- 2 Aralık 2011
- 107
- 2
- 46
- Konu Sahibi kezbangedik
-
ben bir akrep kadınıyım. ilgi isterim fakat göstermembilmem akrep erkeğide böyle olabilir:44:
anladım kızlar teşekkürler valla ben bunu çözemedim daha bazen hergün arıyo bazende 2 günde bir hayatına asla müdahale ettirmiyo belli saatleri var mesela ozmnlar arıyo fln ben artık başka biri fln var die düşündügümden artık aramıyorum sonuçta peşinden koşacak deilim isterse arar ama bi süre arasada acmamayı düşünüyorum şimdiye kadar ne zaman arasa actım ama yapmıcam ilgilenmicem artık sevse böle olmazdı die düşünüyorum ama çok seviyorum işin kötüsü duramıyorum sesini duymadan ama bide aldatılıyosambu düşünce deli ediyo beniii
valla umursamaz davranınca neden beni aramıyosun diye kızıyo ne yaptıgı belli deil işin açıkcası bıraktım öle bende ararsa cevaplıyorum aramazsa ben zaten aramıyorum bakalım ne olcak bi diyorumki konuşayım nedir seviyosan seviyosun sevmiyosan oyalama beni üzme fln diyim diyorum bide boşver üstüne gitme olacagı varsa olur diyorum karma karışık bi durum yani bakalım şuan için böle ilerisi ne olck ama sabrım kalmadı fazla yakında konuşurum herhalde
ya kezban resmen aynı seyi yaşıyoruz.bende en son salı günü aradım açmadı bende daha da aramıyorum.üstüne gitmicem..artık kendisi bilir..arasa konuşcam ve bende senin gibi konuşucam bu şekilde olmayacağını söylücem ne istediği belli değil..
yaaa sanki senle konuşurken kendi kendime konuşuyo gibi oldum bu kadar mı benzer yaşadığımız sey.:)) inşallah ikimiz içinde hayırlsı olur..bana yaz olur mu merak ediyorum :)) bakalım nolcaz :)
İlgi seviyorlar gçstermeyi bilmiyorlar ya da svmiyorlar onu henüz çözemedim :)
Benim de erkek arkadaşım akrep. Ben ilgi gösterip etrafında döndükçe çok hoşuna gidiyor ama bir yandan da kabuğuna çekiliyor çok ilgilenince. Anladığım kadarıyla bağlandıklarını hissetiklerinde böyle oluyorlar. Eğer mesela ben aramazsam mesaj yazmaktan nefret eden o adam defalarca mesaj yazıyor arıyor. Yanıma geliyor.. Ama eğer ben sık sık ararsam bu kez de konuşmak istemiyor. Adım gibi biliyorum çok seviyor ama bazen de sanki sıkılmış gibi geliyor.
Anladığım tek şey şu, akrep sevgiyi göstermeyi güçsüzlükmüş gibi algılıyor, kimseye kolay kolay güvenmedikleri için de zayıf olan o noktalarını gösterme istemiyorlar hassasiyetin kullanılacağını düşünüyorlar.
Ama ben de yolunu buldum ilgi görmenin. Bir kaç kez denedim acayip işe yarıyor. Önce ilgilendim böyle her gün hergün aramalar bilmem neler. İyice alıştırdım onu o ilgiye. Sonra bir anda azalttım ilgilenmeyi. mesela günde 3-4 kere arıyosam bir kere ya da iki kere aramaya başladım bu sefer o başladı. MEsela bazen değişiklik yapıp sabahları uyandırırım onu günaydın deyip az bişey konuşup kapatırım bi daha aramayınca o özleyip arıyor. Hem de bir kere de değil. Alıştı çünkü ilgiye sürekli etrafında olayım istiyor.
Akreple hiç bir duyguyu sonuna kadar yaşamamak gerekiyor sanırım. Eğer bir duyguyu yarım bırakıyorsan o zaman peşinde koşmaya başlıyor. Mesela tam vedalaşmadan ayrıldığında yada telefonu konu bitmeden kapattığında gerçekten müthiş ilgisini hissediyorum.
Benim sevgilim asla ve asla sevdiğini özlediğini söylemezdi bana. Ama artık hergün arıyor böyle arada eşref saati var ben seni çok özledim diyor iki dk bile konuşmuyor belki ama o yetiyor insana.
Umarım yardımım dokunur :)
Tam bir akrebi anlatmissin arkadasim
benim esim de öyle fazla ilgilenince bir skinti basar ona kabuguna cekilir bi bakarsin kendisi civil civil konusur sarilir bi bakarsin o adam gitmis baska adam gelmis suratsiz ilgisiz.. Benimki de fazla telefonda uzatmayi sevmez. En cok ilgili oldugu zaman da kavga etmisizdir ben hakliyimdir o zaman kedi gibi etrafimda dolanir bir suru fikir uretir sunu yapalim bunu yapalim tatile gidelim hemen haftaya iki gun sonra butun dediklerini unutur.
Konu sahibi arkadasim bence o cocuk senden hoslaniyor ama sen belli etme cunku onlarin acayip sezgi duygulari yuksektir senin ona asik oldugunu bile gözu kapali anlar cok zeki ve sinsidirler o yuzden geri duruyor olabilir :) kendini bir anda cek ondan bak nasil da sana aciliyor. Sen sakin hemen asik oldugunu soyleme ne kadar kendini gizemli tutarsan o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?