Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Sonuç. nasıl,lütfen her fata kilo bildirimi yapalım..Gerçekten işe yarıyor mu görürüz..

Önce fazlalıklardan kurtulup daha sonra haftanın üç günü bu şekilde yaparsak kilomuzu da korumuş oluruz diye düşünüyorum..

nerdesiniz hanımlaaar müge bitti geldim ama kimse yok

Benim bebeiş var çok düzensiz gelip gidiyorum..Ben diyorum ki haftada bir gün belirleyelim ve tartılıp kilolarımızı yazalım..Ama gerçekten buna devam edenler olsun..Gelen bir daha gelmiyor

tamam canım bana uyar mesela hafta sonu tartılıp yazalım sizde uyarsa
bende sürekli giremiyyorum kızım 2.5 yaşında pek fırsat vermiyor bana
dün migrenim tuttu çok kkötüydüm saat 4.5 tan sonra ağzıma lokma süremedim kızımla bile eşim ilgilenmiş uyutmuş
ben erkenden uyuyunca birde size tavsiyem sabah akşam sirkeli su için çok faydası oluyor

evet arkadaşlar öncelikle günaydın hepiciinize kilo bildirimi süperr fikir hangi gün yapalım p.tesi olarak belirliceksek bugün yazalım
ben zaten dünde tartılmıştım yani p.tesi itibariyle 65 kiloyum a canlar ilk hedefim 57 sora 54 aslında 57-58 iidir yaşıma göre ama boyum kısa olduğu için her daim balık eti tadında oluorum

Slm kızlar bende 31 yasında ıkı çocuk annesıyım kucugum 20 aylık zaten kucugumden hedıye bu kılolar bana gercı 6 senedır 70 ten asagı ınemedım ama bu kucuk kızmda 30 kılo alıp 102 kıloyla doğuma gırınce zaten bır sok yasadım su anda tam 81 kıloyum en fazla 77 ınıp dıkkar etmedıgım gıbı hop 80 buluyo gordugum en yuksek kılo 83 tu ama bıraz frenlemesem kesın 100 olurum dedıgınız gıbı hergun gıremıyebılrım cocuklarım kucuk arada ne yedıgımızı ne yaptıgımızı paylaslım ve cumadan ıtıbaren her cuma tartılalım haftada 750 grama razıyımyaaa olurmu arkadaslar herkese hayırlı dıyetlerr

bu kilo çizelgesini yaptım ama çıkmıo bende unuttum copy olayını bana yardımcı olabilirmisiniz?

arkadasıö proffılnden kontrol panelıne gır sag tarafta profılımı duzenleye tıkla orda ımza bolumu var altlarda oraya yapıstırgercı banada arkadas yardım etmıstı ben kendım yapıstırdım bıde ne sorcam dıjıtal tartımı normal tartımı daha ıyı bıde sabah tartılmak gerekıyo sanırım bıde bende kondıksıyon pisikletı var ondan yapsam yarım saat faydası olurmukı malum hava sogudu yurume ıhtımalım yok basen yapıyo dıyolar bısıklet ıcın zaten var basen daha ne kadar yapacaksa bıde pazartesımı cumamı yapalım bıldırımı arkadaslar

bence bir hftayı tamamlayıp öyle yazalım yani her hafta başı başlangıç kilosu gibi olur tabi herkes fikrini söylesin çoğunluğa uyarız :)
kondisyon bisikleti süper yap tabi ve dijital tartı daha iyi 700gr vermişsindir ama diğerinde belli olmaz vermedin sanabilirsin bnmki dijital diil gerçi ama evde tartı var die şeyetmedim onla idare edioruz
ve bende o dediğin yere yapıştırıom ama formata uymuo diip duruo kopyalıcamız yeri tam bilsem :s

Bence yarın herkez sabah tartılıp kilosunu söylesin..Sonra her çarşamba kilo bildirimi yapalım..Yarın dememin sebebi hepimiz aynı gün başlamış olalım..Pazartesi ,cuma dersek o güne kadar nasıl olsa daha başlamadık deriz.Sizin iiçinde uygunsa yarın başlayalım..

Haydi bakalım kilomuz yakın aradaki farkı da görmüş oluruz :)

Hoşgeldin yarın listede hazırlayalım..

eVDE DURDUĞUN YERDE BİLE YÜRÜYEBİLİRSİN,YETERKİ HAREKET OLSUN..

Bisikletin varsa kullan canım..Ben basen yapacağını zannetmem..Zayıflama topiklerinde bir bayan her gün bisikletle daha rahat kilo vermiş,bence devam et..

Aslında en zorlandıgım gunde 3 kılo su ıcmek bıde yesıl cay 2 fıncan ıcılıyo bu kadar su alınca vucut wc de kalıyom valla mısafırlıge gıtmeyı bırak evden cıkamıyom ya bıde su sandaloz sakızını duyan yada yapan varmı arkadaslar elma sırkelı suda ıymıs te tek anlamdıgım ıcıne bal katıncamı daha faydalı katmayıncamı arkadaslar ya bende tansıyonda var her ılacı ıcemıyom neyse herkese hayırlı dıyetleer

ceylan1980 Allah çocuklarını bağışlasın..Benim oğlandan ne yazdığımı bilmiyorum..Acele acele okuyup çıkıyorum..

ama canım boyun kaç? çok fazla su içilmesi vücuttaki minerallerin de atılmasına sebep olur. ölçünüz şu olmalı kilo başına 30ml su içmelisiniz. örneğin 50 kilo bir insan 1,5 lt su içmeli. eğer aşırı aktif biriyseniz çok su kaybediyorsanız spor vs. bir miktar daha artırabilirsiniz tabi ama herşeyin olduğu gibi suyun da falzası zararlı.

günaydın ben dün gördüm kızlar valla bilmiyordum çarşamba bildirim yapılacağını olmazsa bugün yapalım
tabi diğer arkadaşlar girerse
benim kilo 70 :=(((((((((

Gunadı kızlar ya dunden berı netım kopuktu gıremedım bıde ustune mısafır bastırdı yarın cuma yarın en gec 12 ye kadar yapalım bıldırımlerı hem cuma ugurlu ve mubarek gundur gercı kılomda yarım kılo bıle degısmez ama olsun yarın sabhrtan ıtıbaren cu tarcınıda alımde bıde yaptıgınız aklınızda olan faydalı bılgılerı paylasalım akıl aklıdan usutundur derler gercı herkesın kucuk cocugu var ama olsun onemlı olan zoru basarmaktır zaten

boyum 1.62 kılo 81 oldu valla yalnız cok asırı spor yapamıyorumkı tansıyonum yuksek en fazla yarım ssaat kondıksıyon pısıkletı yapabılıyorum ıkı cocugum oldugu ıcın bıde yarım gun calıstıgım ıcın pek duzenım yok acıkcası ya butun gun oturmuyom desem yerıdır ama gram vermedıgım gıbı 3 kılo aldım ustune ama yıyorum butun herseye ben yetıstıgım ıcın mecburen yıyorum

ceylan1980 allah çocuklarını bağışlasın..benim oğlandan ne yazdığımı bilmiyorum..acele acele okuyup çıkıyorum..

sagolasın allah senın evladınıda bagıslasın benım 20 aylık bır cadım var ınan ondan hıc bır seyım duzenlı deyıl dedıgın 3 ogun yemek hayal ama ınat ettım zayıflıcam ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…