- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi willedwoman
-
Sağol canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAnneniz neden gocunmuş ki gururla dayadım sırtımı çok şükür deyip kapatsın ağızlarını...sizin karışmanız hoş olmaz annenize söyleyin gereken cevabı versin ki bu utanılacak bişey değil hayırlı evlat yetiştirmiş ne güzel....
Annem bi şey diyemezki susar kalır sonra da düşünüp düşünüp kendine dert ederValla canım annen ağızlarının payını vermediği sürece böyle konuşurlar. Annen kırılacağına onlar kırılsın
Bi oğlu vardı çok övünürdü onunla hatta benim erkek kardeşim yok iki kız kardeşiz biz. anneme neyse üzülme seninde damatların olur derdi alaycı alaycı. halbuki benim annem babam hiç bir zaman erkek kız ayrımı yapmadı. şimdi o çok övündüğü oğlu evlendi kapılarını bile açmıyor. bayramlarda bile zor geliyo diye dert yanmış diğer halamaDemek ki onlarda sen gibi kız YOk arkadaşımne mutlu sana.insanların kıskanmak içlerine işlemiş.atanamasan da sürekli laf çarptırırlardı.
Keşke herkes kendi içinde mutlu olsa kıskançlık olmasa ama oluyor.İnsanlar boş çünkü işsiz
Biliyomusun aynını bende dedim anneme onlarla ger görüştüğünde güzel giyin dedim. ama yapamıyoki. bu yaşına kadar görmedi ki bişey şimdide tek hayali umreye gitmekşu cümlenin aynısını çok yakın akrabamız da duymuştu, kızı hemşire olunca kardeşleri kıskançlıktan çatlamış böyle demişlerdi. genelde okuyup memur olmayı çok büyük bir şey olarak görenlerde bu anlayış var.
benim de annemle neredeyse yaşıt olan bi teyzemin kızı var, benden 15 yaş falan büyük. ben işe girdikten sonra o da "teyzem de çok değişti kızı işe girince" demiş. ahahaha. hahahah. duyunca da çok gülmüştüm. çünkü annemin değişecek hiçbir durumu yok, sadece ihtiyaçları olmasa bile ben eve de para gönderdim, annemi alışverişlere götürdüm her istediğin aldım hep. ama annem asla kimsenin gözüne sokacak birisi değildir bunları, sadece kıskançlıktan çatlayan akrabalar işte. ben hiç takmadım, annemi de onlarla her görüştüğünde farklı kıyafet, çanta, ayakkabı, çizme giy her seferinde demiştim. şeytan azapta gerek. tabi o yapmadı(
Hep kızlarım olsun isterdim bekarken çok şükür rabbim ikitane kız evlat verdi.yooo bence annen dicekti insanın kızı olsun oglu olanların halı ortada dicekti bide kahkaha patlatıcaktı ohhh arsıza arsız olucaksınn yoksa yerler adamı
merhabalar kızlar,
ben daha önce bahsetmiştim kpss yi kazandım memur oldum çok şükür. evliyim annemlerin durumu çok iyi değil annem bugüne kadar hiç doyasıya para harcayamadı babamda fazla olmadığında anneme çok para veremezdi. annemin elinde 10-20 lira olsa harcamaya kıyamazdı. ben çok üzülüyordum annemin durumuna istiyordumki doya doya harcasın bişeyde gözü kalmasın güzel güzel giyinsin. şimdi iyi bir gelirim olduğu için anneme aylık 600-700 kadar veriyorum. gönlünce harca diyorum ama o harcamıyo biriktirip umreye gitmek istiyo. bunu bikaç yerde söylemiş. geçenlerde bi akraba anneme kızında işe girdi sırtın yere gelmez demiş. 3 gün önce halam anneme sırtını kızına dayadın demiş. annem çok üzülmüş dokunsan ağlayacak mahcup olmuş anlamıyorum bu insanlara ne oluyo eşim daha bikere sesini bile çıkarmadı. sağolsun senin paran nasıl istersen harcarsın diyo. bende anneme verdikten sonra kalan kısmı evimize harcıyorum. annem babam beni büyütmüş yetiştirmiş okutmuş kime ne. kadının kalbini kırıyorlar. açıyım telefonu halama ağzıma geleni söyleyim dedim ama oda olmuyo. bu akrabalar neden çekemez birbirini.
Hep derim birileri dedikodunu yapıyorsa laf söylüyorsa çekemediğindendirAnnen duygusal davranıyor zira o cümlede cayır cayır kıskançlık var.
Bence annenin sakinleştir tadını çıkarsın.
merhabalar kızlar,
ben daha önce bahsetmiştim kpss yi kazandım memur oldum çok şükür. evliyim annemlerin durumu çok iyi değil annem bugüne kadar hiç doyasıya para harcayamadı babamda fazla olmadığında anneme çok para veremezdi. annemin elinde 10-20 lira olsa harcamaya kıyamazdı. ben çok üzülüyordum annemin durumuna istiyordumki doya doya harcasın bişeyde gözü kalmasın güzel güzel giyinsin. şimdi iyi bir gelirim olduğu için anneme aylık 600-700 kadar veriyorum. gönlünce harca diyorum ama o harcamıyo biriktirip umreye gitmek istiyo. bunu bikaç yerde söylemiş. geçenlerde bi akraba anneme kızında işe girdi sırtın yere gelmez demiş. 3 gün önce halam anneme sırtını kızına dayadın demiş. annem çok üzülmüş dokunsan ağlayacak mahcup olmuş anlamıyorum bu insanlara ne oluyo eşim daha bikere sesini bile çıkarmadı. sağolsun senin paran nasıl istersen harcarsın diyo. bende anneme verdikten sonra kalan kısmı evimize harcıyorum. annem babam beni büyütmüş yetiştirmiş okutmuş kime ne. kadının kalbini kırıyorlar. açıyım telefonu halama ağzıma geleni söyleyim dedim ama oda olmuyo. bu akrabalar neden çekemez birbirini.
Bunların hepsi cahil kesim.merhabalar kızlar,
O kadar sıkıntı çekmiş iyi ediyorsun onlar anneni çekemiyor o iyi yapıyorum dedin olay kapanırmerhabalar kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?