Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar spor olarak ne yapıyorsunuz ben leslie 3 mil yapmaya çalışıorum dzeli hale getrirsem daha yararlı olabilir die düşünüorum

maşallah canım seni çok kararlı gördüm iradelisin :13: inş böyle devam edersin

Ben de haftada bie kere tartılıyorum..Çünkü bazen vücut su topluyor kilo da fazla çıkınca insanın morali bozluyor..Ekmekleri bence yemelisin..Zaten kilona göre çok az kalori alırsan da vücut kendini korumaya alıyormuş ve kilo verme duruyormuş..Ben sabah 2 dilim tahıllı ekmek yiyorum,akşamda 1 dilim ..Genelde iki öğün yiyorum malum bebişden dolayı düzenimiz daha oturamadı..

Slm kızlar ay gulfuren anlamam oyle montı falan kalorı falan hesaplarına hıc gırmedım henuz ben gunden en az zararla cıkmaya calısıyom aksam yemegı faslım bıtıı 4 yemek kasıgı pılav ustunede 4 yemek kasıgı patetes yemegı koyup yedım ekmeksız cok acıkırsam ara ogun kucuk bır kase yogurt yerım cunku bende 12 den asagı yatmıyorum spor olarakta kondıksıyon psıkleetı yapıtım yarım saat kadar fazla yapınca tansıyonum cıkıyo aman az olsun yavas gıtsın kılolar 2 cocuk bakıyom sonuccta ben halsız dusersem kım bakarkı bana Bıde 5 bıyerde cay aldım bımden lıptonun sabah ve aksam 1 bardak sırkelı suyumuda ıcıyom okadar zaten fazla karıstırmak ıyı deyıl ama yesıl cay dahamı ıyı acaba bıakıl verın kızlarya bıde yarım saat pısıklet azmıkı offfff neyse herkese kolay gelsınnn kızlarr ıyı aksamlar

Ben yapamıyorum ama yapabilir miyim diyede düşünüyorum..Bravo iyi gidiyorsun..Her gün çıkabiliyorsan iyi bence,çünkü çocuklarda seni yoruyordur..Bende de iki tane canım..Bebişim çok yoruyor ama olsun ben onlarla varım

fadime canım eltin alt katta mı oturuyo nasıl aranız ay yakında evlencem ve aile apartmanında oturcam ben de. zor oluyo mu korkutuyolar beni çok zor die

ya mısaır olmadıgı surece gırebılırm bazan annemler gelıyo 3 gun falan bır ozaman fazla zaman bulamıyom benımde 2 tande bırı 12 yasına gırcek aralıkta bırıde 20 aylık byugu 5 gıdıyo derslerı cok agır kucugu mıllı felaket evımde buyuk gercı cok ıs yapamıyomyaa dıyomya oldugu kadar canım sagolsun senınkıler ne kadarlık bebışler dogru dıyon bız onlarla varız da cok yoruluyorum hayırlısıyla kucugude bır buyuse erkek fatmam benım ya 4 kasık pılav cokmu oldukı mıdemı sıs hıssedıyorum

Son düzenleme:
fadime canım eltin alt katta mı oturuyo nasıl aranız ay yakında evlencem ve aile apartmanında oturcam ben de. zor oluyo mu korkutuyolar beni çok zor die

günaydın canım ben eltimle mesafeliyim birbirimize gidip oturmayız anca çok özel bir misafir gelse o bana gelir ben ona giderim baştan onu ben istedim .çünkü eltimle eskiden aramızda tatsız olaylar olmuştu daha çok olayların çıkmasını istemedigim için mesafe koydum araya .ama ben en büyük elti oldugum için mecbur herkesi afedip kardeşleri birbirinden sogutmamaya çalışıyorum sonuçta işlerimiz ortak .bitane daha eltim var eşimin dayısının kızı onu çok üstün tutarlar hepimizden oda beni deli eder onun evine yeni başladılar hemde benim üst kattıma gelcek hiç çekilmez ama eşime dedim mesafe koyucam alttaki eltim gibi gidip gelmesin yoksa yüz göz oluruz sonra kötü olur dayına ayıp olur nasıl fikir

vay be demek öle :44: canımmm çok saol cevap verdiğin için. şimdi benim dairem de yapılıyo sıfır darieye gitcem hazırlıklar vs. eltime diolarmış ki artık senin pabucun dama yeni gelin gelio demişler görümcelerim. bizi bi rekabete sokmaya çalışıyolar sanırım :18: ben nası davranmalıyım görümcelerime ve eltime? apartmanda görümcelerim eltim ve kayınvalidem var. ben küçük gelin olcam şimdi. eltimle ii geçinmek istiorum sonuçta aile apartmanı ve eltimin üstünde oturcam aynı (eşinin dayısının kızı olan) eltin gibii yoksa beni mi sevmicek mi kız napcam been

hiç sesiniz çıkmıo kızlar nerelerdesiniz bayıldınız mı açlıktan hani ben 6buçukta yiodum ya 6 ya indirdim 3gündür en geç altıda bitirmişouyorum. ama bugün anneme sinirlendim akşam yemei yemedim. 5 gibi iki tane meyve bir dilim de peynir atmıştım ağzıma. hani meyve kan şekerini birden çıkarmasın diye süt ürünüyle dengelemek gerekiyo ya onun için yedim peyniri. işte böyle

