Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım akrep erkeğini nasıl anlarım :(

akrep erkeği, hiç belli etmese de mutlaka izini sürüyordur sizin. merak edip araştırıyordur ne yapıor ne ediyor diye. ama bu illaki de onun sizi sevdiğinden bunu yaptığını göstermez. ilginç bir şekilde akrep erkeği sadakati ve güveni devamlı kontrol eder. siz ayrılsanız bile o mutlaka bekliyordur ters bir hareket. o an onu görürse içi rahat eder çünkü. iyi ki bitmiş der. vicdan yapmaz. ama aksine siz hala iyi ve sadık iseniz o zaman vicdan azabı çeker.

bence de aramayın. ama o aradığında da mutlaka delici bir şekilde siteminizi edin. onun için yaptıklarınızı hatırlatın ona. çünkü akrep erkeği hiç bir şeyi unutmaz. kıskandırmak her zaman işe yarar ancak onda yara bırakmak istiyorsanız bunu yapın. güvenini kaybedersiniz ama takıntısı haline gelirsiniz.

valla dayanamadım aradım :)))

beklemedigini ama aradıgımıa sevindigini söledi bugüne kadar yaptıgımız en uzun telefon konuşması oldu

ben yalanlara dikkat ederim senin böle bi durumunu hiç yakalamadım sen cidden çok iyisin çok deger veriyorum sana ama ben eskisi gibi deilim o ateş gitti bende dedi

bende zaten uzun zamandır yoktu ben farkındayım ama bişe demedim dedim sende benim için degerlisin iyi bi insansın senle sohpet etmekten çok mutlu oluyorum arada konuşalım dedim zaten aramızda öle çok çok özel bi durum olmadı dedim

oda tabiki senle konuşmaktan bende çok mutlu oluyorum fln dedim v.s. işte özet böle

bu arada biz bu çocukla sadece birkaçkez öpüştük başka bi durum yaratmak istedi ama ben izin vermedim muhtemelen bundan bitttiğini düşünüyorum sosnuçta akrepler için olmazsa olmaz ama ben beni sevdiginden emin olmadan izin veremezdim ....

çok iyi yapmışsın..akrep erkeği için cinsellik olmazsa olmazdır. o yüzden bitirmiştir çok büyük bir ihtimal..neyse ne..boşver..ama arkadaş olarak kalabilmeniz çok güzel olmuş..inan bana akrep erkeği çok iyi bir sırdaş ve arkadaştır. yargılamadan dinler seni. işte malesef cinsellik olayı var bunların da..adam seni aldatmak yerine söylemiş. bu bile dürüstlük.

ya kesinlikle süper bi arkadaş olabilir cidden o kadar tarafsızki ben çok danışırdım zaten herşeyimi iş konusunda aile konusunda ona ve her zaman ondan mantıklı cevaplar aldım ondan böle kestirip bitsin istemedim sonuçta kötü kavgalı fln ayrılmadık anlaşarak konuşarak ayrıldık onu cidden çok seviyorum karşıma çıkan en iyi insanlardan biri :))

amann kezban boşver gitsin o zmana..bak arkadaş kalınca da kıymete binersin şimdi de :))

umarım karşına yeni biri çıkarda oda pişmanlığından çatlar..:))

tabi darısı benim de başıma :)) bakalım ilerde burda yeni aşklardan da bahsetcez mi:)))

valla cnm bnm benim hayatıma yeni birinin girmesi çok zor öle çok sosyal bi hayatı olan biri deilim malesef ben umudumu kestim zaten artıkın ((

şansım yok bnm bu işlerde belli oldu bu ((

kısmet bu işler :)) birgün bi bakmışsın ansızın başkası hayatına girivermiş :)) pozitif düşün gerçekleşir :)

Bir akrep sevmiyorsa ardına bakmaz, seviyorsa asla bırakmaz. (kamyon arkası gibi oldu)

Düşünmediği şeyi karşısındakini mutlu etmek için asla söylemez. Gerçekliğinde boğar çoğu zaman. Sevdiğinde öyle özel hissettirir ki hayatında akrep geçen biri kolay kolay unutmaz.

deneyeceğim .Sağol

maşallah dedim okurken. kesinlikle ve kesinlikle kelimesi kelimesine doğru. saygı, şefkat ve cilve. bu üç kelime akrep erkeğinin anahtarı. sevgini hissettiği an kul köle gibi oluyor ama azıcık ses yükselsin, hele o ses yükselsin

Ama dünyanın en güzel sevgisini de onlar yaşatıyor yine be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…