yoğurt ve yağsız peynir yada süt yenior cnm ve her öğünde bunlardan birini mutlaka tükeceksin bunun dışında et cinsinden bişeyle karbo aynı öğünde olmayacak bende tüm gün tam yapıorum ama akşam bişe oluo bira içiorum :/ genelde o bozuo
Ben yapamıyorum böyle beslenmeleri,tembel ve iradesizim(((
dediğin gibi nişanlılık devresi zor canım ya ben de 3ay nişanlı kalmş olcam işte aralıkta düğün var kısmetse. ben de bi beşşş kilo versem süper olur. çok dikkat ediyorum dğünde de zayıf olmicaksam ne zaman dierek kendimi motive ediyorum. ay canlarım benim yaaanneme nie kızdım ya sürekli beni eleştiriyo sonra pişman oluyo çenesini tutamıyo işte hem evlenmemi istio hem de kızıyo bana ne bu heves maşallah dünden razısın falan die. evlenmeyi düşünmüyorum derdim istemezdim hiç eskiden. ama aşk işte aşık oldum şimdi çeyiz muhabbetleri falan hoşuma gidiyo eskiden nefret ederdim hehe
Annen belkide gidiyorsundur diye üzülüyordur..Duygularını böyle belli ediyordur..
ayy portakalın kendisi de deil suyu abowwolsun canım ama boğazın şişmiş enerji verir vitamin deposu die düşün. boğaz zaten niye şişer savunma mekanizması vücudu başka bi hastalıktan korumak için. çok geçmiş olsun tatlım ya eş faktörü gerçekten çok önemli
Valla sorma içtik artık,ben dün yine coştum zaten..Bu gün arayı kapatacağım inşallah:18::18:
çok geçmiş olsun canım aman dıkat et kendıne benımde esım hasta hepımıze gecırdı sagolsun gırıbını ne guzel bak esın sana bakıyo yok anam benmkı onume ılacta deyıl ılac posetını getırmıs hangısını ıccen dıye soruyoaman evı dert etmıyom zaten ben cocukluyum kucuk cocugum var begenmeyen kucuk ogluna almasın dıyom cıkıyom ısın ıcınden:18:senın buyugu kac yasıbda yardımcı olabılyıomukı bıraz sana neyse kendıne ıyı bak
guanydın arkadasım dedıgın gıbı eltıden eltıye farkedıyo am buyk eltı olmak zor herseyı sen toparlama zorunda kalıyosun allahtan benım gorumcem yok 2 eltıyız bız ve ben hakkaten eltımı cok severım 6 sene oldu evlenelı eltım daha bır kavgamız olmadı sukur ama tek avantajım burda deyıl baska sehırde ama yakın 2 saatlık mesafe 2 ayda bır gelır 1 hafta kalır zaten ben kalabalıkta buymumedıgım ıcın ıyı oldu bızde 2 kardesız aman bu zamanda 2 yetıyo zaten kalabalık olanlara allah kolaylık versın senın ıkızlae kac yasında canım allah bagıslasın
ikizler nisan yında 14 olucaklar inşallah büyük kızlarım var biri 20 biri 16 yaşında
al işte o kadar attım tuttum yok dikkat ediyorum yok şöyle yok böyle die. biraz önce fındık ezmesi yedim iki tatlı kaşığı. iki tane de biskrem yedimbenşimdi napıyım kendimi ya off dün akşam yemek yemedim ya ondan oldu heralde bu kriz bugün nişanlım kaç kilo oldun die sordu yalan söledim 52 dedim
Bizim burda kimse kalmamış..Ben bugün tartıldım 700 gr vermişim..Ama bebişimi emzirdiğim için ve geç kalktığım için zorlanıyorum..Birde Weight Watchers Beslenme Programı ile beslenmeye başladım..montig çok yardımcı oluyorum..Bugün birinci günüm çok memnunum..Tavsiye ediyorum kızlar..
günaydın kızlar kilom malesef 100 gram eksik spor yapamadım inşaat var evde gelen giden oluyo rahat banda çıkıp yürüyemiyorum
Yazık sana yedin yedin durdun demi?bende tık yok walla aksine 2 kilo fazla çıkıom ama regliden dolayı olabilir :26: bakalım haftaya inş
arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim80 kiloyum bir türlü veremiyorum kiloları. 10 gündür sirkeli su içiyorum ama tık yok çok çaresizim.
Slm kızlar ben ceylan 1980 ya gıreemdım bayadır netımız kesıldı anca actrdık kılolarla ne alemdesınız bu cuma bıldırım yapamadım sımdı yapsam olurmu gecen cuma 80.700 grm bu cuma 79 600 gr sımdılık ıyı gıdıyo bakalım bıde nıkım yenı oldugu ıcın cızelgemı yapıstıramıyomya bı yardımcı olsanız formata uygun deyıl dıyo otekı czelgey arkadas yapmıstı nerden nereye kopyalayıp yapıstırcaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?