başarılar dilerim. bmı neden bukadar düşük 50 kg da. boyun çok mu uzun canım.
oyy kimler de gelmiş kimler de yazmış..canım benim çok teşekkür ederim şekercimhayırlı olsun akrepçim.arada bakarım rakibem neler yapıyor diye..
senden kurtulmak isteyen kim şekercik..günlügün hayırlı olsun akrebim . dimek bana komşu geldin ....
montiye yazmıyorsun mönülerini bende burdan takip ederim.. heh heh benden kurtulacagınımı sandınki..:76:
allah kabuletsin akrebim..hhmm bakalım dün neler yedimm
iftar
bol su, 2 incir
namaz arası
mercimek köftenin kalanı, bol marul salata,turp,süsbiberi,yufka ekmek ve adını sebze bahçesi koyduğum sebze haşlama(lahana,kabak,taze fasulye,barbunya,patlican,biber,domates)
ara
irmik helvası
ara
çay ve bir kaç kurabiye
40 düz 40 ters toplam 80 mekik
.
allah kabuletsin akrebim..
afiyet olsun
sahurda ne yedin bacım sakın aç tuttum deme ..
sağol canım benimm..
aa sahuru unutmuşumm
dur bakiim
sahurda üç bardak su içtim bi tane taze incir yedim şekercim
mönün 1 incirmi bacım
anlaşıldı sen yarına 2 kilo vermiş olursun ..
oooo ne diyosun kuşumm inşallah..
ayy benim geçen haftaya kadar sanırım peklik sorunum vardı günde bi defa zorla ya çıkıyodum wc ye ya çıkamıyodum..üç gündür biraz toparlandım gibi..ve dünden bu yana da karnımda bir iş makinesi dolanmakta..sabah koştur koştur gittim wc ye..haşlanmış sebzelerin faydası işte..tabii inciri de unutmamak lazım ve tabii ne zamandır unuttuğum sarımsağın..omuz kaslarım gün içinde çok kasılıyor sonra da baş ağrısı oluyordu..sarımsağın müthiş tedavi gücüne çok inanıyorum gece bir kalktım üzerimdeki penye geceliğin omuzları su gibi olmuş sanki sürahi ile su dökmüşler ve kaç defa kalktım wc ye daha sonra resmen ödem attı şişliğim yoktu sabah daha enerjik uyandım ve şükür bugün omuzlarımda gerginlik yok..
karın yağlarımda da kaşıntı var ehh yağları da yakıyor şükür.
sarımsağa devam..
oyy aebenim ne güzel başlamıştık senle
ama benim cumartesi kolum kırıldı yaa alçılar içindeyim şimdi
çok geçmiş olsun akrebim . acil şifalardilerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?