Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben dün başladım..Daha doğrusu 6 eylülde de başladım..Ama gündüz baya bir yedim,bir hafta dengeli beslendim 21 de tartıldığımda 1,200 gr zayıfladım..Ama geçen hafta aşırı şekilde tatlı ve yeme krizim tuttu..Şimdi 6 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum..Bugün 68.8 ile başlıyorum..Her gün ne yediğimi de yazacağım..Bakalım haftaya fark ne kadar olacak?

SABAH
1 KURU KAYISI,ZENCEFİLLİ,TARÇINLI,KARANFİLLİ ÇAY
BİR DİLİM TAHILLI EKMEK
PEYNİR,5 ZEYTİN,YUMURTALI SALAM,DOMATES,SALATALIK
ÇAY

ARA

YARIM YEŞİL ELMA

AKŞAM

BİR KEPÇE BARBUNYA,5 YEMEK KAŞIĞI PİLAV,YOĞURT,SALATA

GECE SAAT 2

BİR BARDAK SÜT

2,5 LİTRE SU

Beyaz peynir, yağlı (kibrit kutusu)1 Kibrit kutusu86
Domates, kırmızı (yaklaşık 100gr)50 gr11
Sucuk (100gr)20 gr90
Sade omlet, 1 yumurta ile yapılmış1 adet139
Ekmek, kepekli, dilim2 dilim120
Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimleri1 adet34
Şeker, çay kaşığı (5 g)3 Çay kaşık56
Pilav (yemek kaşığı)5 Yemek kaşık244
Şarap100 ml86
Kraker (tuzlu) (gr)40 gr172
Barbunya (gr)30 gr105
Süt, inek, yağlı, bardak (250 ml)1 Su bardağı154
Akide şekeri (gr)5 gr15

Toplam 1312

Bugün aşmışım kendimi :)) Yarın daha dikkatli olayım..Ama gerçekten şeker insanı çok acıktırıyor ..

Dün 920

Son düzenleme:
2 yıl önce listeye gitmişim şimdi baktım da :) 60 kiloya düştüm ama sonra kopmuşum şuan 65 kioyum 68e kadar çıkınca dur artık dedim kendime arkadaşımdan ve yeniden sizlerden ilham alarak akşam yemeklerini kestim. şuanda bi listeniz var mı kızlar? yoksa isimlerimizi yazalım ve her hafta kilo bildirimi yapalım geriye dönük fazla okuyamadım :/

Merhaba canım..Bir tek ben varım..Liste falan yok..Akşam yemeği en geç altıda yiyorum ve ekmek yemiyorum..Ama gerçekten fark ediyor..Birde kalori hesaplıyorum..

kimsecikler kalmamış desene :) bende tam oturtamadım hala bugün 4 gibi yemek olayımı bitirdim çok da hafif yedim ama ardından dışar çıktım arkadaşım da dayanamadığım tek şey olan kremalı mantarlı makarnayı karşımda hüpletince tutamadım kendimi bende yedim ama inan resmen çatladım aç olığıdamm halde yedim saat 6 civarıydı ama ekstra oldu yani bana neyse pes etmiorum ama yarın aynen devam bende ekmek yemiorum yinede gün içinde yediklerimi kontrol etsem iyi olacak çok ağır gidiorum kiloda hatta pek gidemiorum :)

merhaba kızlar,
ben bu konuyu gördükten sonra akşam 6dan sonra yemek yememeye başladım. sadece 8 gibi bir elma yiyorum akşamları. bugün 4. günüm. 71 kiloydum tartıldığımda. 1 hafta tamamlanınca tekrar tartılcam. boyum 1.70 yaşım 24 bu arada. ama dün akşam malesef 7 de yedim yemeğimi. bugün toparlarım bunu umarım.

evde sadece kruvasan vardı ben de mecburen 2 tane kruvasan ve yanında bir fincan yeşil çay ile kahvaltımı yaptım.
aralarda bir yeşil elma yiyorum. öğlen yemeğinde çok hafif şeyler yiyorum çünkü sabah kahvaltımı çok sağlam yapıyorum artık. akşam ise 1 tabak çorba. 4 gün öncesine kadar çok saçma besleniyordum. kahvaltı yapınca hiç acıkmam ben. o yüzden akşama kadar bir şey yemiyordum akşam da çikolata varsa evde yemek yerine çikolata
bu yüzden hem çok kalori alıyordum hem de metabolizmam çok çok yavaş çalışıyordu. artık düzenli beslenmeye başlıyorum. 55 kilo olmam lazım.

bu arada kızlar geçen yıl Dukan diyeti kitabını almıştım. ama diyet çok fazla kabızlık yaptığı için yapamadım. neyse artık hem dukan diyetine başlıcam hem de 6 dan önce yemek yeme prensibine uyucam. bu sayede çok düzenli bir şekilde zayıflayacağım

çoğalıyoruz ne kadar güzel ben daha oturtamadım ama yaa 3 gündür tok olduum halde yiyiom karnım ağrıo sorada

İnşllah sende her ne kadar kilo verdiğini yazarsın canım..

