- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.249
- 698
- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
Bu eşinizin sorunu, siz araya giremezsiniz. Babaanneden de kira istenmez bence, ben isteyemezdim. Ayrıca bize bir yardımları dokunmadı diyorsunuz ama 2 katlı ev vermişler, bu da yardım değilse daha ne olacaktı?Hanımefendi anlamadan dinlemeden yargılamazsanız??? Diyorum ki eşimin babannesi eşimin diğer kardeşinin durumu iyi olduğu halde ona destek oluyor fakat bizim durumumuzu bildiği halde bize hiçbir destek yok
Eşimin annesi kayınvalidesine bakmak istememiş annesini buraya yerleştirmişler
siz destek görmek istiyorsanız böyle dile getirin kira derseniz tüü kaka olursunuz.Eşimin kardeşi ağlanmayı çok seven bir insan hatta arkadaşlarından bile para istediğini duydum parası var 3 katlı evi var iki arabası var ona da ayrıca kayınpederim ev vermiş ama aç gözlü olduğu için kayınpederimde dahil herkes ona destek oluyor biz avuç yalayınca insanın zoruna gidiyor
Baba belki de oğluna babaannesi oturması şartıyla binayı verdi? Bence ortada destek olmamalık bir durum yok. Bir mesajda da ev havadan ağzımıza düşmedi yazmışsınız, evin içini eşiniz yaptırmış, babasıyla anlaşması bu şekilde olabilir. Bu bekarlık döneminden gelen bir mal sizi doğrudan bu kadar ilgilendirmez ayrıca evin iskeletini temelini yaptırmakla içini yaptırmak bir mi yine de eşiniz kendi oturduğu evi yaptırmış bedavadan oturuyor. Yaşlı insanlardan eşinizin değil de sizin kira beklentiniz olması bu noktada yanlış bence. Eşinizle ortak aldığınız bir ev olsa farklı yorum yapardım.Babanneden kira isteyecek kadar düşkünlük değilde o olmasaydı farklı birinden kira alabilirdik ve rahat geçinirdik. Bizim yaşadığımız varlık içinde yoklu ve eşimin annesi kayınvalidesine bakmak istemediği için onu buraya yerleştirmişler. Ayrıca neler neler gördüm öz annesinden kira alıyor millet
Ben hem eşimin ailesine hem babanneye mesafe defalarca koydum ama eşim sayesinde mesafe felan kalmıyor ne yazık ki. Bazı şeyleri evet burada yazması konuşması kolay gelebilir ama eşimin ailesi öteki kardeşin çocuklarının giderlerine kadar herşeylerini aldıkları için ve buna şahit olduğum için bende onlara et bize ekmek diye sinirleniyorumAyrım yapılması hoş değil ama bunun karşılığı kira isteyelim çözümü hiç hoş değil. Kayın babanız size bedavadan ev vermiş, kalacağınız evin içini de bir zahmet yaptırın ne var bunda.
Adam size ev vermiş, siz annesinden kira alma peşindesiniz çok fesat bir davranış bu. Kalbinizi karartmayın bu düşüncelerle daha pozitif olun. Eğer size yardımcı olmuyorsa, torun ayrımı yapıyorsa siz de mesafe koyun aranıza.
