Akrabalarımdan nefret ediyorum

bence sevmediğiniz insanlara katlanmanın büyümekle alakası yok.tamamen yanlış bir düşünce...onlara katlanıp kendimi zorlayınca aklı başında büyümüş mü olucam? bence bu sadece kendi pozitif enerjimi yok etmek kendime zarar olur en iyi yol hiç görüşmemek.ama onun içinde zaman lazım
Valla tamda onunla alakasi var canim ya seni yasin kac merak ediyorum dogrusu hayati hic yasamamissin yaptigim yoruma bile uzuldum keske hic yapmasaydim .... insanlar patronlarina katlaniyor is icin as icin is arkadaslarinin entrikalarina dedikodularina katlaniyor arkadaslarina katlaniyorsun bazen onlar sana ayak uyduruyor istemedikleri konularda bazen sen onlara .... annene babana katlaniyorsun vefa kan bagi sevgi saygidan ... sevgiline kocana katlaniyorsun .... bilmem anlayabildin mi ....ama sen bu kafayla anlayamazsin hayat seni sole bi tokatlarsa o istemedigin kapilari calmaya zorlarsa iste o zaman anlarsin neden katlaniliyor hayat yasamak nasil anlarsin ama suan bunlar icin yasin kucuk saniyorum .....

yukarda konuyu takibi iptal butonu var.sitede tek üyede siz değilsiniz sizin yorumlarınızada muhtaç değilim?
Bu fevrilikle, herşeye laf karşılığı vermeyle bence kuzenin herşeyi seni sinir etmek için yapıyor. Haklı gördüm. nedir bu yani ben görüşümü söylüyorum bence çok takmışsın kafaya var mı itirazın. Sürekli sorguluyorum zihnimde falan. Yok özgüvenimi etkiliyolar yok moralimi bozuyorlar. Zoruna gidince ihtiyacı yokmuş yorumlarıma haspam :KK70::KK70:

Back
X