- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
İşte bu yüzden düğün gereksiz.. hem stres hem herkese uydurma derdi.. birde millet oynasın göbek atsın diye katlanılan eziyet..
Bir sürü de masraf..
Bizimkiler bayılır oynamaya sülalecek
Dert aramıyorum tabii ki mutlu mesut etsin lakin aynı gün olursa akrabalar nasıl bölüşsün bizi. Uzak olsak tamam çakışmış deriz fakat düğünümüze gelecek insanlar aynı
Memleket dediğin istanbul'a çok mu uzak ve dediğin akrabalar memleketteyse ve ist'a uzaksa üzgünüm ama biraz zor gelirler ista.. ayy benim ablam da senin gibi herkesin her şeyine katılır onlar bununkine gelmedi mi dırdır söylenir valla o yüzden bu gidip gelme nasip kısmet işi sen beklentini minimum seviyede tut gelirlerse mutlu olursun gelmezlerse keyfine bakarsın zaten stresli bi süreç bu kadar takıp iyicene stres olma bence
Zaten oradaki düğüne gelince ikincisine gelmezlerdi bence. Çok masrafli bi iş. Bu yüzden takilma bence boş yereAkrabalarımız aynı yerde 3 5 gün arayla İstanbul'a geleceklerini sanmıyorum... Benim orda da düğünüm olacak muhtemelen İstanbul'dakine gelmeyecekler. Bilmiyorum üzüldüm biraz düşünceli olması gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum
Canim iste bu da senin derdin olmamali bunu misafirler düşünsün.
Sen evleniyorsun tatli heyecanini mutlulugunu perdeleme bunlarla.
Neyse demeyi bil sana tavsiye
Madem yorulmasınlar diye düşünüyorsunuz akrabalar için 2 gün arayla yapın git gel olmasın miss ama derdiniz bemce o değil zaten
Zaten oradaki düğüne gelince ikincisine gelmezlerdi bence. Çok masrafli bi iş. Bu yüzden takilma bence boş yere
Sizin ki önce zaten dert etmeyin bence
uzakta olan akrabalar sizin düğüne gelecek belki o yüzden böyle bir karar verilmiştir
Bence bu kadar stres yapmayin kendinize.
Belki gelirler yillik izin kullanip ikinizide seviyorlarsa.
Allah mutlu mesut etsin ikinizide.
evlenince çoluk çocuk koca vs. Zaten otomatikmen yaşlanırsın merak etme:)Yaşlanacağım valla evlenemeden bu stresle
evlenince çoluk çocuk koca vs. Zaten otomatikmen yaşlanırsın merak etme:)
Tabi ortamda ne oluyor bilemeyiz ama gerçekten canını sıkma tek derdin AKRABA!'nın senden beş gün sonra ki düğünü olsun Allah başka sıkıntı vermesin
şimdiden mutluluklar dilerim
Bence gereksiz dert edinmişsiniz kendinize.
Akrabalar kimi istiyorlarsa ona giderler. İki tarafın düğününü de görme istiyorlarsa 5 gün kalmışken ist gezeriz kafasında olurlar.
Zaten memelekette de düğün yapacakmışsınız. Bence öyle çok kişi de gelmez.
Gelen buyursun gelsin. Gelmeyeninde canı sağolsun. Diğer kızla alakalı bir durum yok bence. Boşuna dert aramışsınız..
Siz zaten 2 düğün yapacakmışsınız hangisi misafirlere yakınsa ona gelirler ikisine de ayrı ayrı gelmeleri onları daha yormaz mı. Allah mutlu mesut etsin şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?