Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

ayy canımm inşallah 50 kilo bile olursun bu istekle ya benim düğünüm var iki ay sonra. o yüzden zayıf kuğu gibi bir gelin olmak istioruum tamam boyumu da itiraf ediorum 1,63 lütfen beni dışlamayın :18:

Yemene dikkat edip simidi eritecek hareketler yapmalısın..Zaten diyet olaylarından tecrübeli olduğun için bunu daha iyi biliyorsundur..Ama dahada zayıflamak istiyorum dersen tabiki sen bilirsin canım..Bu arada mutluluklar diliyorum..

Hepsinden zayıfsın diye de kıskanmasınlar Şimdi sen onlarla birlikteyken nasıl da mutlu oluyorsundur???

Çokkkk mutluyum akşam yemeğinden beri hiççç bir şey yemedim..Bitki çayı ve su içtim hiç de acıkmadım..Zaten benim gözüm aç,aklıma bir şey geliyor hadi bunuda yiyeyim diyorum..50 kere twist 15 dakika hızlı yürüyüş ve aralara da cardio hareketlerini koydum..Daha yapacaktım ama bebiş uyandı onu emzirdim devam edemedim..

günaydın canlarım yaw bir gün nete girmedim neler olmuş kilo bildirimini kaçırmışım gerçi ben yazmıştım daa önce ama yine yazıom benide unutmayın hee

tam tamına 65 kiloyum :/

bide kilo cetvelini hala profile ekleyemiorum formata uygun değil diip duruo yanlış yerinimi copy ediom nedir bi yardım edin allah rızası için :)
ben hem monti amcaya uymaya çalışıom hemde en geç 6 gibi yiyom yemeğimi sorası yeşil çay falan inş gider kilocuklar

kızlar ben bu 18 00 den sonra yememe olayını 19 00 yapamaz mıyım? çünkü geçerli sebebim var. kızlarımı okuldan alıp eve geldiğimizde saat 18 30 oluyor onlar gelmeden yemeği hazırlamış oluyorum ama yani 18 00 de yiyemeyiz maalesef okuldan 17 50 de çıkıyorlar zaten. onlarden evvel yesem diyeceğim o zamanda onlar yemez ben yemeyince öyle huyları var. sizce ne yapmalıyım denesem işe yarar mı 1 63 boyunda 74 ile 75 arasında oynayan kilodayım ballı tarçın çayı çok inceltti gören çok zayıflamışsın diyor ama değil tartı aynı çünkü

bnme bazen 18:30/19:00 u buluo sorun olcanı sanmam bnm bi arkim 20:00den sora yemeyerek 2ayda 8 kilo verdi tabi 10 yatacaksan 8 geç olur die düşünüorum :44:

Olur canım,denemen de fayda var..Eğer aramıza katılacaksan seni de listeye ekleyelim..

bnme bazen 18:30/19:00 u buluo sorun olcanı sanmam bnm bi arkim 20:00den sora yemeyerek 2ayda 8 kilo verdi tabi 10 yatacaksan 8 geç olur die düşünüorum :44:

Çizelgeyi gönderdim olmuş mu ?Bu arada ben gece 3-5 arası uyuyorum.Gece meyva yesem mi acaba?

çok teşekkür ederim arkadaşımm. yok ya kendimi zayıf gibi hissetmiorum ki nişanlımın kilo baskısından. benim kilo kontrolümü kendisi yapıo saolsun. ay bi ara 49 a düştüm ama sağlık elden gidiodu, meyve yiodum sadece ve deli gibi spor yapıodum fitnessa gidiodum pilates yapıodum ama aşırı derecede. artık elim ayağım titremeye başladı, merdivenlerden inerken dizlerim titriyodu, regl olamadım 3ay. sonra dur dedim ya napıorum ben :44: sağlıklı bi şekilde zayıflamaya karar verdim. acele etmeden. aslında biraz kızıyorum nişanlıma bu kilo konusunda ama ben de içten içe istiorum tabi zayıflamayı. artık düğün olcak başka bi şeye benzemez. düğünümde de zayıf olmicaksam ne zaman olcam di mi muckkk

BAŞLANGIÇ

fadime02 97 kg

ceylan1980 80.700 kg.

senam 74 kg.

BeyazBulut 70 kg.

tito79 65 kg.

gülfuren 65.800 kg.

etana 54 kg.

7 KİŞİ OLDUKKKKK KIZLAR HER GÜN BURAYA GELMEYE ÇALIŞALIM MOTİVE

HAYIRLIII OLSUNNN [/QUOTE]

kızlar siz aç karna mı tartılıp yazıyorsunuz?gerçek kilo için aç karna olanmış öyle duydum ne kadar doğrudur bilemem ben bugün leslie başladım tartıldım 58.2 ama aç karna olan tok karna 60 garanti :))

Montide neye dikkat ediyorsun..Okudum ama anlatırsan sevinirim..

Sabah aç karnına tartılıyoruz.. Sen 58.2 kg dasın canım..

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kilom çizelgedeki gibi boyum 158 yaşım 35

yenı gelen arkadaslar hg aramıza ıns hep beraber vercez kılolarımızı bende 80 kıloyum her cuma bıldırmde sevınıcez ıns ya bugun ıydımde sadece 9 gıbı 5 tane 9 katlar varya onlardan yedım uffffffffff bıde ben sabah ogle aksam ıkı dılım bugday yada kepek ekmegı yyorum basım donmesın dıye zaten daha once sıgortanın dıyetısyenıne gıtmısıtm tahlılerde problem yok sukur ama ılgısız oldukları ıcın bı daha gıtmedım 140 kalorılık dıyet vermıstı ondada her ogun 2 ser dılım ekmek var cokmukı bıde sabah ac karınana tartılcaz degılmı zaten tartıyı cok derın bır yere goturdumku her gun tartılmım dıye haftada 1 gun esas kılomu ogrenım dıye hergun tartılınca pıskolojım bozuluyo valla tavsıyem sızde oyle yapın

Sabah aç karnına tartılıyoruz.. Sen 58.2 kg dasın canım..

cnm bnm oldu tabi ya olmamı senin yrdımınla olayı çözdüm

montiye gelince cnm bende arkadaşlara sora sora öğreniorum henüz tam gaz başlamadım regl haftam bi olaydım eyiydi
genel htlrı şu protein ve karbonhidratları aynı öğünde yemiosun 1. aşamda kesinlikle yasak olan bikaç yiyecek var bunların dışında gi düşük gıdaları tercih ediosun yine 1. aşamada gi 35 olanlar(tam buğday ekmeği hariç) ekmeği sadece kahvaltıda tercih etmeye dikkat et ve süt ve süt ürünleri joker yani her öğünde mutlaka salat ve süt ürünü tüketilecek öğünler arası 4-5 saat kydunmu zaten en son öğünün 6 gibi oluo genel olarak baktıında zaten şekr ve beyaz unu kesmiş oluosun normal sağlıklı bi beslenme aslında kolay 2. aşama yani istediğin kiloya indikten sorası zaten kaçamakların var
burdan takip et istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...236698-montignac-diyetini-deneyimlerimiz.html

bugün bulabilirsem kitabınıda alıcam inş

hoş bulduk canım bende 2 gündür soganı haşlayıp suyunu içiyorum aç karnına dün içmeye başlamıştım bu sabah tartıda 200 gram eksik çıktım günde 3 fincan yeşil çay içiyorum bide diyetisten listem var ona uyuyorum .sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdim ama hiç yemedim kendime bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…