- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
Ay ne kötü bir insansın ya evlerden ırakBabası yaptırmış olabilir babannesinin bir desteği yok ve babası eşime ev verdi diye bizim burdan gelir sağlama şansımız varken babanneye bakıp sağlayamıyoruz
Abla akraba dediğin adamın babannesi,akraba diyince kuzen flaan sandımMerhaba kızlar, benim sürekli canımı sıkan aklımı kurcalayan bir durum var ve ön yargılarınızı bir kenara bırakıp kendinizi benim yerime koyarak yorum yapmanızı istiyorum.. müstakil bir binada eşimle yaşıyorum ve bina eşimin adına fakat bu binada aynı zamanda eşimin babaanneside yaşıyor ve bize hiçbir gelir desteği yok aylık emekli geliri var ve aynı zamanda yurt dışından da emekli maaşı yatıyor. Eğer babannesi olmasaydı orayı kiraya verip daha rahat geçinebilirdik ama babannesi olduğu için ne satabiliyoruz ne kiraya verebiliyoruz. Durumumuz iyi olsa bu konuyu açmazdım ama bir bebeğimiz olucak ve evlendiğimizden bu yana borçtan başımız hiç çıkmadı ve eşimin ailesinin durumu iyi olduğu halde hiç destek olmadılar istediğimiz zamanlar da bizde de yok deyip geçiştirdiler. Kayınvalidem kendi kayınvalidesine bakmıyor babanneninde hiç onlara gidip yerleşesi yok zaten, olan bize oluyor yani anlayacağınız.. ben kira alma taraftarıyım yada hiç olmazsa bize cüzi bir miktarda kira kadar olmasada destek olmasını istiyorum fakat bunu eşime açmadım. Eşime tek söylediğim şey babannen burada olmasaydı daha rahat geçinebilirdik herşey farklı olabilirdi dedim oda olmaz öyle şey deyip konuyu kapattı. Yerimde olsaydınız ne yapardınız?
İşe girmek desen yok ama borç batağında iken çocuk yapmak var. Bi zahmet sizde çalışsaydınız o borçlar azalarak yok olurduMerhaba kızlar, benim sürekli canımı sıkan aklımı kurcalayan bir durum var ve ön yargılarınızı bir kenara bırakıp kendinizi benim yerime koyarak yorum yapmanızı istiyorum.. müstakil bir binada eşimle yaşıyorum ve bina eşimin adına fakat bu binada aynı zamanda eşimin babaanneside yaşıyor ve bize hiçbir gelir desteği yok aylık emekli geliri var ve aynı zamanda yurt dışından da emekli maaşı yatıyor. Eğer babannesi olmasaydı orayı kiraya verip daha rahat geçinebilirdik ama babannesi olduğu için ne satabiliyoruz ne kiraya verebiliyoruz. Durumumuz iyi olsa bu konuyu açmazdım ama bir bebeğimiz olucak ve evlendiğimizden bu yana borçtan başımız hiç çıkmadı ve eşimin ailesinin durumu iyi olduğu halde hiç destek olmadılar istediğimiz zamanlar da bizde de yok deyip geçiştirdiler. Kayınvalidem kendi kayınvalidesine bakmıyor babanneninde hiç onlara gidip yerleşesi yok zaten, olan bize oluyor yani anlayacağınız.. ben kira alma taraftarıyım yada hiç olmazsa bize cüzi bir miktarda kira kadar olmasada destek olmasını istiyorum fakat bunu eşime açmadım. Eşime tek söylediğim şey babannen burada olmasaydı daha rahat geçinebilirdik herşey farklı olabilirdi dedim oda olmaz öyle şey deyip konuyu kapattı. Yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Adam ev yaptırmış anasını oturtamayacak mi?Babası yaptırmış olabilir babannesinin bir desteği yok ve babası eşime ev verdi diye bizim burdan gelir sağlama şansımız varken babanneye bakıp sağlayamıyoruz
Aaa normal makul mantıklı bir insan, vallahiBizde kayınvalidemin evinde oturuyoruz 2 senedir yani evlendiğimizden beri. Sağ olsun bir kere kira verelim vs derdi olmadı zaten bana değil oğluna yapıyor orası ayrı ama yakın bir tanıdığımın kayınpederi kira alıyor mesala çocuğundan. Bende dedim anne Allah razı olsun hani bu devirde kira vermek zor ay dediğin hemen geliyor bi tanıdıgımın kpederi onlardan kira alıyormus dedim o da olır mu kızım ha siz ha biz ev varken niye kiralarda gezeceksiniz yada bana kira ödeyeceksiniz o parayla evin başka ihtiyacını görürsünüz demişti. Yani kısacası sizin de kira istemeye hakkınız yok bence size ne oğlu dururken??
Burdan şunu anlıyorum sizi sevmiyor babaanneSonunda beni anlayan biri.. eşimin diğer kardeşine aylık destek sağladığı için benim zoruma gidiyor bunu anlatmaya çalışıyorum. Bizim zor bela geçindiğimizi görüyor ve ona destek oluyor. Eşimin diğer kardeşinin kapısının önünde iki arabası var
Babannenin evi değil, eşimin evi ve eşimden öncede babası yaptırmış babannesi sadece oturuyor onun bir katkısı faydası olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?