Akrebin diyet günlüğü

hemen dünkü menüme geçiyorum

sabah
iki haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin

ara
yarım mandalina
1 elma
tarçınlı fındıklı yoğurt
kfleks

öğle
yarım ızgara tavuk
turp
yarım kase yoğurt

akşam
sucuk
ekmek
maydanoz
şekersiz çay

1,5 litre su
spor:50 düz,10 ters toplam 60 mekik

kitap: içinizdeki öküze oha deyin

...kişisel gelişim kitaplarının 'müşteri ikna sanatları'nda müşteri ile sanatçının nefeslerinin birbiri ile uyumlu olmasının altını önemle ve sıklıkla çiziyorlar!sevişirken aynı anda ve aynı ritimde nefes alıp verenlerle, yan yana yenyene meditasyon yapanların aynı ritimde nefes alış verişlerindeki uyum, ticarete dökülüp başarı hedefleniyor ve şeytanın suflesiyle yazdırılan bu kitaplarda av ile avcının iz sürmesini yumuşatıp bilincimize kazıyorlar.
bu gidişle ahir zamanda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamakta zorlanacak ve birbirimize selam vermekte zorlanacağız!

Merhaba sevgili günlüğüm

Hadi bakalım bu hafta kilomu kıpırdamış görmek istiyorum..
şu soğuklar da uzaklaşsa sporumu yürüyüşümü de çoğaltsam süper olucak

Pazartesi

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta,3 ceviz,5 siyah zeytin,bir avuç içi büyüklüğünde kaşar peyniri

Öğle:
Bir kase tarçınlı süt,çikolatalı nesfit

Akşam:
2 kaşık pırasa,1 çatal spagetti,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu,yeşil soğan

1,5 litre su
3 kupa karışık bitki çayı
30 dk yürüyüş

Salı

Kahvaltı öncesi:
1 elma

Kahvaltı:
1 kase tarçınlı süt,çukulatalı nesfit,2 ceviz

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase tarçınlı süt,2 ceviz,çukulatalı nesfit, 2 kapsül omega3

Akşam:
2 dilim ıspanaklı ve peynirli börek ,1 kase tarhana çorba,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu

Yatmadan önce:
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
50 dk yürüyüş
Kitap:aynı kitaba devam

günaydın sevgili günlüğüm

dün benim için çok kötü çok stresli geçti ve tabiiki bu da yeme düzenimi etkiledi..
canım hiçbişey istemedi..
neyse artık dün geçti bugünümüze bakıcaz artık dimi

dünkü menüm

sabah
1 elma

öğle
yarım havuç

akşam
çeyrek porsiyon menemen,yarım ıspanaklı börek,maydanoz,nane,az ekmek

yatmdan önce
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
kitap aynı
spor maalesef yok

Son düzenleme:
merhaba sevgili günlüğüm
hemen menüme geçiyorum

perşembe menüm

kahvaltı öncesi
yarım elma

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta,4 ceviz,kaşar peyniri,5 zeytin,2 kapsül omega3

ara
yarım elma

öğle
bir kase tarçınlı süt,kırmızı meyveli nesfit

akşam
sarımsak,taze naneli yoğurt soslu ıspanak,maydanoz,nane,yeşilsoğan,az pide

spor yok maalesef
bitki çayı da yok ama normal limonlu açık çay var
su 1,5 litre
kitap:içinizdeki öküze oha deyin!

