Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

tabi o kadar düşük kaloriyle beslenirsen 3.gün vücut enerji ister tatlı da ister herşey ister kıtlıktan çıkmış gibi yersin. olmaz hacı yapma öle dediğin gibi acıkınca ye bi güzel doyur karnını. bi de kahvaltıda ne yediğini sayma hesaplama. cidden kahvaltıda doyunca akşam çok aç olmadan oturuyosun yemeğe. hafif yiosun 6da bitirmişsen yemei de sabah kağıt gibi bi karınla kalkıosun. tabi o kadar düz olmuo abartmayalım ahhh keşke öle olsa ama olucak olucak inanıorum ben kendime ve sizlere canlarr bi de bi şey sorcam gelinliği düğünden ne kadar zaman önce almak lazım? düğüne az bi zaman kala almak istiorum sonuçta diktirmicem hazır alcam hani iice zayıfliim de öle alim die. sanki çok zayıfladım da iice diorum ben de ha

malesef tartı bana küsmüş 97 çıktım bir ileri bir geri offfffffffff
geçen hafta 96 9dum kesin adıyamandan nar gelmişti onlardan aldım kilo hergün 2 tane yedim ekşiydi ama büyük narlardı başkada kaçamak yapmadım ama spor hiç yok

iki nar yedin die kilo almazsın canımcım yaa nar çok faydalı tam tersineee

yaaaa ne kadar güzel kilo vermiş meral hanım.bende 15-20 kg vermek istiyorum her gün başlamak için kendime söz veriyorum ama ya-pa-mı-yo-rum çok mutsuzum iradesizlik ne kadar kötü bişey çooook mutsuzum arkadaşlar.sanki ne yaparsam yapayım veremeyecekmişim gibi geliyor ((((

vay bee imrendim doğrusu. benim de boyum 163 cm. ben de 48 olsam ahh.. aynısını uygulicam şu andan itibarenn

merhaba arkadaslar,
Ben 77.5 kiloydum 4 aydır diyetisyen kontrolünde kilo vermeye calısıorum toplamda 7.5 kilo verdim ve suan 70kg yum.Oda ıkına sıkına oldu yani..aralarda cok bozdugum günler oldu patlarcasına kurabiye tıkıstırdıgımı hatırlıorum agzıma fastfood ta götürdüm baya ve sonuc sanırım bozdum metabolizmamı :44: suan tık yok istedign kadar listeye sadık kal yok yok bende en son diyetisyenime durumu anlattım burda bu topikten esinlenerek.. 18:00 dan sora bişi yemesem nası olur iice yavaslarmı metabolizmam diye oda aksine aslında insan vücudunun kendini aksam karanlık basmaya baslayınca yavas yavas sistemini yavaslattıgını ve uyumaya hazırladıgını asıl bu saatten sonra alınan besinlerin kiloya dönüştüğünü söyledi..dolayısiyle bu yöntem sağlıklı üstelik aksama kadar çok fazla kısıtlamadan porsiyon kontrolü ile yiyerek kilo verebiliriz.Hava erken kararadıgı için bu fırsatı degerlendirip bu aylarda yaza kadar hayal ettiğimiz kiloya kavusabilirz.Sadece azıcık İRADE ile..

inşallah cnm,dediğin gbi irade çok önemli.benim yılbaşına kadar sürem var çok az kaldı napcam bilmiyorum moralim bozuk .yaza bari incecik girsek :26:

uygulamaya başladın mı cnm,başladınsa gelişmeleri bizlerle paylaaşırsan sevinirim

evet tatlım başladım. 6da bitirmiş oluyorum yemek olayını. saat 21.00 gibi ve saat 23. civarında bi ekşın oluyo midem bi kazınıyo ama 23.00 dan sonra yatışıyo ve sabah uyandığında iradeni kullandığın için öle rahat uyanıyosun ki anlatamam. şu sözü unutmayın dostlarım: İRADE KAS GİBİDİR, KULLANDIKÇA GÜÇLENİR. yani hem kaslarımızı hem irademizi kullancazz sporr ve sağlıklı beslenme işte hayat

ne güzel yaaa.peki tartıldınmı hiç kaç gün oldu başlayalı ve kg verebildinmi tatlım.bende bugün başladım ölücem açlıktan şimdi çay içtim sadece az önce o kdr

