Akraba (!)

Dert aramıyorum tabii ki mutlu mesut etsin lakin aynı gün olursa akrabalar nasıl bölüşsün bizi. Uzak olsak tamam çakışmış deriz fakat düğünümüze gelecek insanlar aynı

Canim iste bu da senin derdin olmamali bunu misafirler düşünsün.
Sen evleniyorsun tatli heyecanini mutlulugunu perdeleme bunlarla.
Neyse demeyi bil sana tavsiye

Çok yıpratıcı bir süreç... Bir de böyle şeyler çıkıyor insan her detayı düşünüyor

Madem yorulmasınlar diye düşünüyorsunuz akrabalar için 2 gün arayla yapın git gel olmasın miss ama derdiniz bemce o değil zaten

Zaten oradaki düğüne gelince ikincisine gelmezlerdi bence. Çok masrafli bi iş. Bu yüzden takilma bence boş yere

Canim iste bu da senin derdin olmamali bunu misafirler düşünsün.
Sen evleniyorsun tatli heyecanini mutlulugunu perdeleme bunlarla.
Neyse demeyi bil sana tavsiye

Doğru söylediniz ama onu bunu düşünmekten kendi yoluma bakamıyorum. Bir de şöyle bir şey var aileler de böyle şeyleri takıyor kafalarına bizlere de yansıyor maalesef

Madem yorulmasınlar diye düşünüyorsunuz akrabalar için 2 gün arayla yapın git gel olmasın miss ama derdiniz bemce o değil zaten

Derdim yakın akrabamın bana böyle bir gıcıklık yapıyor olması açıkçası... Bizim zaten tarih değiştirme durumumuz yok çok önceden tutuldu

Sizin ki önce zaten dert etmeyin bence
uzakta olan akrabalar sizin düğüne gelecek belki o yüzden böyle bir karar verilmiştir

Bence bu kadar stres yapmayin kendinize.
Belki gelirler yillik izin kullanip ikinizide seviyorlarsa.
Allah mutlu mesut etsin ikinizide.

Yaşlanacağım valla evlenemeden bu stresle
evlenince çoluk çocuk koca vs. Zaten otomatikmen yaşlanırsın merak etme:)
Tabi ortamda ne oluyor bilemeyiz ama gerçekten canını sıkma tek derdin AKRABA!'nın senden beş gün sonra ki düğünü olsun Allah başka sıkıntı vermesin
şimdiden mutluluklar dilerim

Sanırım üst üste geldi akraba(!)mın yaptığı hareketler bu yüzden gözüme battı... Kendimi de çok iyi ifade edemedim gibi hissediyorum. Amin inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

Bence gereksiz dert edinmişsiniz kendinize.
Akrabalar kimi istiyorlarsa ona giderler. İki tarafın düğününü de görme istiyorlarsa 5 gün kalmışken ist gezeriz kafasında olurlar.
Zaten memelekette de düğün yapacakmışsınız. Bence öyle çok kişi de gelmez.
Gelen buyursun gelsin. Gelmeyeninde canı sağolsun. Diğer kızla alakalı bir durum yok bence. Boşuna dert aramışsınız..

Siz zaten 2 düğün yapacakmışsınız hangisi misafirlere yakınsa ona gelirler ikisine de ayrı ayrı gelmeleri onları daha yormaz mı. Allah mutlu mesut etsin şimdiden.

Arayi biraz daha uzun tutabilirlermis tutmamislar.. yapacak birsey yok. Ben olsam bende bir darlanirdim herhalde.

Akraba de bana ates basiyor zaten sinirden. Altin tepside elmas sunsalarda benim icin degerleri yok.

Neyse kendi hirslarimi bir kenara birakayim. Size bir omur mutluluklar dilerim. Umarim hersey gonlunuzce olur. :)

Ben nedense art niyetli buluyorum ve hiç masum göremiyorum şu an onu kızmayın bana Sizlerin söyledikleri çok doğru fakat içim buruldu işte elimde değil.

Siz zaten 2 düğün yapacakmışsınız hangisi misafirlere yakınsa ona gelirler ikisine de ayrı ayrı gelmeleri onları daha yormaz mı. Allah mutlu mesut etsin şimdiden.

Tabii ki öyle zaten benim çevremin %90ı istanbulda. Ordan gelecek olanlar akrabalarımdı. Amin iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…