- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
hoş bulduk canım bende 2 gündür soganı haşlayıp suyunu içiyorum aç karnına dün içmeye başlamıştım bu sabah tartıda 200 gram eksik çıktım günde 3 fincan yeşil çay içiyorum bide diyetisten listem var ona uyuyorum .sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdimama hiç yemedim kendime bir
yenı gelen arkadaslar hg aramıza ıns hep beraber vercez kılolarımızı bende 80 kıloyum her cuma bıldırmde sevınıcez ıns ya bugun ıydımde sadece 9 gıbı 5 tane 9 katlar varya onlardan yedım uffffffffff bıde ben sabah ogle aksam ıkı dılım bugday yada kepek ekmegı yyorum basım donmesın dıye zaten daha once sıgortanın dıyetısyenıne gıtmısıtm tahlılerde problem yok sukur ama ılgısız oldukları ıcın bı daha gıtmedım 140 kalorılık dıyet vermıstı ondada her ogun 2 ser dılım ekmek var cokmukı bıde sabah ac karınana tartılcaz degılmı zaten tartıyı cok derın bır yere goturdumku her gun tartılmım dıye haftada 1 gun esas kılomu ogrenım dıye hergun tartılınca pıskolojım bozuluyo valla tavsıyem sızde oyle yapın
hoş bulduk canım zaten ben 90 artılardayım bide 9. grurptayım ama daha çok motive olayım diye sizin aranızada katılmak istedim ben zaten akşam yemegimi hep 18 de yemiş oluyorum
fadime02 gel canım gel inşallah motive olursun..Sen bizi daha çok motive edersin ,bak başka bir grupta da yer alıyorsunn..
merhaba arkadaşlar spor olarak ne yapıyorsunuz ben leslie 3 mil yapmaya çalışıorum dzeli hale getrirsem daha yararlı olabilir die düşünüorum
Önemli olan ne kadar spor yaparsan o kadar iyi..Bir zamanlar bende leslie ile yürüyordum ama şimdi bebişden hiç zamanım kalmıyor..Koşu bandına bile çıkamıyorum..Bende spor ayakkabılarımı giyiyorum ve leslie gibi yürümryr bsşlıyorum..Aralarada cardio hareketleri koydum..Çok güzel terletiyor ..Aralarda da 10 kere zıplıyorum..Birde karnımı içime çekip bıkarıyorum...
cnm bnm oldu tabi ya olmamı senin yrdımınla olayı çözdüm
montiye gelince cnm bende arkadaşlara sora sora öğreniorum henüz tam gaz başlamadım regl haftam bi olaydım eyiydi
genel htlrı şu protein ve karbonhidratları aynı öğünde yemiosun 1. aşamda kesinlikle yasak olan bikaç yiyecek var bunların dışında gi düşük gıdaları tercih ediosun yine 1. aşamada gi 35 olanlar(tam buğday ekmeği hariç) ekmeği sadece kahvaltıda tercih etmeye dikkat et ve süt ve süt ürünleri joker yani her öğünde mutlaka salat ve süt ürünü tüketilecek öğünler arası 4-5 saat kydunmu zaten en son öğünün 6 gibi oluo genel olarak baktıında zaten şekr ve beyaz unu kesmiş oluosun normal sağlıklı bi beslenme aslında kolay 2. aşama yani istediğin kiloya indikten sorası zaten kaçamakların var
burdan takip et istersen
Bilgiler için teşekkürler..O zaman yemek yanında yoğurt yenmiyor..Kahvaltıda ekmek yanında peynir yenmiyor,değil mi?