Ben de ev işleri konusunda canım sıkılıyor..Eşim gece çalışyor,gündüzde 3 e kadar uyuyor..Bebiş hep bende ,yardımcı da yok..Bazn çok bunalıyorum..Bu ev ne zaman derli toplu olacak diye..

Biz bugün alışveriydeydik..Hiç zamanım olmadı..Annene niye kızdın? Sen altya indirdin,ben 7.30 çıkardım..Dün boğazım şiş diye eşim zorla portakal suyu içirdi..Bugün de..Oğlum da çeşit çeşit çikolata aldığı için dyanamadım

canım eltiden eltiye degişir benim 6 görümcem var bazıları çok fena bazıları çok iyi inşallah seninkiler iyi çıkar önemli olan eşin seni onlara ezdirmesin ..küçük eltimin kocası çok karısını tutar gece bebek bakar misafir gelicegi zaman çocuk durmuyo müsait degiliz diyen biri .ben ikiz büyütürken hem misafir agırlardım hem ikizlerime bakardım milet şaşırırdı hep tertemiz giydirirdim şimdi kocaman oldular .bence fazla yüzgöz olma mesafeli ol

slm arkadsım vella bende bır gun 6 bazan 6 30 oluyo ama ondan sonra yemıyom bıtkı cayı falan ıdare edyıom valla nıye kızdın annene aarkadsım bosver onların degerını evlenıpte anne olunca bısuru gerkesız ınsanla ugrasınca anlıyomus ha nısanlılık devresı zordur bılırım oyuzden 3 ay nısanlı kaldım valla 5 kılo vermıstım senın dugun tam ne zaman ıns mutlu olursun

guanydın arkadasım dedıgın gıbı eltıden eltıye farkedıyo am buyk eltı olmak zor herseyı sen toparlama zorunda kalıyosun allahtan benım gorumcem yok 2 eltıyız bız ve ben hakkaten eltımı cok severım 6 sene oldu evlenelı eltım daha bır kavgamız olmadı sukur ama tek avantajım burda deyıl baska sehırde ama yakın 2 saatlık mesafe 2 ayda bır gelır 1 hafta kalır zaten ben kalabalıkta buymumedıgım ıcın ıyı oldu bızde 2 kardesız aman bu zamanda 2 yetıyo zaten kalabalık olanlara allah kolaylık versın senın ıkızlae kac yasında canım allah bagıslasın

çok geçmiş olsun canım aman dıkat et kendıne benımde esım hasta hepımıze gecırdı sagolsun gırıbını ne guzel bak esın sana bakıyo yok anam benmkı onume ılacta deyıl ılac posetını getırmıs hangısını ıccen dıye soruyo aman evı dert etmıyom zaten ben cocukluyum kucuk cocugum var begenmeyen kucuk ogluna almasın dıyom cıkıyom ısın ıcınden:18:senın buyugu kac yasıbda yardımcı olabılyıomukı bıraz sana neyse kendıne ıyı bak

dediğin gibi nişanlılık devresi zor canım ya ben de 3ay nişanlı kalmş olcam işte aralıkta düğün var kısmetse. ben de bi beşşş kilo versem süper olur. çok dikkat ediyorum dğünde de zayıf olmicaksam ne zaman dierek kendimi motive ediyorum. ay canlarım benim yaa anneme nie kızdım ya sürekli beni eleştiriyo sonra pişman oluyo çenesini tutamıyo işte hem evlenmemi istio hem de kızıyo bana ne bu heves maşallah dünden razısın falan die. evlenmeyi düşünmüyorum derdim istemezdim hiç eskiden. ama aşk işte aşık oldum şimdi çeyiz muhabbetleri falan hoşuma gidiyo eskiden nefret ederdim hehe

idolümsün fadime

ayy portakalın kendisi de deil suyu aboww olsun canım ama boğazın şişmiş enerji verir vitamin deposu die düşün. boğaz zaten niye şişer savunma mekanizması vücudu başka bi hastalıktan korumak için. çok geçmiş olsun tatlım ya eş faktörü gerçekten çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…