birkaç cümle:Tabiata, nesnelere, canlı cansız yaratılmışlara söz geçirmek için labaratuar çalışmalarına gerek yoktur.Allah ile kul arasında sıkı bir irtibat varsa herşey metafizik olarak gerçekleşir.
Üç yıldır tarlasından verim alamayan bir çiftçi: "Ya Ömer, hazinendeki benim tarla üç yıldır ürün vermiyor, ailem aç kaldı, tarlamı sana şikayet ediyorum" der.
Hz. Ömer bir kağıda bir şeyler yazar ve kağıdın tarlaya gömülmesini tembihler.Çiftçi gider, kağıdı gömer ve ondan sonra inanılmaz verim almaya başlar.Çünkü kağıtta şu yazılıdır:
"Ey toprak, sen Allahı'ın izniyle bu fukara müslüman aileyi doyurmak için varsın, onları aç bırakırken utanmadınmı?Hemen aklını başına almazsan, seni ondan satın alıp Yahudi mezarlığı yapacağım..."
Ali Semerkandi Hazretleri, Hacı Bayram-ı Veli ile görüşmeye giderken bir kayaya binip onu at gibi sürmüştü.Hacı Bayram Veli'nin bineği ise bir yılandı.Milyonlarca örnek var.
İnanılmaz şeyler anlatabilirim.Söylemek istediğim şu ki:Allah'ın huzurunda yaprak gibi titreyip,köz misali yanan her insanınduası göklerde karşılık bulur.

bugün 66,3 kiloyum..geçen hafta 67 dim..700 gr gitmiş

hakılısın akrebim yanmış birgönülle edilmiş dua geri çevrilirmi hiç .

günaydın sevgili günlüğüm..
güzel bir haftasonu olsun tüm yaşayan canlılar için..

cuma menüm

kahvaltı öncesi
1 elma

kahvaltı
ev yapımı yoğurt kaymağı,kaşar peyniri,6 zeytin,mısır ve tam buğday ekmeği,maydanoz nane, yeşilsoğan

ara
1 elma

öğle
yoğuertlu ıspanak,mısır ve tam buğday ekmeği,şalgam turpu

akşam
adana,kuşbaşı,ciğer,yürek karışık,bol salata yeşillik sumaklı soğan,ince ekmek,ayran(dışardaydık)

ara
künefe,pişmaniye(alışkın olmayınca akşam sonrası ara yapmaya rahatsız oldum..yemek sonrası künefe diye ısrar ettiler..biliyordum başıma geleceği o yüzden perşembeden cumaya ertelettim..yoksa cuma sabahı tartıdaki halimi düşünemiyodum yani

kitabım aynı
2 litre su
spor yok ama düzenli mekiğe devam etmek istiyorum..zayıf olsakta mekik olmayınca karnımız çıkıcak maalesef kıyafetlerde..ben dümdüz olsun istiyorum

birkaç cümle:...bahsi geçen şoförler, tepeden böcek gibi görünen küçük araçları görmezden gelerek canileşirler.Büyük çoğunluğu okumamış insanlardan oluştuğu için acımasızlıkları katlanarak artar, çünkü küçük adamın gözleri yüksekten bakmaktadır;küçük ve ezik büyümüş adamın altında güçlü, yüksek araçlar vardır...
Onlara Mevlanayı nasıl anlatalım.O Mevlana, yüksek bilgisi ve hikmetiyle meyve veren ağaçlar gibi dallarını tevazuyla yere eğiyordu."Ben" diyordu:"Ben, okyanusta küçük bir damla bile değilim..."Bizim kültürünyüce şahsiyetlerinin "ben" demekten itinayla kaçındıklarını hepimiz biliyoruz.Benlik duygusu, benlik iddiası bir filozofta da bir peygamberde de ayıp kaçar;günah olur ama görüyorsunuz ki ancak kendilerini aşağılamak istediklerinde "ben" diyorlar.
Evliyalarımız,peygamberlerimiz,sahabeler,mübarek zatlar toz toprak içinde yalınayak yürüdüler.Çok zorda kaldıklarında ise eşek ve katırı tercih ettiler.Büyük adamlar,Allahın sadık dostları eşeğe bile binemiyorlardı ama ahir zamanda para sahibi olmuş köpekler Ferrariye biniyorlar.Rabbimizin sabrını görüyorsunuz değilmi??
Gavurun dölleri,teknoloji sayesinde yükseğe çıkıp uzay fotoğrafları çekince Mevlana olmayı beceremediler.Biz de onlardan böyle bir bilgelik beklemedik zaten..
Aynı teknoloji, Osmanlı ya da Hz.Ömer'de olsaydı her saniye yeryüzünde hangi kedinin bacağı kırık,hangi fukara açlık çekiyor,hangi zavallı bir zalimin kırbacı altında inliyor görürlerdi ve yardıma koşarlardı.Onlar uzay teknolojilerini beş yaşındaki müslüman çocukların kafasına bomba yağdırmak için kullanıyorlar.

