- Konu Sahibi Darkdreams
-
Ya sizinnkafa guzelmi?olaya dinden giripte sensin cahil falan diye atarlanınca hangi dinden bahsediyor bu insanlar diye düşünüyorum çoğu zaman..
işimize geldiği gibi diye bir din icat edilse ne güzel olacakmış .. en azından insanlar tutarlı davranmış olurlardı..
Anne tarafimda akraba evliligi var. Bir kere herkes sinirsel hastaliklarla bogusuyor. Sinirsel kalp, sinirsel ulser, sinirsel tansiyon. Dahasi dayilarimin tamami ve annem psikolojik tedavi gordu. Seker tansiyon zaten siradan seyler. Ha bir de tavsan dudak var. Benim bildigim 4 kisi tavsan dudak.
Baba tarafimda hastaliktan olen yok yani. Ya asiri yasliliktan ya da kaza vs. durumlardan. Ya bir kisinin bile sekeri tansiyonu oldugunu perhiz yaptigini vs gormedim.
Bu kadari da tesaduf olamaz. Dedigim gibi Allah akil fikir vermis, kullanalim diye...
Ya sizinnkafa guzelmi?
Ne ictiniz soyleyin bende icip kafa bulayim.
Yahu ayet onun neresinde. Ben sadece sakincali olsa yasak olurdu dinen dedim. Gorende hatim indirdim zanneder.inandığınız dini öne çıkarıp ayet falan paylaşmışsınız ya..
keşke diğer tavırlarınızda inandığınız dine göre olsaydı diyorum..
Bütün kötü zararlı şeyler kuranda yazsaydı ohooo. Allah akıl vermiş düşünme gücü zeka vermiş. Ozaman hayvan gibi yaratırdı bizi. Ayrıca ne diyor "Oku" ilk önce bu ayeti yerine getirmelisiniz benceHafi ya? Sen ispat et cok biliyorsun ua.
Bir cok sey yasak dinimizde neden? Cunku insan sagligina zararli. Bu neden yasak degil? Demekki sakincasi yok. Sen peygamber efendimizden ALLAHdan dahami iyi bileceksin?
Ispatla ozaman. Birsuru akraba evliligi yapipta normal cocuklalri olan var. Uvey akrabami yoksa onlar? Yada akraba olmayipta birsuru ozurlu cocuk var onlar ne?
Ben mesajimin basonda belirttim. Asik degilsen sevmiyorsan tavsiye etmiyorum zaten diye.
Sensin o cahil. Once yazilanlari iyi oku. Sanki kendi cok duzgun bi yonlendirme yapiyorda milletin mesajina karisiyor.
Off..Bütün kötü zararlı şeyler kuranda yazsaydı ohooo. Allah akıl vermiş düşünme gücü zeka vermiş. Ozaman hayvan gibi yaratırdı bizi. Ayrıca ne diyor "Oku" ilk önce bu ayeti yerine getirmelisiniz bence
Off..
Cok alakasiz seyler. Ben gidin de akrabalarla evlenin demiyorum. Aman banane ya kim ne yaparsa yapsin.
He canim he... hadi...Aziz Nesin %70 diyerek underestination yapmış.
Ben illa akraba evliligi yapsin demiyorum. Tasvipte etmiyorum. Benide akrabalar istedi bende akraba ile evlenmem diye istemedim ama ozurlu cocuk olur diye degildi nedeni. Akraba ile olan hic birseyi istemiyorum.
Tabiki genler onemlidir. Ama demekki genlerde varsa akraba olmasada hasta olunabiliyor. Ha iki taraftadada varsan yine ozurluluk ağır olur
hep halam küçüklükten beri gelini olmamı istedi evdekilerde benim kararıma bıraktılar ama ben ilersi düşündüğüm için sakıncalı öı acaba çocukların sakat doğma olasılığı var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?