- Emoji Skoru
- 1.051
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
2 düğün olacaksa hangisine yakın iseler ona katılırlar.
İki sine birden bekliyorsaniz düşüncesiz olan biraz siz oluyorsunuz.
Yani saçmalama demeyelimm de doğru düşünemiyor gibi görünüyor sunuz.
doğru düüşünüyosun.Hayır hayır o yüzden değil. Şöyle anlatayım net açıklayamadım galiba kusura bakmayın :)
Benim şu an iki şehirde düğünüm olacak. Nişanlımla aynı memleketliyiz. Bizim yaptığımız düğün İstanbulda olacak nişanlım için memlekette de yapacağız bir tane. Ben nasıl olsa burda da düğünü olacak gitmeyelim diyecekler diye üzüldüm. Benimkine gelmezler diye yani belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama düşüncesizce geldi. Bir de özellikle sordular düğün tarihimi
Uzak akrabalar için daha avantajlı bir durum değil mi.
Hani git gel yapmamış olacaklar.
niye karışsın ortalık..
en fazla siz balayına çıkarsanız düğünlerinde bulunamasınız ..
gerisi misafirlerin derdi siz niye dert edindiniz..
Anladigim sey dogruysa eger, 5gun arayla olmasa bile, bi tek sizin dugununuz olsa bile memleketinizde dugun yapiyorsaniz,memlekettekine katilirlar.Hayır hayır o yüzden değil. Şöyle anlatayım net açıklayamadım galiba kusura bakmayın :)
Benim şu an iki şehirde düğünüm olacak. Nişanlımla aynı memleketliyiz. Bizim yaptığımız düğün İstanbulda olacak nişanlım için memlekette de yapacağız bir tane. Ben nasıl olsa burda da düğünü olacak gitmeyelim diyecekler diye üzüldüm. Benimkine gelmezler diye yani belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama düşüncesizce geldi. Bir de özellikle sordular düğün tarihimi
İlk seninkine gelirler, onlarınkine gitmezler işte:)
En yakınlarım kız tarafı olarak İstanbuldaki düğünümde yanımda isterdim
Anladigim sey dogruysa eger, 5gun arayla olmasa bile, bi tek sizin dugununuz olsa bile memleketinizde dugun yapiyorsaniz,memlekettekine katilirlar.
Memlekette dugun yapilacakken kalkip neden istanbuldaki dugune gelsinler ki?
İyi de önce sizin düğününüz zaten ..
Ama memlekette de düğün yapacaksanız normalde de gelmelerini beklemek biraz zor ..
Hayır hayır o yüzden değil. Şöyle anlatayım net açıklayamadım galiba kusura bakmayın :)
Seninkinden önce olsa haklısın da seninkinden sonra tutmuşlar beş gün on gün farkeder mi boşuna triplere giriyosun bence iyi düşün iyi olsun bu fesatlıkla düğünün kötü geçer söyliyim :) boşver umursama kendi yoluna bak hayatta her zaman
Normalde olsa gelirlerdi diye düşünüyorum ama şu an 5 gün sonra gideceğiz (hatta 5 gün bile değil) ikisine de gitmeyelim diyebilirler
Biraz sıkışık olmuş evet ama kimseye düğününü şu Zaman yap denilmez.
Teyzeler halalar kuzenler ve size cok cok yakin olanlar haric ben iki dugune de kimsenin gelecegini dusunmuyorumOrdaki düğün erkek tarafına ait. İkisine de gelmelerini tercih ederim. ben ve ailem hep gittik nerde olursa. Tabii ki karşılık beklememek lazım ama bizim düğünümüzde olsun istiyorum.
Teyzeler halalar kuzenler ve size cok cok yakin olanlar haric ben iki dugune de kimsenin gelecegini dusunmuyorum
Belki de hazır sizin düğüne gelmişken 5 gün daha kalalım derler..
Şimdiden ihtimaller üzerine dert edinmeyin kendinize.. iyi düşünün iyi olsun..
İnsanın gözü kimseyi görmüyor zaten ..
Ne erkeği yahu? Erkek falan değil.İkimizde nışanlıyız derken akrabamın kızı da nışanlı bende demek istemiş.Hemen coşmayın hamamda erkek gören kadınlar gibi.
Kendinize dert aramayin.
Allah her iki yuvayida mutlu mesut etsin. Ayni gün olsa ne olacak sanki bosverin bazi seyleri...