merhaba kızlar,
ben bu konuyu gördükten sonra akşam 6dan sonra yemek yememeye başladım. sadece 8 gibi bir elma yiyorum akşamları. bugün 4. günüm. 71 kiloydum tartıldığımda. 1 hafta tamamlanınca tekrar tartılcam. boyum 1.70 yaşım 24 bu arada. ama dün akşam malesef 7 de yedim yemeğimi. bugün toparlarım bunu umarım.
ya aslında ben ne zaman yesem kilo veriorum yani yesem derken acıkmadan yemiorum doyunca bırakıorum böle oluncada kilo veriorum ama sorda şart tabi yoksa çok yavaş gidio son zamanlar spor yapmaya çok üşenir oldum o yüzden akşam 6-7den sora yemeği keseyim dedim arkadaşımda bu şekilde kilo verince malum yılların birikimi insan biran önce kurtulmak istio kafa gidip gelio işte akşamları paso bitki çayı kahve içiorum karar veremiom nasıl devam etsem çünkü ömür boyu akşam ağzına lokma koymamak mümkün değil kalıcı bi çözüm bulmak lazımki en iyisi dkz gibi gelio hala tabi ilk etapda acıktığınızda yediklerinizi seçerek yerseniz yani kızartma çok yağlı çok tatlı olmayan şeyleri yemek gibi çünkü bi yerden sora herkesin bi genetik kilosu olduğu iddiasına inanıorum filler ne kadar ot yerse bi zürefaa gibi gözükemez misali yada kimisi ne kadar yese kilo almıo yada ben belli bi kiloda kitlenip kalıorum aşağısına inemiorum mesela. hee açlıktan bi deri kemik klanar nasıl oluo derseniz bu sağlıksızlıktan besinsizlikten kaynaklı tabiki nasıl obeziteye sürükleniosak diğeride sağlıklısız bi durum genetik kilodan kastım herkesin olması gereken sağlıklı kilosudur. sizin fikirleriniz nelerdir?
nerdesiniz hanımlaaar müge bitti geldim ama kimse yok
bu kilo çizelgesini yaptım ama çıkmıo bende unuttum copy olayını bana yardımcı olabilirmisiniz?
arkadasıö proffılnden kontrol panelıne gır sag tarafta profılımı duzenleye tıkla orda ımza bolumu var altlarda oraya yapıstırgercı banada arkadas yardım etmıstı ben kendım yapıstırdım bıde ne sorcam dıjıtal tartımı normal tartımı daha ıyı bıde sabah tartılmak gerekıyo sanırım bıde bende kondıksıyon pisikletı var ondan yapsam yarım saat faydası olurmukı malum hava sogudu yurume ıhtımalım yok basen yapıyo dıyolar bısıklet ıcın zaten var basen daha ne kadar yapacaksa bıde pazartesımı cumamı yapalım bıldırımı arkadaslar
tamam canım bana uyar mesela hafta sonu tartılıp yazalım sizde uyarsa
bende sürekli giremiyyorum kızım 2.5 yaşında pek fırsat vermiyor bana
dün migrenim tuttu çok kkötüydüm saat 4.5 tan sonra ağzıma lokma süremedim kızımla bile eşim ilgilenmiş uyutmuş
ben erkenden uyuyunca birde size tavsiyem sabah akşam sirkeli su için çok faydası oluyor
evet arkadaşlar öncelikle günaydın hepiciinizekilo bildirimi süperr fikir hangi gün yapalım p.tesi olarak belirliceksek bugün yazalım
ben zaten dünde tartılmıştım yani p.tesi itibariyle 65 kiloyum a canlar ilk hedefim 57 sora 54 aslında 57-58 iidir yaşıma göre ama boyum kısa olduğu için her daim balık eti tadında oluorum
Slm kızlar bende 31 yasında ıkı çocuk annesıyım kucugum 20 aylık zaten kucugumden hedıye bu kılolar bana gercı 6 senedır 70 ten asagı ınemedım ama bu kucuk kızmda 30 kılo alıp 102 kıloyla doğuma gırınce zaten bır sok yasadım su anda tam 81 kıloyum en fazla 77 ınıp dıkkar etmedıgım gıbı hop 80 buluyo gordugum en yuksek kılo 83 tu ama bıraz frenlemesem kesın 100 olurum dedıgınız gıbı hergun gıremıyebılrım cocuklarım kucuk arada ne yedıgımızı ne yaptıgımızı paylaslım ve cumadan ıtıbaren her cuma tartılalım haftada 750 grama razıyımyaaaolurmu arkadaslar herkese hayırlı dıyetlerr
arkadasıö proffılnden kontrol panelıne gır sag tarafta profılımı duzenleye tıkla orda ımza bolumu var altlarda oraya yapıstırgercı banada arkadas yardım etmıstı ben kendım yapıstırdım bıde ne sorcam dıjıtal tartımı normal tartımı daha ıyı bıde sabah tartılmak gerekıyo sanırım bıde bende kondıksıyon pisikletı var ondan yapsam yarım saat faydası olurmukı malum hava sogudu yurume ıhtımalım yok basen yapıyo dıyolar bısıklet ıcın zaten var basen daha ne kadar yapacaksa bıde pazartesımı cumamı yapalım bıldırımı arkadaslar