Az değilse ve eşin bu kadar kazanmıyorsa o zaman sen de çalış kazan. 80 yaşında kadından kendi oğlunun yaptığı evden kira istemeyeceği düşüneceğine kaldır poponu çalış.Az da değil yani tek başına yaşayan birinin başından aşar benim eşim o kadar kazanmıyor bile
Anlıyorum zor durumdasınız ama şuan objektif olamıyorsunuz. Siz iki yetişkin bir yuva kurdunuz. Ve eşinizin ailesi bu kurduğunuz yuvaya zaten büyük bir katkı sağladı. Şu anda mevcut imkanlarını nasıl kullandıkları, kime harcadıkları, lüzumlu lüzumsuz ne yaptıkları siz dahil kimseyi ilgilendirmez. Diğer evlatlarının ihtiyacı var ya da yok. Bu sizi ilgilendirmiyor. Bu hesaplara girmek dısarıdan bakan göz için hem çok çirkin bir görüntü hem de siz kendinizi ayrım yapılıyor diye boşuna dert sahibi yaparsınız. Babaanne de zaten gelmiş 80 yaşına. Bir bu kadar daha yaşamayacak. Bir laf edip kendinizi kötü duruma düşürmeyin. İşiteceĝiniz lafları kaldıramazsınız.Eşimin kardeşi ağlanmayı çok seven bir insan hatta arkadaşlarından bile para istediğini duydum parası var 3 katlı evi var iki arabası var ona da ayrıca kayınpederim ev vermiş ama aç gözlü olduğu için kayınpederimde dahil herkes ona destek oluyor biz avuç yalayınca insanın zoruna gidiyor
Bende zaten bunu nasıl dile getirebileceğimi yada nasıl biz çözüm bulabileceğimi fikir almak için bu başlığı açmıştım. Evet bir destek bekliyorum ama bunu nasıl söyleyeceğimi eşime de onlara bilmiyorum. Bir defe kaynanama söyledim bizde de yok dedi ilgilenmedi bile ve o tatil senin bu tatil benim geziyorlar biz evden dışarı çıkamıyoruz borçlardan. İnsanın kendi kanından evladının durumu iyi değilken onlar nasıl bu kadar gamsız olabiliyor ben bunları düşündükçe onlara acımıyorum ve nefret ediyorum artıksiz destek görmek istiyorsanız böyle dile getirin kira derseniz tüü kaka olursunuz.
zaten kira beklentisine girmeniz çok yanlış.
kp annesine kalabileceği bir çatı sağlamış ev sizin olabilir ama oturum hakkı babaannenin.
ama kaldırabilecek insanlarsa sıkışık olduğunuzu kardeşine değilde bir süre size yardım etmesini isteyebilirsiniz.
kiradan girmeyin tekrar söylüyorum. kötü ve vefasız hatta insafsız kimin malını kimden alıyor olursunuz..
Sizin ne katkı ve faydanız oldu çok merak ettim. Vallahi böyle insanlara bina kalır kimsenin 3 kurusunda gözü olmayanlara da borç..Babannenin evi değil, eşimin evi ve eşimden öncede babası yaptırmış babannesi sadece oturuyor onun bir katkısı faydası olmamış
Evet dediğin gibi millet öz annesinden kira alıyor. Ama bu vicdana sığıyor mu millet yapıyor diye doğru bir davranış olmuyor.Babanneden kira isteyecek kadar düşkünlük değilde o olmasaydı farklı birinden kira alabilirdik ve rahat geçinirdik. Bizim yaşadığımız varlık içinde yoklu ve eşimin annesi kayınvalidesine bakmak istemediği için onu buraya yerleştirmişler. Ayrıca neler neler gördüm öz annesinden kira alıyor millet
Sen kimsin asıl be ! Yazarken doğru düzgün okuyunda yazın! Diğer çocuğunada ev vermiş ve maddi desteklerini hiç çekmiyorlar diğer çocuğundan hem babanne hem anne babası herkes diğer çocuğa çalışıyor destek oluyor bir biz sürünüyoruz. Ayrım yapılıyor borç harç içindeyiz ev verdik diyip bir ekmek almıyorlae bize ama diğer çocuklarının pazar alışverişini bile yapıyorlar. Herşeyi kolay biçmeyin karşınızdakine. Eşiminde bu evde emeği çok fazla gökten ağzına düşmedi evSiz babaya kira ödeyin beleşe oturuyorsunuz daha utanmadan adamın yaşlı annesinden de kira alacaksınız siz kimsiniz?
