selamlar..
anca internete girebildim
evet canım yediklerim biraz ağır olabilir ama bunlar çıkıyor her gün yemek zorundayım
o yüzden erken yiyip akşam yemeğini kısıyorum
bir şey yemeden de diyet falan yapınca sonra bıraktım mı hoop yine aynı kilolar geliyor
acelem yok:)
bu arada göbeğim gidiyor tartı 2 kilo eksik gösteriyor ama pek inanmıyorum sudur diyorum
görüntü önemli
hoşgeldiniz yeni gelenle rolmuş topige
aslındaa niye bukadar bş anlamıyorum ben topik
bend eyürüyorum kızlar günlük 1 saat spor yapıyorum sabah 6:30 d agidiyorum
biraz durdu kilo vermemm umaırm bu haftaaaa sonuç alırım
hoşbulduk
inşallah sende sonuç alırsın kilo verme öncesi benimde bünya baya bi direnmişti.
ben az önce kahvaltı yaparak günü kapattım.
akşam sadece meyve yersem 2 kaşıkta yoğurt acıkacağımı sanmıyorum
hadi bakalım
Selam kizlarr.. Bana da yer var mi aranizdaaBenim de 8 kilo vermem gerekiyor ama acelem yok.. Bu yontemle yavas yavas kalici zayifliyoruz herhaldee
selam h.g
tbiki yer varrrr hep bilrikte
zayıflayalım bu yöntemle bende daha yeni deniycmemm
tesekkur ederim hosbulduk.. ayrica tebrik ederim cok iyi kilo vermissin, insallah kalan 6 kilo da gider en kisa zamanda, hep beraber zayiflariz ins.. Yarin sabah tartilayim da ben de kilo cizelgesi yapayim kendime..
aslınd abend ebu yçntemi yeni deniycme sayılır
yemekten sonra bir şeyer yiyormusunuz?
ben başkka bir şey yemiyorum
selam kızlar.....
çok cnm sıkkın duraklama dönemindeyim yaklaşık 1.5 aydır 65 kilodayımm
çok cnm sıkkın ne yapcma ben
bünyemimi küstürüdm acaba yaa?
detoks yaptım b hafta 2 günde kh diyeti yaptım a
ama sonuç aynı oturup agladım saatlerce
ban abi akıl veirn
seni çok iyi anlıyorum
bende senin gibi 1,5 aynı kiloda kaldım hatta bazen 1 kg fazla bile gördüm tartıda diyeti yürüyüşü bırakıp isyan etmiştim nasıl olur sporda yapıyorum diye.
ama öncesinde güzel kilo verdiysen bir dönem veremiyorsun hep söylendiği gibi vücutta dirennme başlıyor.7-8 kilodan sonra uzun süre veremedim.
istersen 2-3 gün çok kalorili şeylerden uzak durarak istediğini ye.bünye tekrar yiyecek geliyor yakmalıyım diye tekrar başlıyor harekete.bende öyle oldu kilo veremedim veremedim sonra bir öğlen oturup 1 burger menü yedim bir sonraki gün yarım kilo gitmişti.
dene bakalım arkadaşım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?