çoğalıyoruz ne kadar güzel ben daha oturtamadım ama yaa 3 gündür tok olduum halde yiyiom karnım ağrıo sorada

Dikkat et vallahi insan alışıyorr.Ben bir ayda 2 kilo verdimm.Her şeyide yiyorum şükür Ben disiplinli bir şekilde diyet yapamıyorum inşallah bu şekilde kilolerım gider..

selam bende aranıza katılabilirmiyim aylardır kilolarımla boğuşuyorum bir türlü veremiyorum
irade sıfır ama artık pes dedim giyecek hiçbişeyim kalmadı üstüme dolap dolu ama ben giysilere bol gelmeye başladım (((((
artık akşamları yemeyerek kilo vermek istiyorum yanlız şöyle birşey var ben çok geç yatıyorum 6 da yemek olayını bitiyoruz ama içiçek serbest olabilirmi
mesela bugün 6 da yedim en son akşam 9 gibide bir tane armut yedim ama çay kahhve içtim yani onlarıdamı yapmasam
offffffff sıkıldıım artık bu üşengeçliğimden şişkoluğumdan evde spor aleti var yatıyor öylece grip oldum iyileşeyim hemen başlıyorum sporada

Hadi gel canım..Yavaş gidiyor ama gidiyor şükür..Ben akşam yemeğinden sonra bol bol bitki çayı içiyorum..Bazen saat dokuz gibi neskafe içiyorum..Ben çok geç uyuyorum,malum bebeişin uyku düzeni oturmadı..Gece saat 12-1 gibi ayran içiyorum..Her gün gel buraya birbirimize destek olalım..Ben de diyet yapamıyorum ,diyet yapınca aklımdan hep yiyecek geçiyor..Böyle her istediğimi yiyorum.

size tavsiyem yediklerinizi bi kenara yazmayın. sadece diyete başladığınız tarihi yazın o kadar. yoksa bi süre sonra kafayı yersiniz. rüyanızda hamburger yer çok pişman olur ve uyanınca ohh rüyaymış dersiniz. sürekli yemek düşünürsünüz. saate bakıp durursunuz. bi süre sonra kendinizden sıkılırsınız.

ya aslında ben ne zaman yesem kilo veriorum yani yesem derken acıkmadan yemiorum doyunca bırakıorum böle oluncada kilo veriorum ama sorda şart tabi yoksa çok yavaş gidio son zamanlar spor yapmaya çok üşenir oldum o yüzden akşam 6-7den sora yemeği keseyim dedim arkadaşımda bu şekilde kilo verince malum yılların birikimi insan biran önce kurtulmak istio kafa gidip gelio işte akşamları paso bitki çayı kahve içiorum karar veremiom nasıl devam etsem çünkü ömür boyu akşam ağzına lokma koymamak mümkün değil kalıcı bi çözüm bulmak lazımki en iyisi dkz gibi gelio hala tabi ilk etapda acıktığınızda yediklerinizi seçerek yerseniz yani kızartma çok yağlı çok tatlı olmayan şeyleri yemek gibi çünkü bi yerden sora herkesin bi genetik kilosu olduğu iddiasına inanıorum filler ne kadar ot yerse bi zürefaa gibi gözükemez misali yada kimisi ne kadar yese kilo almıo yada ben belli bi kiloda kitlenip kalıorum aşağısına inemiorum mesela. hee açlıktan bi deri kemik klanar nasıl oluo derseniz bu sağlıksızlıktan besinsizlikten kaynaklı tabiki nasıl obeziteye sürükleniosak diğeride sağlıklısız bi durum genetik kilodan kastım herkesin olması gereken sağlıklı kilosudur. sizin fikirleriniz nelerdir?

annem karatay diyetiyle 1 ayda 6 kilo verdi ama ben bu diyetlerin hiçbirini yapamıorum çünkü vejetaryenim protein ağırlıklı beslenme hızlı kilo kaybı sağlıo ama sadece yumurta ve peynirlede beslenilmezki bunuda paylaşayım dedim hani aranızda et yemeyen vardır belki bnm gibi :)

bende sana katılıyorum
bunca zamandır kk da sürekli farklı zayıflama gruplarına girdim
ama bir türlü kilo vermedim yediklerimizi sürekli yazmak beni sıkıyor pes ediyorum bir süre sonra
ben daha önceden 10 kilo verdim çalışırken daha kolay olmuştu çünki sadece 3 öğün yiyordum
akşam yemeğini en geç 7 de yiyordum hem çok kolay kilo verdim hemde almadım taki işten çıkıncaya kadar evde bütün düzenim bozuldu
şimdi tekrar aynı düzeni oturtmaya çalışıyorum inşallah başarbilirizi hep beraber

buarada akşam yemeğimi 6 da yedim
6 dan sonra bir bardak kahvem ve ıhlamurum var çok azda meyva
bukadar sabahın altısında acıkıyorum ama
şu hastalığım atıyım her sabah spor yapıcam yoksa böyle popoyu yayarsam biraz zor gider kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…