Yok canim ya malesef saat8di
Bu arada spor hic yok bu hafta spora baslicaktim
Oglum hastalandi onu duzeltiyim
Derken kizim hasta oldu benim
Spor baska bahara kaldi:)))
arkadaşlar bi kaç gündür iş ve ev yoğunluğundan mesaj atamadım, sanah kahvaltımı yumurta peynir zeytın fındık ve çay ile yapıyorum akşamda sebze yemeği yoğurt çorba , ve en geç 6:10 gece mutfak kapandı bakalım kilolar ne olcak pazartesiye
Herkese merhaba, ben Melis. Tam aradigim konu basligi sizde arkadaslar :)
Bende pzt sabahi tartildiktan sonra aksam saat 6'dan itibaren hic bir sey yemiyorum artik.
62 kg ile basladim - bu sabah tartildigimda 60.9 kg'di. Azimle devam etme arzusu icindeyim, uzun zamandir kendim icin bir sey yapmamistim ve bu kisa surecte sanki kendimle dahada baristim. Gun icerisinde'de abartmadan vakitlice ogunlerimde de karnimi doyuruyorum. Gun icinde'de en az 30dk yurume bandindan tempolu bir sekilde yuruyorum ve disarida da kisa yada uzun mesafeli yuruyus imkanlari yaratiyorum kendime. Aksam mide de biraz bosluk oluyor tabi, uyku zamanina dogru dahada aciktigimi hissediyorum ozellikle gec yatiyorsam ama insanin kendini tutabilme azmi ve sabah duz bir karin ile uyanmayi artik hic bir seye degismem.
Sizlerin yazdiklariyla birlikte dahada motive olucam insallah. Haftalik kilo kaybini bildiririm size.
selam arkadaslar bugunki menum
sabah
kiymali menemen 3 dilim kadar kizarmis kepek ekmegi peynir zeytin krem peynir biraz bal ve recel.kahvaltimi guzel yaparim da ben.
ogle yemegi yemiyorum.
aksamda kayinvalidem manti yemeye cagirdi malesef.koca bir tabak manti yedim.ama saat 6 dan önceydi kapattim yemek faslini.
yarin balik ve salatayla mantiyi eritecem insallah.kizlar nezaman tartilip bildirecez sonuclari.
bu arada 1 yasinda oglum var emziriyorum.hem zayiflayip hem sütümün azalmasini nasil engellerim acaba bilen varmi.tesekkür ederim simdiden herkese
Yok ablacim henuz 6'dan sonra bozmadim 1 gun disin da :)
Bugun de sabah kahvaltimi edemedim ve tek ogun yaptim hafif bi corba icerim 6'dan once.
Biraz da spor yaptimmm.Senin nasil gidiyorrr ?
kızlar bu arada albümde fotoğraflarım var orda ne kadar kilolu olduğum gözüküyor bütü kilolar karın bölgesinde.bana ayrıca tavsiye edeceiniz bir şey varmı acaba bölgesel olarak.ben kalçamın göğüslerimin erimesini hiç istemiyorum ya hiç.şekillenseler yeter ama ister istemez zayıflayınca ilk giden kalçam yüzüm ve göğsüm oluyor.o göbek doğuştan sanki hiç gitmiyor
evet canım pazar kilo bildirimi yapıcaziyi akşamlar...
bugünki menücan..
sabah 2 dilim tambuğday ekmeğine tost
1 yumurta
çay
öğle
domates çorbası
1 dilim kızramış ekmek
1 mandalina..
akşam
haşlama et
salata
yoğurt..
su 3 litre.
bu arada saat 6 dan sonra yememek çok iyi ..
tartı günümüz nezamandı pazar dı değilmi:26:
canım albümüne baktım.mekik faydalı olabilir canım denedin mi.pazar gününü iple çekiyorum inş.kilo kaybımız olur
sabah:3 yk kavurma
2 dilim yulaf ekmeği
ara:1 elma,1\4 nar,1\4 armut
öğlen:1 kase aşure
ara:1 dilim yulaf ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 köfte
1 bardak ayran
akşam:1 kepçe tavuk çorbası
3 yemek kaşığı kuru fasülye
4 yemek kaşığı pirinç pilavı
yarım saat egzersiz yaptım:26:
denedim cnm ama gitmedi yani bir kaç cm. fark ediyor tabi ama çoğu duruyor.neyse bir 5 kilo vereyim hemen jillian michaels yapıcam onda sonuçlar çabuk oluyor.bu gün yaptığım en iyi şey spordu.gerisini atın çöpe yazmaya bile gerek yok.akşam çaya davetliydik.ev sahibi döktürmüş bana kalsa yemicektim ama gönül koyuyorlar off.beğenmedin mi ne olur ye filan kasılıyorum bu duruma.
Tabi veririm cnm.telefondan baglandim yazmak biraz zor oluyor kelime hatasi olursa kusura bakma.jillian michaels 30 gunluk bir program 3 levelde olusuyor.1.level 10gun 2.level 10 gun 3.level10 gun yapiliyor.her levelde hareketler biraz zorlasiyor cardio agirlikli.ama yapanlarin cogu eriyor resmen.bu forumda da bununla ilgili egzersiz bolumunde ayrintili topik var.incelemeni tavsiye ederim.kafana yatarsa birlikte baslariz.birlikten kuvvet dogarmis
kilo bildimimiz pazar günü canım.sütünün azalmaması için bol su iç ve sıkı diyetlere sakın girişme canım
ya arkadaslar pazar günü tartilmak biraz moralimizi bozmazmi acaba.hani hafta sonu ailece kacamaklar olabilir diye düsünüyorum.yani kendi adima söylüyorumda.ama tabi cogunluk nederse o olur.
bugunki menüm
sabah
2 kücük ekmekle bol yesillikli peynirli balli vs.güzel bir kahvalti yaptim
saat 3 gibi kepek ekmekli bir tost yedim.baska yooook.
cay beni cok sisirip tok tutuyor.ocakta cayim eksik olmaz.gün boyu cay ve su.aciktim ama baska türlü gitmiyor benim kilocuklar.sabahi iple cekiyorum.
tatli krizini nasil asiyorsunuz arkadaslar.yemek degilde tatli istegi beni mahvediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?