menümü paylaşmaya geldim kızacaksınız bana öğün atladım mecburen ani bir işm çıktı eve geldiğimde saat 4.30 dusabahta geç yedim eşim hastaneye gitti onun gelmesini bekledim ben ne zaman diyete karar versem böyle bişiler olur yarında 5 aralık mühendisler günü adına derneğimizde gece veriyoruz veee 6.30 da başlayacak nasıl yemem yaaa
neyse menüm sabah
zeytin peynir haşlanmış yumurta simit
öğlen bir çikolata yemek zorunda kaldım çantamda varmış aç kalınca migrenim tutuyor((
akşam 1 porsiyon çorba 3 dilim kepek ekmeği 4 adet köfte
çok kötü dimi yarın neler olacak bakalım...
örtmenim pazar olmasın ben çarşamba olsun derim hafta sonu kaçamaklarımız oluyor ister istemez çarşambaya da anca düzene giriyor ne dersiniz daha iyi olmazmı
ben sabahları çörekotu çiğniyorum bir de beşi bir arada içiyorum aç karnına gün içinde yeşilçay tüketiyorum en kısa zamanda spora başlayacağım günlük en az 10 bin adım atayım diyorum ne dersiniz 3 lt. su tüketiyorum ekmeğide kesersem iyi olacak öğün aralarında da yulaf kepekli yoğurt yemeye başlamayı düşünüyorum hatta şimdi gidip yapayım yılbaşına kadar 5 kilo gitmeli....
04.12.2012 menüüüü.
sabah
1 yumurta
2 parmak peynir..
2 yeşil zeytin..
az yeşillik..
2 dilim tam buğday ekmeği..
çay
öğle
bir tabak ciğer sote..
bol limonlu kıvırcık salata..
ara
anacığımın aşuresi..
akşam henüz belli değil..
su 2 litre oldu ..bugün fazla adım atamadım..yatana kadar belli olur..paylaşırım..
menümü paylaşmaya geldim kızacaksınız bana öğün atladım mecburen ani bir işm çıktı eve geldiğimde saat 4.30 dusabahta geç yedim eşim hastaneye gitti onun gelmesini bekledim ben ne zaman diyete karar versem böyle bişiler olur yarında 5 aralık mühendisler günü adına derneğimizde gece veriyoruz veee 6.30 da başlayacak nasıl yemem yaaa
neyse menüm sabah
zeytin peynir haşlanmış yumurta simit
öğlen bir çikolata yemek zorunda kaldım çantamda varmış aç kalınca migrenim tutuyor((
akşam 1 porsiyon çorba 3 dilim kepek ekmeği 4 adet köfte
çok kötü dimi yarın neler olacak bakalım...
kızlaaar
sabah 1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin domates-salatalık-roka,2 dilim kepek ekmeğive 2-3 dilim sucuk
ara:1 mandalina
öğlen:1 kase çorba,sarımsaklı yoğurtla sosladığım brokoli
ara:1 activia
akşam bomba geliyor şimdi:) 2.5 lahmacun(ama lahmacunlar küçük)2 bardak ayran bol acı biber:)
spor:40 dk. eliptik bisiklet yaptım.500 cal. yakmışım ben aletin yalancısıyım:)ben yatana kadar yine yapıcam spor yapabildiğim kadar.
bu gün itibariyle eşimin izni bitti.yarın sabah daha düzenli bir menüyle gelicem karşınıza.kızlar bu arada yarın etli kuru fasülye yapıcam ama çokmu kalorili olur.yemesemmi bir süre acaba.bu arada pilav makarna filan yemiyorum uzun zamandır:)
kızlarrr bende katılayım aranıza ama ben ekmeği ve yağıda kıstımmm.
6dan sonra su ve çaydamı tüketilmeyecek
Slm arkadaslar bugunku menum pek iyi deil ama
Kalkinca 1bardak ılık limonlu su
Kahvalti:2dilim tahilli ekmek 1yumurta biraz peynir yesil cay
Oglen hastanedeydim oglum rahatsiz oyuzden 1tane pogaca yedim
Aksamda saat5.30 1kase corba 1dilim tahilli ekmek yedim simdide form cayi iciyorum yatana kadar 1fincanda yesil cay icerim pek iç acici menu deil ama idare eder:))
aramıza hoşgeldin canım.akşam 6 dan sonra su ve şekersiz çay içiyoruz.ama asla hiçbir şey yemiyoruz.6.sayfada kurallarımız var canım oraya göz atabilirsin
sabah:nesfit
ara:1 muz
öğlen:2 yumurta,peynir,salatalık,domates
akşam:1 kabak,1 patatesin yarısı ve avuc ayası kadar tavukla yaptıgım sote,yogurt,salata
bugun cok yogundu benım ıcın sadece yarım saat egzersız yapabıldım
3 lt belkıde daha fazla su ıctım
kızlarr kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim çocuğum olmuyor kullandığım hormon ilaçları yüzünden balon gibi şişiyorum.1.5 ay önce kürtaj oldum hala adet olamadım patlamak üzereyim ama lekem hiç bitmedi 74 kiloydum bugün tartıda 78i gördüm 10 gün önce 74 75 geliodum .78i görünce şoke oldum ama adet olamadığımdan olabilir die düşünüyorum.hedefim 65 çok zayıf olmak istemiyrm bana yakışmaz die düşünüyrm.
uyanınca:1 yeşil elma,2 çatal kek
sabah:2 dilim yulaf ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
ara:1 su bardağı yarım yağlı süt
öğlen:1 kase şehriye çorbası
1 tane turşu
ara:meyve salatası(elma,muz,nar,ayva,armut,havuç,mandalina)
akşam:4 yemek kaşığı tavuklu mantar sote,
1 dilim yulaf ekmeği
spor:3500 adım attım ama 5000 e tamamlayacağım inşallah.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?