Direk müdür ve rehberlikte konuşulmuyor randevu alıyormuşuz!Yarın tarzım olmasada biraz sesimi yükselteceğim sanırımŞiddet uygulayan çocuk rehberliği sevk edildi mi? Bunun takipçisi olun. Müdürle konuşun. Müdür aileye ulaşsın başka türlü olmaz. Aile ilimliysa siz de konuşursunuz.
Müdürden randevu alındığını da ilk kez duydum. Bence de böyle yapın. Maalesef bu ülkede ancak ses yükselince duyuyor insanlar.Direk müdür ve rehberlikte konuşulmuyor randevu alıyormuşuz!Yarın tarzım olmasada biraz sesimi yükselteceğim sanırım
Merhaba aynı şeyi kardeşim yaşamıştı. Üst sınıf çocuklar gelir döverdi dalga geçerdi. Birkaç kez kardeşim bayağı yaralandı çenesini masaya vurdu. Dişler darbe aldı vs en son elinin yarılmasına sebep olmuş. Ailelerle görüştük ettik fayda etmedi, okulla görüştük fayda etmedi. Baktık en son kardeşim sürekli dayak yiyor. Yazın bi spora yolladık bi sonraki dönem daha kimse dövmeye cesaret edemedi. Niyetim tabiki dayak yiyeceğine dövsün demek değil. Ancak çocuğunuzu şimdiden bir spora vermenizi öneririm. Diğer çocuklara göre biraz daha gelişirse staşmaya korkabilirler.Merhabalar hanımlar ,oğlum 5.sınıfa gidiyor dönemin başından beri sınıfındaki üç çocuk çocuğuma musallat oldu.Sınıf öğretmeni çok ilgili iki çocuğu ikna etti ama bir tanesi hala uğraşıyor oğlumla .Bugün çocuğumu itmiş kafası yere çarpmış dudağı kanamış burnu kanamış .Öğretmen beni aramış ama çağrılar bana ulaşmadı telefonum 24 saat açık ve yanımda nasıl oldu anlamadım. Çok moralim bozuldu gece gece oğlum korkuyor artık büyük abileri var diyor.Ben yarın okula gideceğim ama ne diyeceğim nasıl bir yol izlemeliyim konuşmayla olmuyor.Ailesi muhtemelen sorunlu konuşsam olmaz diye düşünüyorum. Çok gerildim dilekçe versem olurmu?
Eger idare bunca zaman bu sorunlu çocuklarla ilgili çözüm bulmadiysa ve hala ilgisiz davranmaya devam edecek olursa il milli egitime dilekçe yazacağım diyebilirsiniz. Ozaman tutusurlar çünkü sorusturmaya girerler. ayrıca doktordan rapor almanızı tavsiye ederim.Direk müdür ve rehberlikte konuşulmuyor randevu alıyormuşuz!Yarın tarzım olmasada biraz sesimi yükselteceğim sanırım
Tekvandoya gidiyor .Dayak yemiyor geçen boğazını sıkmış bir tanesi oğlumda kafa atmış ona kendini savunurMerhaba aynı şeyi kardeşim yaşamıştı. Üst sınıf çocuklar gelir döverdi dalga geçerdi. Birkaç kez kardeşim bayağı yaralandı çenesini masaya vurdu. Dişler darbe aldı vs en son elinin yarılmasına sebep olmuş. Ailelerle görüştük ettik fayda etmedi, okulla görüştük fayda etmedi. Baktık en son kardeşim sürekli dayak yiyor. Yazın bi spora yolladık bi sonraki dönem daha kimse dövmeye cesaret edemedi. Niyetim tabiki dayak yiyeceğine dövsün demek değil. Ancak çocuğunuzu şimdiden bir spora vermenizi öneririm. Diğer çocuklara göre biraz daha gelişirse staşmaya korkabilirler.
Maalesef alınan rapor bir işe yaramıyor çünkü çocuktan şikayetçi olma gibi bir durum yokÇocuğunuzu doktora götürün rapor alın. Okula gidin ve diğer çocuğun ailesini çağırın. Ailesine durumu anlatın eğer en ufak oğlumu rahatsız ederseniz şikayet ederim dersiniz. Diğer aile mutlaka çocuklarını terapiye götürsünler. Ama siz sessiz kalmayın. Çok ciddi yaptırımlarınız olabilir. Diğer çocuğun okuldan alınmasını veya sınıf değiştirmesini önerin. Okul müdürünü de tehdit edin. Sosyal medyada paylaşacağım diyerek.
Basın okulu kısacası.
