Akraba evliliği...

Annen ne diyor bu işe? Ondan yardım istesen en azından sen sınavı kazanıp başka bir yere gidene kadar süreci ertelese? Sonra kyk yurduna yerleşir hem okur hem çalışırsınız gerekirse, her seçenek bahsettiğiniz kişiyle evlenmenizden iyidir. Polise gidin jandarmaya gidin ay kurtarın kendinizi nolur
Anneme diyorum oda evlen yine olursun diyor o psikopatın elinde ne okuması ya biri bana baksa öldürür beni o derece
Benim planım zaten okulu kazanıp kaçıp gitmekti ders çalışıyorum şimdi resmen gözlerim kararıyor
Ay o amcaoğlu hiç tekin gelmedi bana ruh hastası manyak gitsin başkasına taksın kafayı polise falan söyle ya
Senelerdir gözü benden başkasını görmüyor bende dedim geçicidir başkasını bulur ama yok bana seni asla kimseye vermem diyor

Boşversene. Ne aciyacaksin. Kadın kendine acimadığı gibi 'kizim benim çektiklerimi çeksin,beter olsun, sürünsün' diyor, sana da acımıyor. Bundan sonra bunu bil de değer ver (yani verme) . Kendi lehine olan karlarında onları düşünme sakın, yap geç .
Bu olaya da çok takılma. Söylenir söylenirken kapanır konu. Zorla evlenecek değilsin ya, en kötü ama en kötü senaryo nikah masasinda 'hayir beni zorluyorlar' dersin, memur polisleri alır,seni götürürler. Şerefsizin teliyle evli olup her gün tecavüze uğrayacağına ailenin yüzü eğilir , seni devlet korumasına alırlar, bir şekilde kendi hayatını yoluna koyarsın.
Ki bu en en en kötü ihtimal. İyi ihtimal de konuşur konuşur susarlar
Bundan sonra ölse bir damla su vermem onun kafası nasıl biliyormusun o manyak zengin e benide deli gibi seviyor
Annemde beni mutlu eder diye kuruyor kafasında adamda zaten demiş tüm servetimi üzerine yaparım yeterki evet desin demiş annemde cahil kafasıyla benim mutlu olacağımı düşünüyor
Ben ilk başta bu adamı ciddiye almadım bu oncedende böyleydi bana takıktı bana sürekli sen benimsin seni kimseye vermem filan diyordu da ben ciddiye almıyordum Pek o kafayla
Anneme diyorum ki okiycam evlenmek istemiyorum evlenincede olursun diyor o pislikte öyle diyor
bu adam altın olsa da istemiyorum benim kafam allak bullak oldu kafamı derslere veremiyorum 1 senem daha boşa gidecek diye ödüm kopuyor bide bu adamla aynı evde aynı yatakta olmak filan başım dönüyor resmen

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse seni evliliğe hele ki istemediğim biriyle evlenmeye zorlayamaz. Korkma veri kararlarının arkasında dur. Bahsettiğin kuzenine mesaj at güzel dille bu işin olmayacağını kendi aramızda halledelim de. Başkasını seviyorum beni anlamamı bekliyorum senden deyip suyuna git. Ve sınavına geleceğine odaklan

Haber izleye izleye kafayı mı yedim bilmiyorum ama o adamın olduğu herhangi bir yere asla gitme ne olursa olsun. Taciz eder, kaçırır maçırır Allah korusun. Zaten sizinkilerde taciz etse namusun temizlensin diye evlendirecek kafa var.

Mantıklı ve sağlam birkaç plan yap ona göre ilerle bence. Mesela evlilik ciddiye biner gibi olursa kaçacağını belli etmeden kadın sığınma evine gidersin, iş bulursun o ara. Bu b planın olarak dursun. Zorla evlendiremezler sonuçta nikahı resmi kıymak isterler heralde.