Borçlardan çıkamamanız eşin ve senin sorunun, ailesinin değil. Kimse iki yetişkini geçindirmek zorunda değil, bu kadar borç içindeyseniz sen neden çalışmıyorsun da evi veren adamın anasından kira bekliyorsun?Bende zaten bunu nasıl dile getirebileceğimi yada nasıl biz çözüm bulabileceğimi fikir almak için bu başlığı açmıştım. Evet bir destek bekliyorum ama bunu nasıl söyleyeceğimi eşime de onlara bilmiyorum. Bir defe kaynanama söyledim bizde de yok dedi ilgilenmedi bile ve o tatil senin bu tatil benim geziyorlar biz evden dışarı çıkamıyoruz borçlardan. İnsanın kendi kanından evladının durumu iyi değilken onlar nasıl bu kadar gamsız olabiliyor ben bunları düşündükçe onlara acımıyorum ve nefret ediyorum artık
Oohhh sefaları olsun gezecekler tabi. İki yetişkin insan altınıza beleşe ev de verilmişken, kendi geçiminizi kendiniz düşüneceksiniz. Kendiniz çalışmıyosunuz ama 80 yaşında kadının emekli maaşına göz koyuyosunuz. Evlenip çocuk yapmayı iki yetişkin kendiniz karar vermişsiniz, yeterince destek de olmuşlar. Yetersiz geliyorsa gir işe çalış. Ölene kadar sizi mi fonlayacaklar?Bende zaten bunu nasıl dile getirebileceğimi yada nasıl biz çözüm bulabileceğimi fikir almak için bu başlığı açmıştım. Evet bir destek bekliyorum ama bunu nasıl söyleyeceğimi eşime de onlara bilmiyorum. Bir defe kaynanama söyledim bizde de yok dedi ilgilenmedi bile ve o tatil senin bu tatil benim geziyorlar biz evden dışarı çıkamıyoruz borçlardan. İnsanın kendi kanından evladının durumu iyi değilken onlar nasıl bu kadar gamsız olabiliyor ben bunları düşündükçe onlara acımıyorum ve nefret ediyorum artık
Kadının kimseyle yük olduğu yok, kendi evinde yaşıyor. Evet onun evi eşinizin üstüne olsa da. Ayrıca kimse size destek olmak zorunda değil.Merhaba kızlar, benim sürekli canımı sıkan aklımı kurcalayan bir durum var ve ön yargılarınızı bir kenara bırakıp kendinizi benim yerime koyarak yorum yapmanızı istiyorum.. müstakil bir binada eşimle yaşıyorum ve bina eşimin adına fakat bu binada aynı zamanda eşimin babaanneside yaşıyor ve bize hiçbir gelir desteği yok aylık emekli geliri var ve aynı zamanda yurt dışından da emekli maaşı yatıyor. Eğer babannesi olmasaydı orayı kiraya verip daha rahat geçinebilirdik ama babannesi olduğu için ne satabiliyoruz ne kiraya verebiliyoruz. Durumumuz iyi olsa bu konuyu açmazdım ama bir bebeğimiz olucak ve evlendiğimizden bu yana borçtan başımız hiç çıkmadı ve eşimin ailesinin durumu iyi olduğu halde hiç destek olmadılar istediğimiz zamanlar da bizde de yok deyip geçiştirdiler. Kayınvalidem kendi kayınvalidesine bakmıyor babanneninde hiç onlara gidip yerleşesi yok zaten, olan bize oluyor yani anlayacağınız.. ben kira alma taraftarıyım yada hiç olmazsa bize cüzi bir miktarda kira kadar olmasada destek olmasını istiyorum fakat bunu eşime açmadım. Eşime tek söylediğim şey babannen burada olmasaydı daha rahat geçinebilirdik herşey farklı olabilirdi dedim oda olmaz öyle şey deyip konuyu kapattı. Yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Ailem ev vermemiş olabilir ama neredeyse her hafta pazarımıza kadar benim ailem destek oluyor ve onlardan bir hayır görmemek benide ailemide yıpratıyor. Eşim bana evlenirken satıp farklı yere taşınıcaz dediği için evlenip uzak bir yere yerleştim ama evlenene kadarmış sözleri. Ayrıca destek sağlıyorlar dediğim kardeşine de ev verdiler bunu atlamayalım eşit şartlarda yine olmuyoruzKendinizi boşuna doldurmayın, siz babaannenin malina ortak değilsiniz. İstediğine istedigi yardımı yapabilir. Size de yardim etmisler su an kirada oturmak ya da ev kredisi odemek yerine aileden kalan evde oturuyorsunuz. Su an kira alamasanizda ileride size kalacak +1 ev daha var. Sizin aileniz size 2 ev vermediyse ve aylık gelir vermiyorsa haksızsınız.
siz değilsiniz ailenin muhatabı.. eşiniz!Bende zaten bunu nasıl dile getirebileceğimi yada nasıl biz çözüm bulabileceğimi fikir almak için bu başlığı açmıştım. Evet bir destek bekliyorum ama bunu nasıl söyleyeceğimi eşime de onlara bilmiyorum. Bir defe kaynanama söyledim bizde de yok dedi ilgilenmedi bile ve o tatil senin bu tatil benim geziyorlar biz evden dışarı çıkamıyoruz borçlardan. İnsanın kendi kanından evladının durumu iyi değilken onlar nasıl bu kadar gamsız olabiliyor ben bunları düşündükçe onlara acımıyorum ve nefret ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?