akşam 6 mutfak kapandı

güldürdün beni jelby.canım biraz acele ediyorsun gerçekten.zaten çok bir fazlalığın yok.acele etme.

geçmiş olsun canım

tebrik ederim canım kilolar gidiyor desene

kızlar valla yazmaya utanıyorum;bugünkü gerçekten çok fena

uyanınca:1 muz

sabah:3 tane top köfte,
1 kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim yulaf ekmeği

öğlen:1 top köfte
1 poğaça
1 fincan şekersiz nescafe

ara:çok az tuzsuz kabak çekirdeği

akşam:1 kıymalı pide
1 su bardağı ayran
az yeşil salata

gündüz yarım saat yürüyüş yaptım.ama şu hamur işlerini eritmek için evde bol bol adım atmam gerekiyor.şimdilik 1500 attım ama en az 5000 e tamamlayacağım.yok erimez o pideler

Slm kizlar bugunku menum
Sabah kalkinca 1bardak ilik limonlu su
Kahvalti:2dilim cavdar ekmegine tost yesil cay
Ara:kahve
Oglen canim bisey istemedi 1kase yogurt ve 1dilim cavdar ekmegi
Aksam:1tabak mercimek yemegi 2kasik pilav yogurt iyi diyodu ama disari ciktik esimle malesef biraz patlamis misir yedim simdide form
Cayi iciyorum yatmadanda 1tane soda icerim
Misir olmasaydi iyidi ama neyse:))

bende menümü yazayım ama öğlen misafirliğe gittiğim için kötü oldu

sabah 1.5 haşlanmış yumurta 3 dilim ekmek

ara öğün 1 mandalina

öğlen yarım haşlanmış yumurta yarım dilim kepek ekmeği

ikindi 3 kaşık patates salatası 2 kurabiye 1 tane etimek tatlısı

akşam 1.5 porsiyon yoğurtlu makarna offff yaaa amma karbonhidrat almışım:18:

komşu olayı sonradan çıktı ikindi ara öğünde yulaf kepekli yoğurt yiyecektim yarında kaynanamlar geliyor ben ne zaman diyete başlasam bişiler çıkıyor tabi gelenin kaynana olmasıda ayrı bir mesele

canın sağolsun.akşam 6 dan önce miydi o mısır

sabah:2 dilim kepek ekmek- salata- domates(bol kekikli)-peynir-zeytin
ara : 1 meyve 10 badem

öğle:1 kase mantar çorbası-1 dilim kepek ekmeği

ara:1 meyve

akşamatates kızartması 3 köfte(her ikiside actifryde 1 tatlı kaşığı yağdan daha az yağla kızartıldı)-2 dilim kepek ekmek-közlenmiş patlıcan-peynir-çay

3 lt.su 2 bardak yeşil çay ılık limonlu su

ve eşimin ısrarıyla 1 dilim ayva 1 kestane yedim 6 dan sonra.ilk defa 6 dan sonra bir şey yedim sanırım.kuralı bozdum ama ilk ve son olucak inş.yarında kocişin doğum günü büyük pasta yerine küçük 2 dilim pasta aldık onu üflücek artık:))

spor:1 saat eliptik bisiklet-15 dk. bölgsel çalıştım mekik filan-30 dk. titreşimli kemer

kızlar bu arada eliptik bisikleti 2 gündür sauna eşortmanımı giyip yapıyorum olamaz böyle bir şey resmen sıkıyorum suyum çıkıyor çamaşırlardan.elim yukarda spor yaptığım için yani kollardan tutarak kolumu aşağıya indirdiğimde resmen kolumdan su boşalıyor.bi çay bardağı dolar sanırım.şiddetle tavsiye ederim ama benim suyu bu ara 4 lt.çıkartmam şart oldu.su kaybetmek istemem.

canım allah kolaylık versin kayınvalide faktörü zor bir durum.inşallah anlayışlı biridir seni çok yormaz

kızlar bombayı patlatayım mı

1 TANE TULUMBA TATLISINDA 300 KALORİ VARMIŞ.

hala şoktayım.1 hafta kadar önce bayağı bir yemiştim de.bütün gün hiçbir sey yemesem olurmuş

süpersin.menün güzel olmuş.ama ana kural ihlali varşimdi oldu mu jelby,hiç yakıştı mı sana?söyleyene baksana benim menüm facia

arkadaşlar bi kaç gündür iş ve ev yoğunluğundan mesaj atamadım, sanah kahvaltımı yumurta peynir zeytın fındık ve çay ile yapıyorum akşamda sebze yemeği yoğurt çorba , ve en geç 6:10 gece mutfak kapandı bakalım kilolar ne olcak pazartesiye