Bisikletin varsa kullan canım..Ben basen yapacağını zannetmem..Zayıflama topiklerinde bir bayan her gün bisikletle daha rahat kilo vermiş,bence devam et..[/Q SAGOL ARKADASIM CARSAMBA BENIMDE UGURLU GUNUMDUR HEM BENIM HEMDE KIZLARIMIN DOGUN GUNU ARANIZDA EN SISIKO BENIM GALIBA GERCI HIC BI ZAMAN CITIR OLMADIM 18 YASINDA EVLENDIGIMDE BILE 55 KILOYDUM INAN 65 OLSAM YETER BOYUM 1.62 ILK 65 OLIMDE BANA HAYALL GIBI GELIYO AMA KISMET COK IRADESIZIM YA BIRLIK OLURSAK BELKI BASARIRIZ ARKADASLAR
Bisikletin varsa kullan canım..Ben basen yapacağını zannetmem..Zayıflama topiklerinde bir bayan her gün bisikletle daha rahat kilo vermiş,bence devam et..[/Q SAGOL ARKADASIM CARSAMBA BENIMDE UGURLU GUNUMDUR HEM BENIM HEMDE KIZLARIMIN DOGUN GUNU ARANIZDA EN SISIKO BENIM GALIBA GERCI HIC BI ZAMAN CITIR OLMADIM 18 YASINDA EVLENDIGIMDE BILE 55 KILOYDUM INAN 65 OLSAM YETER BOYUM 1.62 ILK 65 OLIMDE BANA HAYALL GIBI GELIYO AMA KISMET COK IRADESIZIM YA BIRLIK OLURSAK BELKI BASARIRIZ ARKADASLAR
Senin kilo vermen daha kolay..Gör bak her hafta sen bizden daha fazla kilo vereceksin..Benim uyku olayım çok düzensiz..Malum bebişim daha küçük ve hala uyumadı..Kahvaltıyı öğlen yapıyorum..Sen akşam 6 ya kadar kahvaltı öğlen akşam yemeklerini yiyebilirsen ,aralarda bir bardak süt ve ya ayran yersen inanıyorum ki daha kolay kilo verirsin..
Aslında en zorlandıgım gunde 3 kılo su ıcmek bıde yesıl cay 2 fıncan ıcılıyo bu kadar su alınca vucut wc de kalıyom valla mısafırlıge gıtmeyı bırak evden cıkamıyom ya bıde su sandaloz sakızını duyan yada yapan varmı arkadaslar elma sırkelı suda ıymıs te tek anlamdıgım ıcıne bal katıncamı daha faydalı katmayıncamı arkadaslar ya bende tansıyonda var her ılacı ıcemıyom neyse herkese hayırlı dıyetleer
Ben sirkeli su olayını denedim ama içemedim..Bak birde yemeklerden önce bir tatlı kaşığı çörekotu yağı iç oda yağları eritiyor..Sabah akşam da ballı tarçınlı su..Ben inanıyorum birlikte hareket edersek kilo veririz..Yediklerimizi değilde kaçamak yaparsak bunları yazalım ki birbirimizden utanırız belki
Senin kilo vermen daha kolay..Gör bak her hafta sen bizden daha fazla kilo vereceksin..Benim uyku olayım çok düzensiz..Malum bebişim daha küçük ve hala uyumadı..Kahvaltıyı öğlen yapıyorum..Sen akşam 6 ya kadar kahvaltı öğlen akşam yemeklerini yiyebilirsen ,aralarda bir bardak süt ve ya ayran yersen inanıyorum ki daha kolay kilo verirsin..
Aslında en zorlandıgım gunde 3 kılo su ıcmek bıde yesıl cay 2 fıncan ıcılıyo bu kadar su alınca vucut wc de kalıyom valla mısafırlıge gıtmeyı bırak evden cıkamıyom ya bıde su sandaloz sakızını duyan yada yapan varmı arkadaslar elma sırkelı suda ıymıs te tek anlamdıgım ıcıne bal katıncamı daha faydalı katmayıncamı arkadaslar ya bende tansıyonda var her ılacı ıcemıyom neyse herkese hayırlı dıyetleer
Ben sirkeli su olayını denedim ama içemedim..Bak birde yemeklerden önce bir tatlı kaşığı çörekotu yağı iç oda yağları eritiyor..Sabah akşam da ballı tarçınlı su..Ben inanıyorum birlikte hareket edersek kilo veririz..Yediklerimizi değilde kaçamak yaparsak bunları yazalım ki birbirimizden utanırız belki
ama canım boyun kaç? çok fazla su içilmesi vücuttaki minerallerin de atılmasına sebep olur. ölçünüz şu olmalı kilo başına 30ml su içmelisiniz. örneğin 50 kilo bir insan 1,5 lt su içmeli. Eğer aşırı aktif biriyseniz çok su kaybediyorsanız spor vs. Bir miktar daha artırabilirsiniz tabi ama herşeyin olduğu gibi suyun da falzası zararlı.
ceylan1980 allah çocuklarını bağışlasın..benim oğlandan ne yazdığımı bilmiyorum..acele acele okuyup çıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?