günaydın sevgili günlüğüm
sabah kahvaltımı az önce yedim
2 dilim tam buğday ekmeği,1 avuç içi kadar kaşar,2 ceviz,2 kuru kayısı, 4 siyah zeytin,1 kupa limonlu çay

1 martta 65,9 oldum önceki hafta 66,3 tüm..
400 gr daha gitti bakalım yarın sabah nolucak:18:

merhaba sevgili diyet günlüğüm:103:

bugün kilom 67,4 geçen
temmuz 1 de kullanmaya abaşladığım zımbırtı ile çok daha kolay olucak kiloverme inş..
bu arada geçen hafta kilom 68,5 tuu

Son düzenleme:
1,1 kilo gitmiişşşşşşş

sevgili diyet günlüğüm çok mutluyum bugün

zorgiyebildiğim kotumu çok kolay giydim bugün..sanki dünden bu yana karnım daha da küçülmüştü

tartıya gitmek istedim ama engelledim kendimi
sadece tartı günü tartılıcam kararlıyım

dün iftarda

bol su ve bir bardak vişne suyu içtim
azıcık barbunya azıcık patates azıcık pirinç pilavı azıcık pide 1 bardakta acılı şalgam
ve şiştim resmen bıraktım

ara
1 kerebiç

sahurda da canım bişi istemedi
2 şeftali yedim buz gibi ve 3 bardak su içtim

dün iftarda anneme gittim

menüm

-1 kabak 1 patlican dolma,bir kaç kaşık barbunya,1 kaşık dövme pilavı,2 çatal tereyağlı makarna,2 kaşık etli nohutlu pirinç pilavı,salata,az yufka az taşfırın pidesi,üzüm,bol su

(annem kilo vermişsin oruç tutuyosun hasta olucaksın diye,gözümün içine bakıyordu ye diye ne güzeldi)

ara
-şekersiz türk kahvesi,1 kerebiç

eve geldim

ara
-maraş dondurması

sahur
-1 hurma,1 muz,üzüm,beyaz peynir,az pide,yarım kase mercimekli erişteli çorba,omega3,bol su

bu hafta sadece 100 gr verdim,67,3 kilom..
amaaa her ramazan kilo alan ben 100 gr da olsa verdim yaa süperimmmm

merhaba sevgili diyet günlüğüm
bugün çook mutluyum 1 kilo daha gitti pis kara yağlardan

vee 66.3 oldum..

Allahım çok mutluyum hem Ramazan ayı ve hem kilo almadan üstelik vererek geçiriyorum(her yıl kilo alıyodum nu ayda)..
iyiki varsın zımbırtımRamazan ayı çıksın yürüyüşlerimi de eklersem süper olucak süper..zımbırtım iyiki bulmuşum seniii

Günlüğün hayırlı olsunn canımm
y gidecek yagidecekler
pantolonun olmasında sevindimm
bende denerdimm olmıyanlarıı hepp nasıll mutluluktur oooo

Günlüğün hayırlı olsunn canımm
y gidecek yagidecekler
pantolonun olmasında sevindimm
bende denerdimm olmıyanlarıı hepp nasıll mutluluktur oooo

Aynen öyle canım olmayanları denemek ayrı bir heyecan resmen kalıp değiştiriyoruz

Bugün ne yedim

Sabah
ev yapımı yoğurt, beyaz peynir, ekmek, şekersiz çay, 1 omega3

Akşam
2 yulaflı kaymaklı bisküvi, 1 kase yoğurda; 2 kuru kayısı, 1 kuru incir, 3 ceviz, 3 fındık ve tarçın ekleyip yedim ve 17:30 da günü kapadım.

Spor:
100+100 200 hoplama, 100 mekik

1 türk kahvesi

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…