ayy canımm inşallah 50 kilo bile olursun bu istekleya benim düğünüm var iki ay sonra. o yüzden zayıf kuğu gibi bir gelin olmak istioruum tamam boyumu da itiraf ediorum 1,63 lütfen beni dışlamayın :18:
çokk teşekkür ederim arkadaşımmmama simidim var işte o simitten kurtulmak istiyorum. ben de lisede 67 kiloydum ünide 63. hep balıketi hep fazla kilolu. sonra diyete başladım işte geçen sene tam da bu zamanlar. biraz verdim biraz aldım derken 54teyim şu an. nişanlım kilo konusunda çok hassas çünkü baskül ailesi gibiler. ablaları annesi herkes şişman. bildiğin şişman yani. obeze doğru giden bi aile. kendisi dikkat ediyor ama zayıf değil. ben de zayıf sevmem zaten ne o öle. hafif bi göbek olmalı bence ay utandım. şişman değil kendisi. ama zayıf da deil. kilo takıntısı var benim de ablaları annesi gibi şişman olmamdan çok korkuyo. ve benim zayıf olmamı istiyo işte. çünkü diolarmış i sen bizle dalga geçiosun bizi azarlayıp duruyosun inşallah senin eşin de bizim gibi olur diolarmışş korkuları var bu konuda çok hassas :2: onun dışında melek gibi bi adamdır
BAŞLANGIÇ
ceylan1980 80.700 kg.
BeyazBulut 70 kg.
tito79 65 kg.
gülfuren 65.800 kg.
etana 54 kg.
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR
kızlar ben bu 18 00 den sonra yememe olayını 19 00 yapamaz mıyım? çünkü geçerli sebebim var. kızlarımı okuldan alıp eve geldiğimizde saat 18 30 oluyor onlar gelmeden yemeği hazırlamış oluyorum ama yani 18 00 de yiyemeyiz maalesef okuldan 17 50 de çıkıyorlar zaten. onlarden evvel yesem diyeceğim o zamanda onlar yemez ben yemeyince öyle huyları var. sizce ne yapmalıyım denesem işe yarar mı 1 63 boyunda 74 ile 75 arasında oynayan kilodayımballı tarçın çayı çok inceltti gören çok zayıflamışsın diyor ama değil tartı aynı çünkü
bnme bazen 18:30/19:00 u buluo sorun olcanı sanmam bnm bi arkim 20:00den sora yemeyerek 2ayda 8 kilo verdi tabi 10 yatacaksan 8 geç olur die düşünüorum :44:
Yemene dikkat edip simidi eritecek hareketler yapmalısın..Zaten diyet olaylarından tecrübeli olduğun için bunu daha iyi biliyorsundur..Ama dahada zayıflamak istiyorum dersen tabiki sen bilirsin canım..Bu arada mutluluklar diliyorum..
Hepsinden zayıfsın diye de kıskanmasınlarŞimdi sen onlarla birlikteyken nasıl da mutlu oluyorsundur???
BAŞLANGIÇ
ceylan1980 80.700 kg.
BeyazBulut 70 kg.
tito79 65 kg.
gülfuren 65.800 kg.
etana 54 kg.
senam 74 kg
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR
çok teşekkür ederim arkadaşımm. yok ya kendimi zayıf gibi hissetmiorum ki nişanlımın kilo baskısından. benim kilo kontrolümü kendisi yapıo saolsun. ay bi ara 49 a düştüm ama sağlık elden gidiodu, meyve yiodum sadece ve deli gibi spor yapıodum fitnessa gidiodum pilates yapıodum ama aşırı derecede. artık elim ayağım titremeye başladı, merdivenlerden inerken dizlerim titriyodu, regl olamadım 3ay. sonra dur dedim ya napıorum ben :44: sağlıklı bi şekilde zayıflamaya karar verdim. acele etmeden. aslında biraz kızıyorum nişanlıma bu kilo konusunda ama ben de içten içe istiorum tabi zayıflamayı.artık düğün olcak başka bi şeye benzemez. düğünümde de zayıf olmicaksam ne zaman olcam di mi muckkk
Nişanlında işi abartmış..Kıyamam ya sen hep kilo almayayım modunda mı olacaksın? Nişanlın asıl düğünden sonra kilo almasın..Genelde erkekler evlenince kilo alırlar
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kilom çizelgedeki gibi boyum 158 yaşım 35
Hoşgeldin fadime aramıza..Her cuma kilo bildirimi var unutmayalım
sonunda oldu beyaaaaaaaaaa ohhh
Şükürrr ,benim gönderdiğim olmadı mı? Deneme amaçlı yapmıştım..