Slm kızlar ay gulfuren anlamam oyle montı falan kalorı falan hesaplarına hıc gırmedım henuz ben gunden en az zararla cıkmaya calısıyom aksam yemegı faslım bıtıı 4 yemek kasıgı pılav ustunede 4 yemek kasıgı patetes yemegı koyup yedım ekmeksız cok acıkırsam ara ogun kucuk bır kase yogurt yerım cunku bende 12 den asagı yatmıyorum spor olarakta kondıksıyon psıkleetı yapıtım yarım saat kadar fazla yapınca tansıyonum cıkıyo aman az olsun yavas gıtsın kılolar 2 cocuk bakıyom sonuccta ben halsız dusersem kım bakarkı banaBıde 5 bıyerde cay aldım bımden lıptonun sabah ve aksam 1 bardak sırkelı suyumuda ıcıyom okadar zaten fazla karıstırmak ıyı deyıl ama yesıl cay dahamı ıyı acaba bıakıl verın kızlarya bıde yarım saat pısıklet azmıkı offfff neyse herkese kolay gelsınnn kızlarr ıyı aksamlar
hoş bulduk canım bende 2 gündür soganı haşlayıp suyunu içiyorum aç karnına dün içmeye başlamıştım bu sabah tartıda 200 gram eksik çıktım günde 3 fincan yeşil çay içiyorum bide diyetisten listem var ona uyuyorum .sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdimama hiç yemedim kendime bir
Ben yapamıyorum ama yapabilir miyim diyede düşünüyorum..Bravo iyi gidiyorsun..Her gün çıkabiliyorsan iyi bence,çünkü çocuklarda seni yoruyordur..Bende de iki tane canım..Bebişim çok yoruyor ama olsun ben onlarla varım
fadime canım eltin alt katta mı oturuyo nasıl aranız ay yakında evlencem ve aile apartmanında oturcam ben de. zor oluyo mu korkutuyolar beni çok zor die
günaydın canım ben eltimle mesafeliyim birbirimize gidip oturmayız anca çok özel bir misafir gelse o bana gelir ben ona giderim baştan onu ben istedim .çünkü eltimle eskiden aramızda tatsız olaylar olmuştu daha çok olayların çıkmasını istemedigim için mesafe koydum araya .ama ben en büyük elti oldugum için mecbur herkesi afedip kardeşleri birbirinden sogutmamaya çalışıyorum sonuçta işlerimiz ortak .bitane daha eltim var eşimin dayısının kızı onu çok üstün tutarlar hepimizden oda beni deli eder onun evine yeni başladılar hemde benim üst kattıma gelcek hiç çekilmez ama eşime dedim mesafe koyucam alttaki eltim gibi gidip gelmesin yoksa yüz göz oluruz sonra kötü olur dayına ayıp olur nasıl fikir
ya mısaır olmadıgı surece gırebılırm bazan annemler gelıyo 3 gun falan bır ozaman fazla zaman bulamıyom benımde 2 tande bırı 12 yasına gırcek aralıkta bırıde 20 aylık byugu 5 gıdıyo derslerı cok agır kucugu mıllı felaket evımde buyuk gercı cok ıs yapamıyomyaa dıyomya oldugu kadar canım sagolsun senınkıler ne kadarlık bebışler dogru dıyon bız onlarla varız da cok yoruluyorum hayırlısıyla kucugude bır buyuse erkek fatmam benım ya 4 kasık pılav cokmu oldukı mıdemı sıs hıssedıyorum
hiç sesiniz çıkmıo kızlar nerelerdesiniz bayıldınız mı açlıktanhani ben 6buçukta yiodum ya 6 ya indirdim 3gündür en geç altıda bitirmişouyorum. ama bugün anneme sinirlendim akşam yemei yemedim. 5 gibi iki tane meyve bir dilim de peynir atmıştım ağzıma. hani meyve kan şekerini birden çıkarmasın diye süt ürünüyle dengelemek gerekiyo ya onun için yedim peyniri. işte böyle
cnm bnm oldu tabi ya olmamı senin yrdımınla olayı çözdüm
montiye gelince cnm bende arkadaşlara sora sora öğreniorum henüz tam gaz başlamadım regl haftam bi olaydım eyiydi
genel htlrı şu protein ve karbonhidratları aynı öğünde yemiosun 1. aşamda kesinlikle yasak olan bikaç yiyecek var bunların dışında gi düşük gıdaları tercih ediosun yine 1. aşamada gi 35 olanlar(tam buğday ekmeği hariç) ekmeği sadece kahvaltıda tercih etmeye dikkat et ve süt ve süt ürünleri joker yani her öğünde mutlaka salat ve süt ürünü tüketilecek öğünler arası 4-5 saat kydunmu zaten en son öğünün 6 gibi oluo genel olarak baktıında zaten şekr ve beyaz unu kesmiş oluosun normal sağlıklı bi beslenme aslında kolay 2. aşama yani istediğin kiloya indikten sorası zaten kaçamakların var
burdan takip et istersen
Bilgiler için teşekkürler..O zaman yemek yanında yoğurt yenmiyor..Kahvaltıda ekmek yanında peynir yenmiyor,değil mi?
