Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

üff bütün kanallarda da kış gelio vücut tatlı ister karbonhidrat ister yok efendim yağlanma olur dakkat edin aman aman sıktılar ha tamam anladık çokk dikkat etcez korkutuyolar insanı ya ben kışın daha kolay veriyorum kiloları nabeerr çok güzel motive oluyorum burayı takip etmek çok ii oluyo ii ki varsınız canlar

Allah için eşim ilgilidir,hasta olursam ilgilenir..Büyük oğlum 10 yaşında Allahtan uyumlu bir çocuk beni yormuyor ama erkek çocuğu ne kadar yardımı olur ki ? Yine iyi kötü biraz yardım eder..Okullar açıldı 4 gidiyor dersleri çoğaldı..Yavrum okuldan geldi mi biraz dinleniyor yatana kadar derslerini anca bitiriyor..Eşimde aman hasta olma çocuklar sana bakıyor diyor ama hastayımmm

Sizede geçmiş olsun ama ben ot çayı ve portakal suyu ile ayakta geçiyorum şükür..

ikizler nisan yında 14 olucaklar inşallah büyük kızlarım var biri 20 biri 16 yaşında

al işte o kadar attım tuttum yok dikkat ediyorum yok şöyle yok böyle die. biraz önce fındık ezmesi yedim iki tatlı kaşığı. iki tane de biskrem yedim benşimdi napıyım kendimi ya off dün akşam yemek yemedim ya ondan oldu heralde bu kriz bugün nişanlım kaç kilo oldun die sordu yalan söledim 52 dedim

Yaaa sen dün benim yediklerimi duysan dudağın uçaklar .. Bende bugün sabah iki poğça,5-6 zeytin,bir erik,bir bardak süt,yarım su bardağı yoğurt yedimmmm...İnşallah dengelerim..Kendime çokk kızıyorum..Hem kilo vermek istiyorum,hemde ağzımı tutamıyorum..Yok ama bugün çokkk kararlıyım..M bedeb iki tane gömlek aldım tam üstüme oturdu,oysaki ben taytımın üzerine tunik şeklinde giyerim diye almıştım Eşimde demesin mi sen l bedensin,neden m alıyorsun diye???:2::2::2: Bende kilo vereceğim bir daha alışveriş yapmayayım diye aldım dedim..Yok ama bugün başımı duvara kötü vardım,aklım başıma geldi..Şimdi nasıl bir yol çizeyim diye düşünüyorum..

Bizim burda kimse kalmamış..Ben bugün tartıldım 700 gr vermişim..Ama bebişimi emzirdiğim için ve geç kalktığım için zorlanıyorum..Birde Weight Watchers Beslenme Programı ile beslenmeye başladım..montig çok yardımcı oluyorum..Bugün birinci günüm çok memnunum..Tavsiye ediyorum kızlar..

günaydın kızlar kilom malesef 100 gram eksik spor yapamadım inşaat var evde gelen giden oluyo rahat banda çıkıp yürüyemiyorum

bende yapmak istiyorum nasıl yapılıyo yardım edermisin

günaydın kızlar kilom malesef 100 gram eksik spor yapamadım inşaat var evde gelen giden oluyo rahat banda çıkıp yürüyemiyorum

Olsun az çok gitsin de önemli değil..Bak sende gel,ilk zaman puanlardan bunalıyorsun ama insan alışıyor..Bakalım pazartesi tartılacağım kaç kilo vermişim..Sana da haber veririm..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-programi-amerikan-diyeti-deneyimlerimiz.html

Bak burası bir oku istersen..

bende tık yok walla aksine 2 kilo fazla çıkıom ama regliden dolayı olabilir :26: bakalım haftaya inş
Yazık sana yedin yedin durdun demi? Reglden olabilir..Bence bittikten sonra tartıl..Bir de ben neye dikkat ettim biliyor musun? Kilo vermeden önce bir kilo fazla çıkıyorum,ertesi gün tartıldığımda kilo vermiş oluyorum..İnşallah sende vermişsindir..

walla yedim ne yalan söliim bide ben genelde 2 öğün yerdim montiye takıldım 3e çıkardım yemeye bahane oldu bana halbuki 3 kilo vermiştim anneme takılarak o karatay yapıo 7 kilo verdi tam yapmıodum ama ekmek pilav makarna şekeri kesmiştim neysem bakalım p.tesi 5 gün 5 kilo başlatıorum inş başarırım

iyi geceler geleceğin çıtır hatunlarıı,,bende kilolarımı bu yöntemle verdim,,kendi kendimin diyetisyeni olmuştum yani,,,çünkü araştırdım hemde çok ne sağlıksız ne sağlıklı herşey hakkında bilgim oldu ve kilo vermeye karar vermiştim..vede hedefime ulaştımm,,ilk hedefim 65ti sonra ulaşınca geriye çektim,,62 yaptım onada ulaştım 60 yaptım ve şimdide iyice abartarak 58 hedefim,,bakalım son kilolar inatçı çıktı çok yavaş ilerliyoo

Arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim 80 kiloyum bir türlü veremiyorum kiloları. 10 gündür sirkeli su içiyorum ama tık yok çok çaresizim.

Slm kızlar ben ceylan 1980 ya gıreemdım bayadır netımız kesıldı anca actrdık kılolarla ne alemdesınız bu cuma bıldırım yapamadım sımdı yapsam olurmu gecen cuma 80.700 grm bu cuma 79 600 gr sımdılık ıyı gıdıyo bakalım bıde nıkım yenı oldugu ıcın cızelgemı yapıstıramıyomya bı yardımcı olsanız formata uygun deyıl dıyo otekı czelgey arkadas yapmıstı nerden nereye kopyalayıp yapıstırcaz ya

arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim 80 kiloyum bir türlü veremiyorum kiloları. 10 gündür sirkeli su içiyorum ama tık yok çok çaresizim.

hg arkadasım valla ben sırkelı sudan baya memnunum bıde sıcak yada ılık ıcıyom sularrı oda faydalı bıde 6 bılemdın 7 den sonra hıc bosey yemıyom ben 80 kıloyum sanada kolay gelsın

canım bak aşağıdaki linke tıkla orda ben nasıl yapılıcağını gösterdim resimlerle yapamayan olmadı..sen sonki resimlere bak nereye yapıştırıcan yazıyo

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html

Son düzenleme:
fıstıklar naber ya aç gündür giremedim aşk yuvamıza eşya aldık aşkımla amerikan dieti ii bi şeye benzio şimdi incelicem puanlar falan zevkli olabilir muck muck canlar regl döneminde olduğum için tartılmıyorum kilo bildirimimi haftaya yapcam. bu arada nişanlımın evinde yedirdiler de yedirdiler bana ya pisliklerrr

günaydın yawru kuşlar
dünden beri kimse uğramamış bnm 5gün 5 kilo patladı 3. günde
1.5 kilo gitti geri gelmezse tansiyon falan yerlere düştü şimdi güzzeelllll bi kahvaltı etcem cnm ne istiosa sorada acıkmayı beklicem acıkmadan yemicem kesinlikle gerçi midem küçüldü aşırı yiyebileceğimi sanmıorum bi kaç dilim tam buğday ekmee kızartcam rafadan yumurta istio cnm yanınada zeytin ne hikmetse peynir değilde yoğurt yiyesim var belki bi dilimde reçel yparım 3 gün boyunca aşırı tatlı istedi cnm ki normalde ben tatlıya düşkün değilimdir neysem işte böle şekerler sizde ne var ne yok bakem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…