En son sınavda sıralaman kaçtı ve hangi bölüm istiyorsun mesela?
Ben zaten bu adamdan köşe bucak kaçıyorum bir keresinde sıkıştırdı beni köşeye adamın boynunu filan parçaladım
Ailem yoktu hepsi dedemlere çıkmışlardı
herşey beklenir bundan sırf evlenmek zorunda kalayım diye her şeyi yapar ailem zaten o kafada
Servetimi senin üzerine yapayım yeterki evlen benimle diyor

Benim planım üni kazanıp ortadan kaybolmaktı ama bu kafayla nasıl çalışacağım bilimiyorum

İyi akşamlar konuyu kısa tutmaya çalışıcam
Bugün babam evlilik konusunu açtı ben tabii evlenmek hiç istemiyorum sınava hazırlanıyorum zaten ve o benim evlenmek istemediğimi biliyor
Amcamın oğlunu ima etti evlenmem için ben kesinlikle olmaz dedim evlenmek istemiyorum hele o adamla asla dedim.Amcamın oğlu da bu arada 25 yaşında herkesin yaka silktiği Psikopatlardan beter biri çocukken çok iyiydik beraber büyüdük diyebilirim ama o hep bana karşı farklıydı yani gözümün içine bakıyordu sürekli diğer erkek kuzenlerimle bile konuşmamı asla istemezdi o derece kıskanç,korumacıydı çocukken bile babasına(amcama) çekmiş çok fena biriydi.gözü döndüğü zaman kendine bile acımazdı 1 sene önce ne olduysa cinnet geçirdi benzin döküp iş yerini yaktı o derece bir insan.Ama babam beni bunla evlendirmek istiyor neymiş beni seviyormuş çocukluktan beri,yabancıyla evlenemezmişim,yeğeniymiş yabancıya gitmeyeyim miş zenginmiş bana gözü gibi bakarmış bilmem ne.Babama yeğenin nasıl biri bilmiyomusun dedim cevabı"sen ondan daha betersin"oldu.Evlenmek istemiyorum evleneceksin diyo bana bu kafayla sınavada odaklanamıyorum allah bullak oldum resmen nasıl kurtulucam ya gelip istiycekmiş haftaya

zaten yakın zamanda Memleketimize Şırnağa amcamların yanına taşınacağız ben istemiyorum Şırnağa gitmeyi ama babam gideceğiz diyo Ben zaten Şırnakta doğdum büyüdüm kurtulamıyorum oradan
Ama daha çocukken bile bir yaramazlık yaptığımda şunu evlendirelim gitsin derdi şakamı gerçekmi bilmiyorum ama ciddi söylerdi bu sebeple bende bir şey oluştu evlilik konusu her açıldığında bir düğün bile olduğunda elim ayağım titrer kan ter içinde kalırım her zaman
İçime bir korku girer etrafımdakiler neden böylesin evlilik normal bişey bizde evliyiz filan desede bu benim titrememe korkmama engel olmaz
12 yaşındayken bile babam sürekli böyle konuşurdu yok evlendirelim filan şaka veya ciddi ben bir kere böyle olduysam şaka olsa bile anlamı yok.

Ve ben evlenmek istemiyorum
Hele Şırnağa dönmeyi hiç istemiyorum ne yapıcam ben...
Hayır de bu kadar basıt

Kimse seni evliliğe hele ki istemediğim biriyle evlenmeye zorlayamaz. Korkma veri kararlarının arkasında dur. Bahsettiğin kuzenine mesaj at güzel dille bu işin olmayacağını kendi aramızda halledelim de. Başkasını seviyorum beni anlamamı bekliyorum senden deyip suyuna git. Ve sınavına geleceğine odaklan
İnanki o kadar çok konuştum ki onla tatlı dille olmadı saldırdım olmadı senelerdir bu adam bana böyle
İma ettim alttan alttan dedim başka biri kalbimde cinnet geçirdi ortalığı yıktı bir baktım ki heryerini jiletlemiş
Önceki yorumlarımdada belirttim öldürürüm yinede başkasına vermem seni diyor

Allah yardımcınız olsun, okul kazanmak pek kurtarıcı gözükmüyor sizin durumunuzda . Sonuçta aileniz nerde okuduğunuzu bilecek . Tercihlerimi kimseye söylemem diyemezsiniz . Kimseyi de kandıramazsınız.
Acaba psikolojik destek mi alsa kuzeniniz .
Karşınıza alsanız , beni aslında sevdiğini düşünmüyorum bence bu bir takıntı deyip tedaviye yönlendirseniz . Kırmızı odadaki Nazlı gibi olur belki .
Ona da yazık . Belki gerçekten hasta . Belki sakinleşecek .
Kaçmakla bir yere varamazsınız . Burda oğlan tedavi olacak ve normalleşecek .

amcaniz babaniza baslik parasi verecek mi zenginler dedigine gore beklentisi var gibi geldi bana
Hayır maddi bir şey yok sadece yabancıyla evlenmemi istemiyor babam yeğenimden başkasına vermem diyor
Amcamın oğlu zaten babama demiş başkasına asla bırakmam babamda bu kafada

Back
X