Akrepler nemli yerleri sever, apartmanınızın bahçesinde nemli rutubetli bir depo vs var mı? Oralarda yuvalanıp sonrasında apartmanınıza giden su, doğalgaz veya elektrik tesisatından apartman içine sızıyor olabilirler.var mı bir önerisi olan
Şehiricinde yasiyorsaniz girmez haliyle.benim yaşadığım şehirlerde hiç evlere girmemişti
İstanbul'da bahçe , yeşillik dolu buralar.nereler buralar
Geçen gün ev de hamam böceği gördüm kedime gösterdimTavuk ya da kedi besleyin ama bahçede. Ama mama vermeden. Suyunu falan tazeleyin. Kökünü kuruturlar
Tamda şehrin göbeğinde yaşıyorum vallaŞehiricinde yasiyorsaniz girmez haliyle.
Sehrin disinda iki uc katli ya da mustakil evde yasiyorsaniz siz fark etmeden girer. Yilan, akrep vs olmasa bile kertenkele her yerde var. Zaten urkek hayvanlar, farkina varmazsiniz.
Evlenene kadar örğmcek bilmezdim evlenip yeni evim oldu diye sevinirken bunlar oluyorbenim yaşadığım şehirlerde hiç evlere girmemişti
Allah Allah ne geziyorlarmış orda yawYok bacım şehrin ortasında evimiz
Buna çok güldümŞehirde akrebin işi ne? Kocanızla aranız nasıl? Köyden kendisi getiriyor olmasın? Ababajaajak
Mama vermeden derken ,tavuk tamam da kediler akreple beslenmez ki aç kalırlar zaten giderler o bahçeden.Mama versinler ki kedilerin ayağı alışsın ,akrep görünce de hallederler, hatta o tip şeyleri kediler ödül olarak öldürüp bırakıyor kapıya.Yoksa yiyeceğinden değil.Tavuk ya da kedi besleyin ama bahçede. Ama mama vermeden. Suyunu falan tazeleyin. Kökünü kuruturlar
Ahaha çok tatlısınızAkrepli ev deyince kv zannettimYanlış alarmmış ben gidiyorum
Aynen, doğma büyüme İstanbulluyum, bildiğiniz bayağı megakent olur kendileri :)))) ama akrep de çok olurdu yılan da.Türkiye'nin büyükşehirlerinden birinde yaşıyorum. Evimiz şehrin merkezinde buna rağmen annemi akrep sokmuştu. Hastanede serum verildi birkac gün hastanede kaldı. Yani büyük küçük şehre bakmıyor bu hayvanlar. Canları istediği yerde ikamet ediyor
Dayanamicam, ısrarla evinizin sıfır ve çok güzel oldugunu belirtmeniz çok çiğ duruyor.Ay ne bileyim ya bende artık kafayı yicem gayet güzel biryer aslında yakınlarımızda villalar var siteler alışveriş merkezi hastane adlıye de geliyor yakın da evimizde 0 ama ev akrepli
Akrep kediler için zararlı olabilir zaten akreplere pek de yanaşmıyorlar, hediye diye ya kuş ya fare getiriyor kediler:)))) Akrebin en iyi avcısı mirket olurdu ama o da Türkiye’de yokBence bir sureligine kedi alin, hasare turu kedi kokusundan nefret eder. Sokaktan yetiskin bir tekir veya sarman misafir edin bir sure hepsinin canina okur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?