun .
Tecavüze uğrarsan bu süreçte ne olacak?Ya ben üni kazanıp gidicem zaten kimseye söylemeden yani o ne yaparsa yapsın ben kaybolduktan sonra
Kesinlikle Evlenmiyeceğimi zaten belirttim
Ben buraya sadece dertleşmek için ve bir plan yapmak için yazdım
kimse bana yardım filan etmesin benim hayatımı kimse karartamaz ben istesem şikayet ederim ama etmiyorumHayatınızı şayet konu gerçekse babanız ve kuzeniniz el birliğiyle mahvedecek.
Yalan mı söylediniz onca sayfa bize? Sizi öldüreceğini bile yazdınız yukarıda bir yerlerde hatta sıkıştırdığını? Size yardım etmeye çalışıyorKudrAlobar farkındamısınız? Şayet anlattıklarınız gerçek değilse hemen şimdi söyleyin bence.
He canım sen üni kazanıp gideceksin seni bulamayacaklar :)Ya ben üni kazanıp gidicem zaten kimseye söylemeden yani o ne yaparsa yapsın ben kaybolduktan sonra
Yukarıda babam ikna olmaz,bu adam beni bırakmaz yazan siz degilmiydiniz?kimse bana yardım filan etmesin benim hayatımı kimse karartamaz ben istesem şikayet ederim ama etmiyorum
Çünkü babam vazgeçicek biliyorum.
Uğramayacağım çünkü farklı sehirlerdeyiz ve burada dershaneye gidiyorum okulu kazanınca kurtulacağımTecavüze uğrarsan bu süreçte ne olacak?
Yahu yaşadıkların film gibi olduğu için zannediyorsun ki evden çıkınca izim kaybolacak . Yok öyle bir şey.Ya ben üni kazanıp gidicem zaten kimseye söylemeden yani o ne yaparsa yapsın ben kaybolduktan sonra
2 ay sonra aynı şehirde yaşayacaksınız. Sen kendin söyledin. Hikaye mi yazıyorsun ne yapıyorsun? Haftaya istemeye gelmiyorlar mıydı?Uğramayacağım çünkü farklı sehirlerdeyiz ve burada dershaneye gidiyorum okulu kazanınca kurtulacağım
Önceden aynı şehirde oturuyorduk şimdi ben farklı şehirdeyim
Dershaneye de gittiğim için okul kazanana kadar buradayım.
Ha bende düşündüm şikayet filan etmeyi ama vazgeçtim babam birkaç gün konuşacak ve vazgeçecek biliyorum
Bu yüzden hayatımı karartmiycam.plan yapıyorum ha deyince gidersem ne okul kalır ne meslek.
Ayol sen tercihler geçti ama falan dedin az önce o zaman ne dersanesine gidiyosun? Sen hazırlanıyo musun yoksa tercih mi yaptın? FAKE Mİ BU KONU YA GÜVENEMEYECEK MİYİZ KİMSEYEUğramayacağım çünkü farklı sehirlerdeyiz ve burada dershaneye gidiyorum okulu kazanınca kurtulacağım
Ha bende düşündüm şikayet filan etmeyi ama vazgeçtim babam birkaç gün konuşacak ve vazgeçecek biliyorum
Bu yüzden hayatımı karartmiycam.plan yapıyorum ha deyince gidersem ne okul kalır ne meslek.
Evet ama bekliycem ben illaki vazgeçicek diyorum kendi içimdeYukarıda babam ikna olmaz,bu adam beni bırakmaz yazan siz degilmiydiniz?
Şırnağa dönüyordunuz hani?Uğramayacağım çünkü farklı sehirlerdeyiz ve burada dershaneye gidiyorum okulu kazanınca kurtulacağım
Dershaneye gidiyormuşsin madem ailen okuman konusunda destekçi niye evliliği araya sokuyor baban? Boşuna dershane parası veriyor?Ya ben üni kazanıp gidicem zaten kimseye söylemeden yani o ne yaparsa yapsın ben kaybolduktan sonra
Yahu hazırlanıyorum bu sene anlamiyormusunuzAyol sen tercihler geçti ama falan dedin az önce o zaman ne dersanesine gidiyosun? Sen hazırlanıyo musun yoksa tercih mi yaptın? FAKE Mİ BU KONU YA GÜVENEMEYECEK MİYİZ KİMSEYE
Kuzum bir kaç aya kadar Şırnak’a taşınıyoruz dedin ama .Uğramayacağım çünkü farklı sehirlerdeyiz ve burada dershaneye gidiyorum okulu kazanınca kurtulacağım
Ailesi mi sınava hazırlandığını bilirse öldürürmüş?Sınava hazırlanmana bile izin vermeyecek ailenin yanında çünkü bilseler öldürürler demişsin başka konuda nasıl hazırlanacaksın, sınava gireceksin de üniveristeye gideceksin? Anlatsana biraz?
Babam diyor ama biliyor dershanem var gidemem ha onlar annemle gitse bile ben abimlerle buradayım bunuda söyledim2 ay sonra aynı şehirde yaşayacaksınız. Sen kendin söyledin. Hikaye mi yazıyorsun ne yapıyorsun? Haftaya istemeye gelmiyorlar mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?