ya arkadaslar pazar günü tartilmak biraz moralimizi bozmazmi acaba.hani hafta sonu ailece kacamaklar olabilir diye düsünüyorum.yani kendi adima söylüyorumda.ama tabi cogunluk nederse o olur.
bugunki menüm
sabah
2 kücük ekmekle bol yesillikli peynirli balli vs.güzel bir kahvalti yaptim
saat 3 gibi kepek ekmekli bir tost yedim.baska yooook.
cay beni cok sisirip tok tutuyor.ocakta cayim eksik olmaz.gün boyu cay ve su.aciktim ama baska türlü gitmiyor benim kilocuklar.sabahi iple cekiyorum.
tatli krizini nasil asiyorsunuz arkadaslar.yemek degilde tatli istegi beni mahvediyor.
Zeynepcim cayimi tatlandirici ile içiyorum şekersiz çaya alisamiyorum malesef.nekadar sağlıklı bilmiyorum ama şekerin zararida malûm.
Neyse ilk kilo bildirimi benden olsun.
Kilom 64.4
Geçen hafta 65.5 civarındaydı.
Haftaya daha iyi olur inşallah. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum canu gönülden
Bu ara kurallari cok cignedimmm. 92 kiloyum malesefffff :18:
geçen pazartesi 61.9 la başladım..asıl günüm yarın ama bu sabah sizin için tartıldım..ben ve benim gibi pazar günü tartılma kararı alan arkadaşlarım;yarın sabah uyanınca tuvalete gidiyoruz,aç karna kıyafetsiz olarak tartılıyoruz.pazer günü tartılmak istemeyen arkadaşlarım en son tartıldıklarında baskülde gördükleri rakamı bizlerle paylaşsınlar.yarın kilo bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Zeynepcim cayimi tatlandirici ile içiyorum şekersiz çaya alisamiyorum malesef.nekadar sağlıklı bilmiyorum ama şekerin zararida malûm.
Neyse ilk kilo bildirimi benden olsun.
Kilom 64.4
Geçen hafta 65.5 civarındaydı.
Haftaya daha iyi olur inşallah. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum canu gönülden
kızlar ben tartıldım.veeeee 87 kiloyum.90 la başlamıştım.3 kilo gitmiş bir haftada,bu yöntem gerçekten işe yarıyor,aynen devam
geçen pazartesi 61.9 la başladım..asıl günüm yarın ama bu sabah sizin için tartıldım..
ve 61..giden 900gr..
başlangıç:61.9
hedef :57
şu anki kilom:61..
kızlar ben tartıldım.veeeee 87 kiloyum.90 la başlamıştım.3 kilo gitmiş bir haftada,bu yöntem gerçekten işe yarıyor,aynen devam
canlar sabah kahvaltıda misafirler vardı ben o yüzden o telaşla tartılmayı unuttumyarın sabah aç karınla tartılıp bildirsem ollurmu?
vaov bravo arkadasim cok tebrikler.harika bir sonuc bence.devami gelir insallah ve hepimiz kurtuluruz kilolardan.
buarada arkadaslar bu surat sekillerini nereden ekliyorsunuz b en bulamadim bir türlü
kızlar 2 3 gundur cok sıkıntılıyız aneciğimin tüm dişlerini çektiler onun üzüntüsüyle hasta oldu tam onla ilgilenirken bi yakın akraba vefat etti şimdi onun mevludune gidecem gitmeden yazayım dedim kilo bildirimi bugunmuydu bılmıyorum ama duzenlı menu tutamadım tup bebege basladım ve sonuc 88 kıloyum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?