günaydın canlarım yaw bir gün nete girmedim neler olmuş kilo bildirimini kaçırmışım gerçi ben yazmıştım daa önce ama yine yazıom benide unutmayın hee
tam tamına 65 kiloyum :/
bide kilo cetvelini hala profile ekleyemiorum formata uygun değil diip duruo yanlış yerinimi copy ediom nedir bi yardım edin allah rızası için :)
ben hem monti amcaya uymaya çalışıom hemde en geç 6 gibi yiyom yemeğimi sorası yeşil çay falan inş gider kilocuklar
kızlar siz aç karna mı tartılıp yazıyorsunuz?gerçek kilo için aç karna olanmış öyle duydum ne kadar doğrudur bilemem ben bugün leslie başladım tartıldım 58.2 ama aç karna olan tok karna 60 garanti :))
kızlar ben bu 18 00 den sonra yememe olayını 19 00 yapamaz mıyım? çünkü geçerli sebebim var. Kızlarımı okuldan alıp eve geldiğimizde saat 18 30 oluyor onlar gelmeden yemeği hazırlamış oluyorum ama yani 18 00 de yiyemeyiz maalesef okuldan 17 50 de çıkıyorlar zaten. Onlarden evvel yesem diyeceğim o zamanda onlar yemez ben yemeyince öyle huyları var. Sizce ne yapmalıyım denesem işe yarar mı 1 63 boyunda 74 ile 75 arasında oynayan kilodayımballı tarçın çayı çok inceltti gören çok zayıflamışsın diyor ama değil tartı aynı çünkü
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kilom çizelgedeki gibi boyum 158 yaşım 35
Sabah aç karnına tartılıyoruz.. Sen 58.2 kg dasın canım..
hoş bulduk canım zaten ben 90 artılardayım bide 9. grurptayım ama daha çok motive olayım diye sizin aranızada katılmak istedim ben zaten akşam yemegimi hep 18 de yemiş oluyorumNişanlında işi abartmış..Kıyamam ya sen hep kilo almayayım modunda mı olacaksın? Nişanlın asıl düğünden sonra kilo almasın..Genelde erkekler evlenince kilo alırlar
Hoşgeldin fadime aramıza..Her cuma kilo bildirimi var unutmayalım
Şükürrr ,benim gönderdiğim olmadı mı? Deneme amaçlı yapmıştım..
yenı gelen arkadaslar hg aramıza ıns hep beraber vercez kılolarımızı bende 80 kıloyum her cuma bıldırmde sevınıcez ıns ya bugun ıydımde sadece 9 gıbı 5 tane 9 katlar varya onlardan yedım uffffffffff bıde ben sabah ogle aksam ıkı dılım bugday yada kepek ekmegı yyorum basım donmesın dıye zaten daha once sıgortanın dıyetısyenıne gıtmısıtm tahlılerde problem yok sukur ama ılgısız oldukları ıcın bı daha gıtmedım 140 kalorılık dıyet vermıstı ondada her ogun 2 ser dılım ekmek var cokmukı bıde sabah ac karınana tartılcaz degılmı zaten tartıyı cok derın bır yere goturdumku her gun tartılmım dıye haftada 1 gun esas kılomu ogrenım dıye hergun tartılınca pıskolojım bozuluyo valla tavsıyem sızde oyle yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?