Herkese merhaba, ben Melis. Tam aradigim konu basligi sizde arkadaslar :)
Bende pzt sabahi tartildiktan sonra aksam saat 6'dan itibaren hic bir sey yemiyorum artik.
62 kg ile basladim - bu sabah tartildigimda 60.9 kg'di. Azimle devam etme arzusu icindeyim, uzun zamandir kendim icin bir sey yapmamistim ve bu kisa surecte sanki kendimle dahada baristim. Gun icerisinde'de abartmadan vakitlice ogunlerimde de karnimi doyuruyorum. Gun icinde'de en az 30dk yurume bandindan tempolu bir sekilde yuruyorum ve disarida da kisa yada uzun mesafeli yuruyus imkanlari yaratiyorum kendime. Aksam mide de biraz bosluk oluyor tabi, uyku zamanina dogru dahada aciktigimi hissediyorum ozellikle gec yatiyorsam ama insanin kendini tutabilme azmi ve sabah duz bir karin ile uyanmayi artik hic bir seye degismem.

Sizlerin yazdiklariyla birlikte dahada motive olucam insallah. Haftalik kilo kaybini bildiririm size.

selam arkadaslar bugunki menum
sabah
kiymali menemen 3 dilim kadar kizarmis kepek ekmegi peynir zeytin krem peynir biraz bal ve recel.kahvaltimi guzel yaparim da ben.
ogle yemegi yemiyorum.
aksamda kayinvalidem manti yemeye cagirdi malesef.koca bir tabak manti yedim.ama saat 6 dan önceydi kapattim yemek faslini.
yarin balik ve salatayla mantiyi eritecem insallah.kizlar nezaman tartilip bildirecez sonuclari.
bu arada 1 yasinda oglum var emziriyorum.hem zayiflayip hem sütümün azalmasini nasil engellerim acaba bilen varmi.tesekkür ederim simdiden herkese

canım akşam 6 dan sonra birsey yemiyorsan zaten bozmamışsındır.ana kuralımız bu.diğerleri güçlendirmek için biliyorsun

Yok ablacim henuz 6'dan sonra bozmadim 1 gun disin da :)
Bugun de sabah kahvaltimi edemedim ve tek ogun yaptim hafif bi corba icerim 6'dan once.
Biraz da spor yaptimmm.Senin nasil gidiyorrr ?

süpersin.menün güzel olmuş.ama ana kural ihlali varşimdi oldu mu jelby,hiç yakıştı mı sana?söyleyene baksana benim menüm facia
sorma canım ya adam karşımda hapır hapur yiyor bende o ayva yerken acıktım ya dedim kalktı ölümü gör ölümü gör diye zorla soktu ağzıma.bir daha yapma sakın dedim söz verdirdim.çünkü hiç bir şeye değil özellikle saat 6 da sonra kuralına uymaya özen gösteriyorum ben.
canım sen ekmek yemiyormusun karatay tarzımı besleneiyorsun se.ara öğünde yapmamışsın çünkü.

canım çok kötü değil aslında menün bu günü daha hafif geçirirsen sorun kalmaz.ayrıca biz zaten her şeyi yicez 6 dana sonra yemicez demedik mi?biz yatana kadar onlar baya eriyordur heralde.sıkma canını.bende aynı senin gibiyim vicdan azabından ölüyorum.

hoşgeldin cnm 2 kiloyu bir haftada mı verdin?
benimde en sevdiğim öğündür kahvaltı.ama yalnızken canım hiç bir şey istemiyor.kuvvetli yaparım genelde kahvaltımı ballar reçeller sucuklar olmazsa olmaz:)bu arada belki klasik olucak ama bol bol su içmeni tavsiye ederim sütün için.benim oğlum 13 aylıktı biz emzirme faslını kapattık.istemedi.veeee ben o zaman 48 kiloydum:))çok su iç yeşil çay günde bir fincandan fazla olmasın tavsiye etmem yoksa gece ufaklık seni uyutmaz.rezene denemediysen dene mutlaka.dere otuda sütü artıırır artı iştahıda kapatır.tatlı matlı hikaye bence süt için gerekli olan tek şey suu.gerisi vtamin olarak geçer belki bilemicem ama sütü arttıran su.

kim ne kadar kilo vermiş olucak bu hafta çok merak ediyorum.aslında bu hafta vücudun şaşırmış olması lazım değil mi hızlı vermiş olmamız lazım.ama ben çok yaramazım dayanamıyorum tartılıyorum ve hiç eksi görmüyorum.inşallah birden gider bu kilolar.

kızlar bu arada albümde fotoğraflarım var orda ne kadar kilolu olduğum gözüküyor bütü kilolar karın bölgesinde.bana ayrıca tavsiye edeceiniz bir şey varmı acaba bölgesel olarak.ben kalçamın göğüslerimin erimesini hiç istemiyorum ya hiç.şekillenseler yeter ama ister istemez zayıflayınca ilk giden kalçam yüzüm ve göğsüm oluyor.o göbek doğuştan sanki hiç gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…