Ya çok yanlış biliyorum ama ben deli oluyorum böyle çocuklara. Daha bacak kadar boyla zorbalık öğreniyorlar. Yerden yere vurasım geliyor sonra diyorum ya oda birilerinin evladı. İnsanların daha çocuklara küçükken zorbalığın ne kadar kötü bişey olduğunu öğretmeleri gerekirken günümüzde bile görüyorum git çocuğum vur çocuğum at kafasına çocuğum diye öğretiyolar. Çok kötü bir durum. Kendini savunabilmrsi çok çok güzel bişey.Tekvandoya gidiyor .Dayak yemiyor geçen boğazını sıkmış bir tanesi oğlumda kafa atmış ona kendini savunur
biz de cocugu karateye gonderdik. cok ise yaradi. siniftakiler birbirine pandik atiyormus, buna da denemisler, 2 tane yumruk atinca bir daha yaklasamamislar.Merhaba aynı şeyi kardeşim yaşamıştı. Üst sınıf çocuklar gelir döverdi dalga geçerdi. Birkaç kez kardeşim bayağı yaralandı çenesini masaya vurdu. Dişler darbe aldı vs en son elinin yarılmasına sebep olmuş. Ailelerle görüştük ettik fayda etmedi, okulla görüştük fayda etmedi. Baktık en son kardeşim sürekli dayak yiyor. Yazın bi spora yolladık bi sonraki dönem daha kimse dövmeye cesaret edemedi. Niyetim tabiki dayak yiyeceğine dövsün demek değil. Ancak çocuğunuzu şimdiden bir spora vermenizi öneririm. Diğer çocuklara göre biraz daha gelişirse staşmaya korkabilirler.
Bende kardeşimi kendi gittiğim kick boks salonuna götürmüştüm. Bide yaşıtlarına göre bayağı bir uzun 1 2 sınıflık fark var. Daha saldıranı yerden yere vuruyor. Üzülmüyor muyum tabiki üzülüyorum. Ama biliyorum ki o çocuklarda az değil. Kalıcı hasarlar bırakacak zararlar veriyor. Bir tanesi göz göre göre kaynar çayı bacağına dökmüştü. Hala galerimde görseli var gördükçe içim acıyor kalıcı olarak bacağında iz kaldı küçücük çocuğun. Allah ıslah etsin ailelerinibiz de cocugu karateye gonderdik. cok ise yaradi. siniftakiler birbirine pandik atiyormus, buna da denemisler, 2 tane yumruk atinca bir daha yaklasamamislar.
Benim çocuğuma akran zorbalığı yapılacak o okulu varya gider yıkarım.bu dediklerinizi hepsini fazlasıyla yaparım bende.Çocuğunuzu doktora götürün rapor alın. Okula gidin ve diğer çocuğun ailesini çağırın. Ailesine durumu anlatın eğer en ufak oğlumu rahatsız ederseniz şikayet ederim dersiniz. Diğer aile mutlaka çocuklarını terapiye götürsünler. Ama siz sessiz kalmayın. Çok ciddi yaptırımlarınız olabilir. Diğer çocuğun okuldan alınmasını veya sınıf değiştirmesini önerin. Okul müdürünü de tehdit edin. Sosyal medyada paylaşacağım diyerek.
Basın okulu kısacası.
Delirmiş mi bu çocuklar boğaz sıkmak ne demek ya. Okul gercekten bazı cocuklar için kabus bu şeytan tipler yüzündenTekvandoya gidiyor .Dayak yemiyor geçen boğazını sıkmış bir tanesi oğlumda kafa atmış ona kendini savunur
Zaten okul evimin önünde her teneffüs okuldayım artıkOkula gidin bu sıra hep gözükun cocujklara hep kontrol edin sert bakın herhangi birşeyi izi bir gorursem sizi şikayet edicem diye korkutun.ben olsam bütün işimi gücümü birakir okulun önüne çadır kurardım.ben çocuğumu başkası zorbalık etsin diye dogurmadim kusura bakmasınlar hassas noktam evlatlarim.
onlari uzeni
Bende üzerim
Çocuklardan okulda şikayetçi olunabilir. Karakola gitmekten bahsetmiyorum. Bu okulda disipline gidebilir. Veya suç olarak değerlendirip çocuk için psikolojik değerlendirme istenebilir. Her halükarda elinde sağlık raporu olsun.Maalesef alınan rapor bir işe yaramıyor çünkü çocuktan şikayetçi olma gibi bir durum yok
Aynen devam ya ben şunun için sınır oluyorum.benim evladım.karicayi bile incitmez yerden alıp sever.buyik kızım gecen okuldan geldi anne ben bugün bir hata yapr.doyor nasıl uzuluyorhayiflaniyor yavrum ne oldu dedim.Zaten okul evimin önünde her teneffüs okuldayım artık
Sizden bir tane de bizde var, kuzenim olur kendisi, aklıma getirdiniz anlatayım bari.Benim çocuğuma akran zorbalığı yapılacak o okulu varya gider yıkarım.bu dediklerinizi hepsini fazlasıyla yaparım bende.
Ben nasilki çocuğuma başkasına zarar vermemesini öğretiyor yetistiriyorsan oda duracak valla dunyayai o çocuğa da ailesinede dar ederim.
Konu sahibi çocuğunuza geçmiş olsun çok üzüldüm yavruya.kimse çocuklarımızı okuldan sogutamaz ve vuramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?