MERHABA KIZLAR aksam 6 dan sonra yemek yememe olayına bende dun ıtıbarıyle baslamıs bulunmaktayım
burda bırlıkte bırbırımızı kontrol ederek yapmak ısteyenler ben hep buralardayım gecen sene bu sekılde
1 ayda 9 kılo vermıstım sabah oglen normal yıyordum aksamları ya bır kase corba ya bır bardak sut yada
bır tane meyve ınanın gercekten cok super kılo verdırıyor. malesef ben verdıklerımı gerı aldıgım ıcın tekrar
bu yonteme baslamaya karar verdım bugun ıtıbarıyle 15.11.2011 bır mılat olucak benım ıcın artık hayatımın
her donemınde dıyet yapmaktan bıktım usandım cunku. hadı bakalım ınsallah hepımız hemencecık kurtuluruz
bu pıs karayaglardan

wuu bayıldım bu söze bak irade kas gibidir..kullandıkca güçlenir..gaza geldim bak şimdi nerdeyse 3 ten sora bişi yemicem..süpersinn

ne güzel yaaa.peki tartıldınmı hiç kaç gün oldu başlayalı ve kg verebildinmi tatlım.bende bugün başladım ölücem açlıktan şimdi çay içtim sadece az önce o kdr

canımm ilk zamanlar zorlanabilirsin hak veriorum sana gerçekten. kilo vermeye başladım bile. bayramda çok abartmıştım midem bulanana kadar çikolata yedim yengemin ev yapımı baklavalarını gizli gizli götürdüm çünkü bayram öncesi saçma sapan yoyo dietlerden yapmıştım. öle olunca saldırdı tabi bayramda. ama şimdi böle gayet iiyim perfect :) sabahları hafif uyanmanın zevki bambaşka

sana katılıyorum minnoşcum gün içinde normal besleniyosun sadece akşam 6dan sonra yemeyerek sağlam kilo verilir yani. akşamki öğünümüzün kahvaltıya göre daha hafif olması gerekio ama bi kase çorba ya da bi bardak süt ya da bir adet meyveyle kapanış olmaz annem ya çok az olur öle. ondan sonra geri almışsın bak zaten. mahrumiyet psikolojisi oluşmasın beynimizde ruhumuzda. arkadaşlar hepinize burdan sonraki cümlelerim :) çok da diyete bağlanmamak gerekiyo diyetteyim diye zincirlere vurmayın kendinizi. ne var yani istersem yerim alır yerim açar yerim diye düşünün. sıkmayalım yani kendimizi. zaten akşam 6dan sonra yemezsen gün içinde istediğini ye en azından kilo almıyorsun inanın. ama hem diet yapıp hem 6dan sonra yemezsen müthiş kilo verirsiniz

dogru soyluyorsun canım aksamları cok hafıf gecırmeye calıstıgım ıcın
cok muthıs kılo vermıstım ama aksamları bır elma yıyen mınnoş sonradan corba yemek salata
bıle yese yınede kılo alır. bu sefer daha mantıklı bır sekılde yapıcam vucudumu o psıkolojıye sokmadan
zayıflıycam ınsallah sen kac yasındasın kac kılosun canım sende yenımı basladın bu aksam ,
6 dan sonra yememe olayına

evett kızlar bugun 3. gunum aksam 6 dan sonra yemek yememe olayında
gercı dun aksam 6 bucukta yedım yemegı ama olsun. bugun ucuncu gunumde 600 gr
vermıs bulunmaktayım ınsallah bugunde bıraz daha verırım de 1 kıloyu bulur yaa
ee sızler ne yaptınız bakalım ben dusundum 2 gunde bır tartılmaya karar verdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…