Akrabadan hoşlanmak

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
kızlar benim sorunum akrabaya ilgi duymayla ilgili ama bu önce benden olan bişey değil ben hiç o gözle bakmamıştım ve karşıydım bu tür bişeye hep büyükmü konuştum ne annemin amcasının oğlu yazın bana sevdiğini söyledi ben ozaman bişey hissetmemiştim ama bugün gördüm yolda konuştuk yürüdük bi yerde oturduk kafam karıştı bugün bende hoşlandım galiba onu zaten insan olrak çok seviyodum ama bişeyler hissediyomuyum tam emin değilim ama karşılık vermek istiyorum ama kendimi tutuyorum ya kızlar annemin amcasının oğlu benimde kuzenim sayılıyo dimi ya böyle bi durum yaşayan varmı bu konuda konuşmak istiyorum yardıma ihtiyacım var kızlar fikir lütfen

annenin amcasının oglu uzaktan akraba oluyor cnm ne kuzeni :)

dıdısının dıdısı... bunu sorun etmeye bile değmez yaw. nasıl içinden geliyorsa öyle davran bence

aynen canım sen kalbinin sesini dinle ve yürü yoluna :)

annenizin amca oğlu çok uzak akraba mı oluyor ?
benim akraba anlayışımda bi problem olsa gerek , bu kadar insan uzak dediğine göre..
belki küçükken , komşunun oğluyla bile kardeş gibi büyütüldüğümüzden bana garip geliyor da olabilir.
hayat sizin tabi ki seçim de sizin..

benım gozumde kuzendır..
ama tabııkıde bu benım bakıs acım :) goruyorum kı bır cok kısı benım gıbı bakmıyor :)
yanı dogru mu yanlıs mı bunu soylemek haddım degıl..bu senın bılecegın bır sey tabııkı..

erkek arkadaşım ve ben kardeş torunlarıyız, dedikoduya maruz kalmak dışında hiç sakıncasını görmedik..bende bu konulara karşıydım ama ona aşık olduktan sonra öğrendim akrabalık derecemizi...

Merhaba canim sana burada yardimci olabilecek tek kisi benim sanirim :) Bende 4 yil once annemin amca ogluna asik oldum.Digerleriyle kardes gibiyiz ve bende akraba evliligine cok karsi biriydim onu cok gormedigim icin kardes gozuyle bakmiyodum.Herneyse ben evliyim suan amcaogluyla veee cok mutluyum allahima sukur 1 tanede oglumuz oldu.Ama sunuda soylemeden gecemicem evlenilir niye evlenilmesin sevildikten sonra ama evlendikten sonra cocuk problemli olurmu dusuncesi buyuk stres yapiyo...tabi allah bilir ,akraba derecesi olmayan insanlarinda cocuklari problemli oluyorda...Huyunu biliyorsan,seni mutlu edebilecekse ,,,bu zamanda bunlar gerek,guveniyorsan en onemlisi neden olmasinki???

annenin amca oğlu bana göre de dıdının dısı pekala olabilir. birde çok iç içe büyümediyeseniz sorun olmaz. benim oturduğum apratmanda bir kız öz teyzesinin oğlu ile evlenmişti hemde iç içe büyümüşlerdi kardeş gibilerdi. görücü usülü falan da olmadı birbirlerine aşık olmuşlardı oğlan üniversitedeyken sürekli mektuplaşırlardı. şimdi evliler ve bir oğulları var mesela bu bana göre çok ters

Canınızı neden sıktığınızı anlamadım zaten ortada net bir durum yok ki...

Yazın sevmediğiniz, "şimdi hoşlandım galiba" dediğiniz insanla evlilik yahut ilişki garip olur mu diye sorgulamaktan evvel her iki tarafın da arkasında durma gereği duyacağı bir duygu, çekim olmalı önce... Akrabalık derecesini dikkate almak bir sonraki evre...

bana göre teyzemin oğluda dayımın oğluda amcamın oğluda halamın oğluda aynı mesafede ve kuzendir! birlikte büyüdüğüm kardeş yarısıdr..
kuzenn sonçta bi erkek ve biz kızlar erkeklerin ilgisinden,sevgisinden hoşlanırız haliyle..bence sende öyle bi durum olmuş.çünkü başta ben bşi hissetmiodum o sevdiğini söledkten sonra oldu demişsin. bence hislerin sadece sevilmeye karşı oluşan o güzel dygular. çok fazla knuşmamaya çalış ve başkalarıyla görüşmeyi dene kendine gerçekten aşık olabilmek için doğru birine fırsat ver derim ben
ama tabi bazı çevrelerde kuzen anlayışı farklı olduundan evlilik normal karşılanabilio. ama bana göre diil vala düşünemem bile

canim annenin amcasinin oglu seninde kuzenin sayiliyor.. ve öyle herkezin yazdigi gibi cooooook uzaktan akrama degil malesef.., herkezin görüsü farkli tabi ama istersen git annene sor oda kuzen diyecektir.., akraba evliligi hala yapiliyor ama sonucunu ne yazikki cocuklar cekiyor.. özürlü oluyorlar kimisi..., ben tavsiye etmem.., hazir daha asik olmamisken vaz gec derim , ailelerde sonrada karsi cikabilir.. sen üzülürsun.., tabiki yasiyacagin senin hayatin ama yazim dedim..

yani sonuçta senın amcanın oğlu değil,annenın amcasının oğluysa yakın derecede akraba sayılmaz,eğer iyi bir insan,sevilmeye değer bir insansa,yüreğinden geleni yap,çokta problem olacağını zannetmiyorum :)

bence sorun olabilir sonuçta annennin kuzeni ve annen onunla genetik özelliklere sahip.. evlendiğinde çocuğunun özürlü olma ihtimalı var.. iyi düşünn.. hoşlanma yaşamışssın gelir geçer aşık olmadan kaç diyorum ..

Ooooo anne tarafından hem hemde amcasının oğlu. Cidden uzak akraba sayılacak türden. Hiç üzülme bak keyfine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…