Akrepli ev

Bi gece karanlıkta, bahçede koca kirpiyi splinter usta sanıp bir hafta korkudan fenalık geçirdim. Tesadüf farkettim kirpi olduğunu kckck ne ararsan var yani bahçe olunca. Henüz yılan görmedim sadece.

Bi gece karanlıkta, bahçede koca kirpiyi splinter usta sanıp bir hafta korkudan fenalık geçirdim. Tesadüf farkettim kirpi olduğunu kckck ne ararsan var yani bahçe olunca. Henüz yılan görmedim sadece.
Kirpiler cok tatli ama yaa.

Bir gun bahcedeki ağlara kirpi dolanmis. Kurtaramamis da kendini. Dolandığı ipleri kesmem lazim ama nasil tıslıyor deli manyak. Kirpi deyip gecmeyin valla dişleri fena :D Kalin bahce eldivenlerini giydim, bunu elime aldim. Tek tek bütün ipleri kestim yirmi dakika. Sonra mama verdim su verdim, karnini doyurdum. Bir daha gelmedi ahhdd cok darginim, insan arada gecerken selam vermeye ugrar.

Kirpiler cok tatli ama yaa.

Bir gun bahcedeki ağlara kirpi dolanmis. Kurtaramamis da kendini. Dolandığı ipleri kesmem lazim ama nasil tıslıyor deli manyak. Kirpi deyip gecmeyin valla dişleri fena :D Kalin bahce eldivenlerini giydim, bunu elime aldim. Tek tek bütün ipleri kestim onbes dakika. Sonra mama verdim su verdim, karnini doyurdum. Bir daha gelmedi ahhdd cok darginim, insan arada gecerken selam vermeye ugrar.
Bizde ki kirpi fiks her gece 12 1 arası gelir, Fransada ki bir kirpi 10 kaplan boyunda jcjxj ya da kedi gibi diyim, aşırı büyük, beni görünce yan gözle takip ediyo, ölü taklidi yapıyo jfjdj arkamı döndüğüm an koca götüsüyle bi kaçışı var lıngır lıngır ncjxjjx komik bi kişilik

Dayanamicam, ısrarla evinizin sıfır ve çok güzel oldugunu belirtmeniz çok çiğ duruyor. :KK70: yok 110 m² , yok karşılıklı iki daire, hastane yakını, adliye de geliyor.:KK70: bu sonradan görme havanız beni öğürttü.:KK70::KK70:
Yav yok sadece konumu güzel ben akrepli evi övsem nolucak. Sonradan görme mi 😀😀😀 çok şükğr evlenmeden önce ailemin evi daha güzel yerde ve manzaralıydı

Akrepli ev diyince Yasak Elmada Yıldızın son kocası Doğanın eski ve gizli metresi Julianın Yıldızın ölmüş kocası Çağatayın metresinin dayısı aynı zamanda gizliden Yıldıza yanık Enginin villasında kalan ablası Handana gözdağı vermek için yardımcısı Aslana Enginin çalışanı Gönül hanımı yoldan çıkarttırıp onu koliyle zehirli akrebi eve sokması için ikna edip rüşvet verdikten sonra yanlışlıkla Yıldızın kardeşi Zeynebin kocası Engini sokturup öldürmesi aklıma geldi 🥺 Ah be ne güzel günlerdi :KK200:
Omega 3'un faydalari, hafizaya bak kadındaki sjjdhdheh🤣🤣

Back
X