akşam 6 mutfak kapandı

iyi akşamlar...
bugünki menücan..
sabah 2 dilim tambuğday ekmeğine tost
1 yumurta
çay

öğle
domates çorbası
1 dilim kızramış ekmek
1 mandalina..

akşam
haşlama et
salata
yoğurt..
su 3 litre.
bu arada saat 6 dan sonra yememek çok iyi ..
tartı günümüz nezamandı pazar dı değilmi:26:

kurtulcuz kilolardan inş.canım

aramıza hoş geldin canım

kilo bildimimiz pazar günü canım.sütünün azalmaması için bol su iç ve sıkı diyetlere sakın girişme canım

canım albümüne baktım.mekik faydalı olabilir canım denedin mi.pazar gününü iple çekiyorum inş.kilo kaybımız olur

evet canım pazar kilo bildirimi yapıcaz

sabah:3 yk kavurma
2 dilim yulaf ekmeği

ara:1 elma,1\4 nar,1\4 armut

öğlen:1 kase aşure

ara:1 dilim yulaf ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 köfte
1 bardak ayran

akşam:1 kepçe tavuk çorbası
3 yemek kaşığı kuru fasülye
4 yemek kaşığı pirinç pilavı

yarım saat egzersiz yaptım:26:

canım albümüne baktım.mekik faydalı olabilir canım denedin mi.pazar gününü iple çekiyorum inş.kilo kaybımız olur

denedim cnm ama gitmedi yani bir kaç cm. fark ediyor tabi ama çoğu duruyor.neyse bir 5 kilo vereyim hemen jillian michaels yapıcam onda sonuçlar çabuk oluyor.bu gün yaptığım en iyi şey spordu.gerisini atın çöpe yazmaya bile gerek yok.akşam çaya davetliydik.ev sahibi döktürmüş bana kalsa yemicektim ama gönül koyuyorlar off.beğenmedin mi ne olur ye filan kasılıyorum bu duruma.

ne kadar güzel bir menü tebrik ederim kaçamaksız menülere imreniyorum artık.bende o irade olmadığı için ancak imrenmekle kalıyorum.

o yazdığın nedir canım.biraz bilgi verir misin

Tabi veririm cnm.telefondan baglandim yazmak biraz zor oluyor kelime hatasi olursa kusura bakma.jillian michaels 30 gunluk bir program 3 levelde olusuyor.1.level 10gun 2.level 10 gun 3.level10 gun yapiliyor.her levelde hareketler biraz zorlasiyor cardio agirlikli.ama yapanlarin cogu eriyor resmen.bu forumda da bununla ilgili egzersiz bolumunde ayrintili topik var.incelemeni tavsiye ederim.kafana yatarsa birlikte baslariz.birlikten kuvvet dogarmis

teşekkürler canım incelerim.bu arada aynı yaştaymışız.oğluşlarımız da mı aynı yaşta acaba.benimki 2 yaşında

Benimkide 2,5 yasinda cnm ayni sayilir.bence incele uyarsa ayni gun baslayalim kendimizi olcup bicelim.aslinda kilo verince baslicaktim ama seninle ayni zamanda baslayan olunca guzel oluyor.

canım topiği biraz inceledim anladığım kadarıyla sıkılaşma programı.bir de yapanlar bel bölgesindeki incelmeden söz ediyorlar.30 kilo fazlam olmasına rağmen benim belim ince ama kocaman bir popom var.uzun boylu ve iri yapılıyım.sıkılaşmadan önce zayıflamam lazım.

ya arkadaslar pazar günü tartilmak biraz moralimizi bozmazmi acaba.hani hafta sonu ailece kacamaklar olabilir diye düsünüyorum.yani kendi adima söylüyorumda.ama tabi cogunluk nederse o olur.
bugunki menüm
sabah
2 kücük ekmekle bol yesillikli peynirli balli vs.güzel bir kahvalti yaptim
saat 3 gibi kepek ekmekli bir tost yedim.baska yooook.
cay beni cok sisirip tok tutuyor.ocakta cayim eksik olmaz.gün boyu cay ve su.aciktim ama baska türlü gitmiyor benim kilocuklar.sabahi iple cekiyorum.
tatli krizini nasil asiyorsunuz arkadaslar.yemek degilde tatli istegi beni mahvediyor.

kilo bildimimiz pazar günü canım.sütünün azalmaması için bol su iç ve sıkı diyetlere sakın girişme canım

sagol canim gercekten su icmek cok faydali.her acidan.zaten suyla aram cok iyi elhamdülillah.emzirirken kilolar cabuk gider diye düsündüm ama diyet yapmadan malesef gitmiyor bende.artik dayanamadim siki diyete girdim malesef

canım istersen başka birgün tartılabilirsin ama pazar günü kilo bildirimi yapmalısın

uyanınca:10 15 tuzsuz kabak çekirdeği

sabah:2 yemek kaşığı menemen,2 dilim yulaf ekmeği

ara:-(

öğlen:1 kase yoğurtlu makarna,yarım poğaça

ara:-(

akşam:yarım muz,1 su bardağı süt

1 saat yürüyüş yaptım.ama ara öğünlerimi yapamadım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…