yoğurt ve yağsız peynir yada süt yenior cnm ve her öğünde bunlardan birini mutlaka tükeceksin bunun dışında et cinsinden bişeyle karbo aynı öğünde olmayacak bende tüm gün tam yapıorum ama akşam bişe oluo bira içiorum :/ genelde o bozuo
vay be demek öle :44: canımmm çok saol cevap verdiğin için. şimdi benim dairem de yapılıyo sıfır darieye gitcem hazırlıklar vs. eltime diolarmış ki artık senin pabucun dama yeni gelin gelio demişler görümcelerim. bizi bi rekabete sokmaya çalışıyolar sanırım :18: ben nası davranmalıyım görümcelerime ve eltime? apartmanda görümcelerim eltim ve kayınvalidem var. ben küçük gelin olcam şimdi. eltimle ii geçinmek istiorum sonuçta aile apartmanı ve eltimin üstünde oturcam aynı (eşinin dayısının kızı olan) eltin gibiiyoksa beni mi sevmicek mi kız napcam been
hiç sesiniz çıkmıo kızlar nerelerdesiniz bayıldınız mı açlıktanhani ben 6buçukta yiodum ya 6 ya indirdim 3gündür en geç altıda bitirmişouyorum. ama bugün anneme sinirlendim akşam yemei yemedim. 5 gibi iki tane meyve bir dilim de peynir atmıştım ağzıma. hani meyve kan şekerini birden çıkarmasın diye süt ürünüyle dengelemek gerekiyo ya onun için yedim peyniri. işte böyle
canım eltiden eltiye degişir benim 6 görümcem var bazıları çok fena bazıları çok iyi inşallah seninkiler iyi çıkar önemli olan eşin seni onlara ezdirmesin ..küçük eltimin kocası çok karısını tutar gece bebek bakar misafir gelicegi zaman çocuk durmuyo müsait degiliz diyen biri .ben ikiz büyütürken hem misafir agırlardım hem ikizlerime bakardım milet şaşırırdı hep tertemiz giydirirdim şimdi kocaman oldular .bence fazla yüzgöz olma mesafeli ol
ben de ev işleri konusunda canım sıkılıyor..eşim gece çalışyor,gündüzde 3 e kadar uyuyor..bebiş hep bende ,yardımcı da yok..bazn çok bunalıyorum..bu ev ne zaman derli toplu olacak diye..
Biz bugün alışveriydeydik..hiç zamanım olmadı..annene niye kızdın? Sen altya indirdin,ben 7.30 çıkardım..dün boğazım şiş diye eşim zorla portakal suyu içirdi..bugün de..oğlum da çeşit çeşit çikolata aldığı için dyanamadım
slm arkadsım vella bende bır gun 6 bazan 6 30 oluyo ama ondan sonra yemıyom bıtkı cayı falan ıdare edyıom valla nıye kızdın annene aarkadsım bosver onların degerını evlenıpte anne olunca bısuru gerkesız ınsanla ugrasınca anlıyomus ha nısanlılık devresı zordur bılırım oyuzden 3 ay nısanlı kaldım valla 5 kılo vermıstım senın dugun tam ne zaman ıns mutlu olursun
canım eltiden eltiye degişir benim 6 görümcem var bazıları çok fena bazıları çok iyi inşallah seninkiler iyi çıkar önemli olan eşin seni onlara ezdirmesin ..küçük eltimin kocası çok karısını tutar gece bebek bakar misafir gelicegi zaman çocuk durmuyo müsait degiliz diyen biri .ben ikiz büyütürken hem misafir agırlardım hem ikizlerime bakardım milet şaşırırdı hep tertemiz giydirirdim şimdi kocaman oldular .bence fazla yüzgöz olma mesafeli ol
Ben de ev işleri konusunda canım sıkılıyor..Eşim gece çalışyor,gündüzde 3 e kadar uyuyor..Bebiş hep bende ,yardımcı da yok..Bazn çok bunalıyorum..Bu ev ne zaman derli toplu olacak diye..
Biz bugün alışveriydeydik..Hiç zamanım olmadı..Annene niye kızdın? Sen altya indirdin,ben 7.30 çıkardım..Dün boğazım şiş diye eşim zorla portakal suyu içirdi..Bugün de..Oğlum da çeşit çeşit çikolata aldığı için dyanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?