Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

diyetetik öğrencisi bir partnerim olduğu için çok iyi biliyorum ki bu tip şeyler faso fiso kızlar
bir kere şöyle düşünün eve 7 de gelen çalışan birinin bunu uygulaması mümkün değil,olmadığı içinde suçluluk psikolojisini tetikleniyor ve ipin ucu kaçtı bir kere deyip bırakıveriliyor perhiz
halbuki kendi yaşam stilinizi baz alarak bir yemek yeme alışkanlığı sistemi oturtmak en sağlıklı olan ve uzun vadede sizi mutlu edicek olandır.bunu yazıyorum çünkü nasıl bir pazar payı olduğunu hayal edemezsiniz bu işlerin, güdülüyor olmaktan bıkmıyor millet oysa çözüm sizde saklı

merhabaaa
evet bu diyet işinin pazararıı artıkk çok fazla ve yalan yanlış şeylerle dolu ortalık balon haberlerle
ilaçlardann her yıl birileri ölüyor hatta altın çilekten bir kaıdn ölmüş bu hafta.şeyleir uygulmak lazım

zaten uygulanabileckk stil yaratmak gerekiyor
mesela ben hep 6 ögün beslendim degişik yöntemler dednedimmm ama artık ne yapsma gimtiyor kilolllar bu sebepten bu yöntemi deniyorum .. kalan kilollları vermek için

bilgi için tşkler

merhaba
Bende geçen gün nette gezinirken elma diyetiyle ilgili bişeyler okudum.Dün başladım bugün 2.günüm iyi gidiyor.kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık ve yeşil çay sonra 2 saatte 1 elma ve bol su bu sabah tartldm 1 kilo vermişim umarm devamı gelir... konuyla ilgili bilgisi olanlar paylaşsn lütfen

yüksek ihtimalle vücudun koruma mekanizmasını harekete geçirmiştir beslenme şeklini ya da ürün çeşitlerini türevleriyle değiştirirsen metabolizmanı yeniden harekete geçirebilirsin bir nevi vücudu uyandırmak gibi.

yalnız şu var ki 6 öğün beslenme şekli hayat boyu sürdürülecek bir yaşam şekli değil,lütfen bir parça ölçüp biçin herkesin her dediğine hemen inanmayın, ki bu diyetisyen bile olsa değişmez, sizi en iyi siz tanırsınız. kim inananır allasen günde 6 kez yemek yemenin ergonomik olduğuna ?

diyetisyenlere gelince , onlar tabiki bunu öneriyorlar bir yerde siz onların maddi kaynaklarısınız. umarım meslek ahlakına uygun çalışanlara denk gelirsiniz

benn diyete başladıktan 1.5 ay sonra diyetisyene gititm 1200 cal diyet verdi
gitme amacım acaba yanlışmı yapıyorum nedne kilo veremiyorum idi?
ama baktımki dr veridig liste benim yedikleirmle neredeyse aynı
6 ögün yemenin sebebi meta yı hızlı tutmak ve atıştırma ihtiyacını gidermek
ana ögünlerdee çok yememekk
ben ilk zamnalarda çocuk giib yemek saatimi bekleridm ama şimdii okadar dgeil iilaki 6 ögünü tamamlamıyorum m vee dediginiz gibii kim yapar ki hayat boyu 6 ögün beslenmeyi ama diyet yaparken ilk zmnlarada bu sistemi kurmka gerekli yoksa olmuyorrr ne zmna bu yöntemi denedim başarılı oldumm

şimdi ise çalışmyan vucudumu çalıştırmka için a zve sık yiyorumm
ama illaki 6 ögün yiycme diye diretmiyorum 5 6 neyse yemeye çalışıyorum
tvsiye edebileceginiz bir şeyler varmı ? bu konuda

esasında bir kilo takıntığınızın olması beklenen ama hoş olmayan bir durum zira mühim olan sizin proporsiyonunuz yani kimisi 62 de harika görünür kimi 52 de bu tamamen kemik yapınız yağ dağılımı gibi hakkında konuşurken dikkat edilmesi gereken veriler ile ilgili

metabolizma yavaşlamasında sık yemek doğru fakat cidden küçük porsiyonlar olmalı , kendinizi şaşırtın hergün fiks bir mönü rutine bağlar hem vücudu hem de ruhsal yapınızı sıkılıp bırakmak istersiniz ya işte metabolizmada sıkılıp yavaşlıyor

