Akraba (!)

2 düğün olacaksa hangisine yakın iseler ona katılırlar.
İki sine birden bekliyorsaniz düşüncesiz olan biraz siz oluyorsunuz.
Yani saçmalama demeyelimm de doğru düşünemiyor gibi görünüyor sunuz.

Biri zaten onların yaşadığı şehirde elbette gelirler. Bahsettiğim kişiler çok yakınlarım ve zamanında onlar için her yere gittiğim her merasimine nerde olursa olsun katıldığım kişiler. Eminim diğer düğün herkesi çok zora sokacak üzüldüm sadece

doğru düüşünüyosun.

niye karışsın ortalık..
en fazla siz balayına çıkarsanız düğünlerinde bulunamasınız ..
gerisi misafirlerin derdi siz niye dert edindiniz..

En yakınlarım kız tarafı olarak İstanbuldaki düğünümde yanımda isterdim

Anladigim sey dogruysa eger, 5gun arayla olmasa bile, bi tek sizin dugununuz olsa bile memleketinizde dugun yapiyorsaniz,memlekettekine katilirlar.
Memlekette dugun yapilacakken kalkip neden istanbuldaki dugune gelsinler ki?

Anladigim sey dogruysa eger, 5gun arayla olmasa bile, bi tek sizin dugununuz olsa bile memleketinizde dugun yapiyorsaniz,memlekettekine katilirlar.
Memlekette dugun yapilacakken kalkip neden istanbuldaki dugune gelsinler ki?

Ordaki düğün erkek tarafına ait. İkisine de gelmelerini tercih ederim. ben ve ailem hep gittik nerde olursa. Tabii ki karşılık beklememek lazım ama bizim düğünümüzde olsun istiyorum.

İyi de önce sizin düğününüz zaten ..
Ama memlekette de düğün yapacaksanız normalde de gelmelerini beklemek biraz zor ..

Normalde olsa gelirlerdi diye düşünüyorum ama şu an 5 gün sonra gideceğiz (hatta 5 gün bile değil) ikisine de gitmeyelim diyebilirler

Biraz sıkışık olmuş evet ama kimseye düğününü şu Zaman yap denilmez.

Memleket dediğin istanbul'a çok mu uzak ve dediğin akrabalar memleketteyse ve ist'a uzaksa üzgünüm ama biraz zor gelirler ista.. ayy benim ablam da senin gibi herkesin her şeyine katılır onlar bununkine gelmedi mi dırdır söylenir valla o yüzden bu gidip gelme nasip kısmet işi sen beklentini minimum seviyede tut gelirlerse mutlu olursun gelmezlerse keyfine bakarsın zaten stresli bi süreç bu kadar takıp iyicene stres olma bence

Normalde olsa gelirlerdi diye düşünüyorum ama şu an 5 gün sonra gideceğiz (hatta 5 gün bile değil) ikisine de gitmeyelim diyebilirler

Belki de hazır sizin düğüne gelmişken 5 gün daha kalalım derler..
Şimdiden ihtimaller üzerine dert edinmeyin kendinize.. iyi düşünün iyi olsun..
İnsanın gözü kimseyi görmüyor zaten ..

Biraz sıkışık olmuş evet ama kimseye düğününü şu Zaman yap denilmez.

Yoo asla demem zaten denir mi öyle şey. Kendim düşünürdüm ama bu kız tarih koymuş biz de şimdi 5 gün sonrasına koymayalım. Bir sonraki hafta yapalım en azından. Ben istesem annem müsaade etmezdi olmaz öyle derdi

Ordaki düğün erkek tarafına ait. İkisine de gelmelerini tercih ederim. ben ve ailem hep gittik nerde olursa. Tabii ki karşılık beklememek lazım ama bizim düğünümüzde olsun istiyorum.
Teyzeler halalar kuzenler ve size cok cok yakin olanlar haric ben iki dugune de kimsenin gelecegini dusunmuyorum

Teyzeler halalar kuzenler ve size cok cok yakin olanlar haric ben iki dugune de kimsenin gelecegini dusunmuyorum

Ben zaten aşırı beklentide değilim memlekette dediğim kişilerde bize yakın olanlar. Yani zamanında hem istanbuldaki hem ordaki düğününe koşa koşa gittiğimiz insanlar. Babam gelin arabası olmuştu onlar için. Ben de istiyorum gelmelerini tabii ama şu an karıştı

Yani bu aralar fazla stresliyim her şey o kadar sıkıştı ki... Bana hala çok anlamsız geliyor 5 gün sonraya düğün koymaları. Belki haksızım fikrimde ama sadece kendilerini düşünmüşler gibi geldi bana.

Belki de hazır sizin düğüne gelmişken 5 gün daha kalalım derler..
Şimdiden ihtimaller üzerine dert edinmeyin kendinize.. iyi düşünün iyi olsun..
İnsanın gözü kimseyi görmüyor zaten ..

İyi düşünemiyorum ya inşallah dediğiniz gibi olur. Salon bulamasalar anlarım... Hiçbir yere bakmamışlar... Gıcık oldum açıkçası.

İşte bu yüzden düğün gereksiz.. hem stres hem herkese uydurma derdi.. birde millet oynasın göbek atsın diye katlanılan eziyet..
Bir sürü de masraf..

Kendinize dert aramayin.
Allah her iki yuvayida mutlu mesut etsin. Ayni gün olsa ne olacak sanki bosverin bazi seyleri...

Dert aramıyorum tabii ki mutlu mesut etsin lakin aynı gün olursa akrabalar nasıl bölüşsün bizi. Uzak olsak tamam çakışmış deriz fakat düğünümüze gelecek insanlar aynı

`