2 yıl önce listeye gitmişim şimdi baktım da :) 60 kiloya düştüm ama sonra kopmuşum şuan 65 kioyum68e kadar çıkınca dur artık dedim kendime arkadaşımdan ve yeniden sizlerden ilham alarak akşam yemeklerini kestim. şuanda bi listeniz var mı kızlar? yoksa isimlerimizi yazalım ve her hafta kilo bildirimi yapalım geriye dönük fazla okuyamadım :/
merhaba kızlar,
ben bu konuyu gördükten sonra akşam 6dan sonra yemek yememeye başladım. sadece 8 gibi bir elma yiyorum akşamları. bugün 4. günüm. 71 kiloydum tartıldığımda. 1 hafta tamamlanınca tekrar tartılcam. boyum 1.70 yaşım 24 bu arada. ama dün akşam malesef 7 de yedim yemeğimi. bugün toparlarım bunu umarım.
çoğalıyoruz ne kadar güzelben daha oturtamadım ama yaa 3 gündür tok olduum halde yiyiom karnım ağrıo sorada
selam bende aranıza katılabilirmiyim aylardır kilolarımla boğuşuyorum bir türlü veremiyorum
irade sıfır ama artık pes dedim giyecek hiçbişeyim kalmadı üstüme dolap dolu ama ben giysilere bol gelmeye başladım(((((
artık akşamları yemeyerek kilo vermek istiyorum yanlız şöyle birşey var ben çok geç yatıyorum 6 da yemek olayını bitiyoruz ama içiçek serbest olabilirmi
mesela bugün 6 da yedim en son akşam 9 gibide bir tane armut yedim ama çay kahhve içtim yani onlarıdamı yapmasam
offffffff sıkıldıım artık bu üşengeçliğimden şişkoluğumdan evde spor aleti var yatıyor öylece grip oldum iyileşeyim hemen başlıyorum sporada
size tavsiyem yediklerinizi bi kenara yazmayın. sadece diyete başladığınız tarihi yazın o kadar. yoksa bi süre sonra kafayı yersiniz. rüyanızda hamburger yer çok pişman olur ve uyanınca ohh rüyaymış dersiniz. sürekli yemek düşünürsünüz. saate bakıp durursunuz. bi süre sonra kendinizden sıkılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?