çeşitli alternatifler ve hoşluklar geliştirin şöyle ki;

rezeneyi hayatınıza dahil edin bence ama kokusu anasona benzer
acı yemek iyidir fakat midenizi düşünüp karar verin
tarçın tatlı alımı isteği kırıyor ne şekilde kullansama karar verin gibi

bir de meyve aldatmacasına kanmayın bir çok kilolu insanın ortak söylemiymiş bu veri bana ait değil ama erkek arkadaşım da istatiksel olarak doğru olduğunu savunuyor.mesela elma tok tutmaz ,muz aslında kabız yapmaz,erik şişkinlik yapar gibi notları var o pek önermiyor meyveyi.
tatlı ihtiyacı için kuru meyve daha sık kullandığı bir teknik hem adet olarak az yemiş oluyorsunuz hem de kuru meyve olduğu için şekerin kana karışması daha yavaş ve tatmin edici oluyormuş

tşk ederimmm ben 64 de ii durmuyorumm yada bana öle geliyor bilmiyorum
ben kendim durdurdum metabolizmamı
detoks yaptım,kh diyeti yaptım kısa süreli derken metabolizma durduu
bir çok şeyi hayatımdna çıkarttım zatenn buda benim hatam oldu snaıırm
snaki hiç kilo vermemiş gibi kendimi bilinçsiz ve çaresiz hissediyoru m.......

kızlarr e hadi nerdesiniz ama
kimse uğramıyor günlerdir ... ben dahil...
şu koskoca 1 haftada 1 gram verememenin siniriyle ne yapacağımı şaşırmış durumdayım valla
sizde nasıl ?
benim berbat yaaaaaaa
yapıştı kaldı gitmiyolar ya ufff
2 güne 1 mutlaka 1 saat yürüdüğüm halde

yahu hangi konuya baksam bi yerde tıkanmış kalmış başlayanların neticeleri yok pıtır pıtır dökülmüş herkes
halbuki ilk sayfalarda ne kadar çok motive olmuştum bnmde bi arkadaşım tabi kendi yaşam düzenine göre 8den sora hiçbişey ağzına sürmeden ama gündüzleride seçerek 8 kilo verdi şimdi ondan yarıntıları amay çalışıorum devam edenler sonuç alanlar yazın lütfen

ben de bayram fln derken 61 oldum kılo cızelgemı degıstrmedım elım gtmıyo haftaya da okullar baslıyor yenı ogrencılerımn karsısına bıraz fıt cıkmak ıcın kosu bandı aldım aksam 6dan sonra da yemezsem en azından cızelgemdekı kıloya gerı donerım dıyorum

selam kızlar ben 98 kiloyum 22 yaşındayım boyum 1.68 bugün itibariyle kalori sayma yöntemini deneyceğim şimdilik sınırım 1200 ayrıca akşam 6 ya kadar yemeğimi yemiş olacağım 12 de yattığım içinde 8 gibi meyva yiyeceğim ya da süt içeceğim var mı benimle başlayacak

merhabaaa
yazını görünce yazmak istedimm kilon için 1200 kalori az cnm
bende en az 1300 almalısın neden dersen?

kilo verdikçee aldıgın kalori miktarını düşürüceksin ve sen 1200le başlarsan ilerde ne yiyceksin?
her ögünde mümkün oldugunca ekmek ye mesela sabah 2 dlm öglen ve akşam 1 er dlm
çünkü şimdi sıkarsan ilerde zorlanır kilo vermen

bende 65 e çıktım yinee malesef vee bu yöntemi deniycem yine

teşekür ederim cevabın için biraz aceleciyim sanırım peki 1300 alırım canım.bu arada hikayeni okudum tebrik ederim 2 çocukla muhteşem şeyler başarmışsın

teşekür ederim cevabın için biraz aceleciyim sanırım peki 1300 alırım canım.bu arada hikayeni okudum tebrik ederim 2 çocukla muhteşem şeyler başarmışsın

tşklerr cnmmm isteyince herşey oluyor daa
sounuu getiremeidm bi türlü ya bünyem alıştı diyet yapmayaa

merhaba arkadaşlar. bende bu yöntemi deneyeceğim. akşam altıdan sonra yemek yok. zaten akşam geç yediğimde tartı ertesi gün fazla gösteriyordu. şu an 74 kiloyum. inşallah herkes istediği kiloya kavuşur.

light da olsa kola zararlı...maden suyu fazla içtiğim zaman açlık hissi uyandırıyor.su en güzeli..ancak 18:00 çok erken bi saat, 22:00 dan sonra yemeyi kessem yeterli olurdu:)

akşam 6 dan sonra vucut iş mi bırakıyor?ne kadar az yersen vucut kendini o kadar korumaya alır ve kaslardan giderse kilo verme zorlasır;akşam 20-21 daha uygun olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…