akşam 6 mutfak kapandı

04.12.2012 menüüüü.
sabah
1 yumurta
2 parmak peynir..
2 yeşil zeytin..
az yeşillik..
2 dilim tam buğday ekmeği..
çay
öğle
bir tabak ciğer sote..
bol limonlu kıvırcık salata..
ara
anacığımın aşuresi..
akşam henüz belli değil..
su 2 litre oldu ..bugün fazla adım atamadım..yatana kadar belli olur..paylaşırım..

menümü paylaşmaya geldim kızacaksınız bana öğün atladım mecburen ani bir işm çıktı eve geldiğimde saat 4.30 dusabahta geç yedim eşim hastaneye gitti onun gelmesini bekledim ben ne zaman diyete karar versem böyle bişiler olur yarında 5 aralık mühendisler günü adına derneğimizde gece veriyoruz veee 6.30 da başlayacak nasıl yemem yaaa

neyse menüm sabah
zeytin peynir haşlanmış yumurta simit
öğlen bir çikolata yemek zorunda kaldım çantamda varmış aç kalınca migrenim tutuyor((
akşam 1 porsiyon çorba 3 dilim kepek ekmeği 4 adet köfte

çok kötü dimi yarın neler olacak bakalım...

kızlaaar
sabah 1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin domates-salatalık-roka,2 dilim kepek ekmeğive 2-3 dilim sucuk

ara:1 mandalina

öğlen:1 kase çorba,sarımsaklı yoğurtla sosladığım brokoli

ara:1 activia

akşam bomba geliyor şimdi:) 2.5 lahmacun(ama lahmacunlar küçük)2 bardak ayran bol acı biber:)

spor:40 dk. eliptik bisiklet yaptım.500 cal. yakmışım ben aletin yalancısıyım:)ben yatana kadar yine yapıcam spor yapabildiğim kadar.

bu gün itibariyle eşimin izni bitti.yarın sabah daha düzenli bir menüyle gelicem karşınıza.kızlar bu arada yarın etli kuru fasülye yapıcam ama çokmu kalorili olur.yemesemmi bir süre acaba.bu arada pilav makarna filan yemiyorum uzun zamandır:)

canım bence çok kötü değil menün ama ekmeği fazla yemişsin sanki 2 dilim olsaydı yanında da salata olsaydı ne güzel olurdu.bence menün gayet güzel yinede.ama sütü ve meyveyi unutmuyoruz.özellikle akşam menülerine ayran,yoğurt veya salata eklersen daha doyurucu olur(akşam yemeğinde 2.5 lahmacunu götüren benden inciler:) )

pazartesi ciddi bir şekilde başladık ya pazara tam bir hafta olur onun için diyorum.aslına bakarsan istediğimiz gün tatılabiliriz ama önemli olan pazar günü kilo bildirimi yapmamız

meyven ve sütün yok ara öğünlerin yok onlara da dikkat edelim.hem ara öğünler insanı daha zinde tutuyor

canım böyle aksaklıklar maalesef oluyor .yapacak birsey yok.ama menün o kadar da kötü değil evde olsan ara öğünlerini de yapardın daha güzel olurdu

canım benim menün güzel yalnız şu lahmacun öğlen olsaymış bir de hamur işi olunca sadece bir dilim demiştik ya sadece bir lahmacun olabilseydi daha iyi olurdu bence

uyanınca:1 yeşil elma,2 çatal kek

sabah:2 dilim yulaf ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir

ara:1 su bardağı yarım yağlı süt

öğlen:1 kase şehriye çorbası
1 tane turşu

ara:meyve salatası(elma,muz,nar,ayva,armut,havuç,mandalina)

akşam:4 yemek kaşığı tavuklu mantar sote,
1 dilim yulaf ekmeği

spor:3500 adım attım ama 5000 e tamamlayacağım inşallah.:44:

kızlarrr bende katılayım aranıza ama ben ekmeği ve yağıda kıstımmm.

6dan sonra su ve çaydamı tüketilmeyecek

Slm arkadaslar bugunku menum pek iyi deil ama
Kalkinca 1bardak ılık limonlu su
Kahvalti:2dilim tahilli ekmek 1yumurta biraz peynir yesil cay
Oglen hastanedeydim oglum rahatsiz oyuzden 1tane pogaca yedim
Aksamda saat5.30 1kase corba 1dilim tahilli ekmek yedim simdide form cayi iciyorum yatana kadar 1fincanda yesil cay icerim pek iç acici menu deil ama idare eder:))

kızlarrr bende katılayım aranıza ama ben ekmeği ve yağıda kıstımmm.

6dan sonra su ve çaydamı tüketilmeyecek

aramıza hoşgeldin canım.akşam 6 dan sonra su ve şekersiz çay içiyoruz.ama asla hiçbir şey yemiyoruz.6.sayfada kurallarımız var canım oraya göz atabilirsin

canım oğluna geçmiş olsun.

aramıza hoşgeldin canım.akşam 6 dan sonra su ve şekersiz çay içiyoruz.ama asla hiçbir şey yemiyoruz.6.sayfada kurallarımız var canım oraya göz atabilirsin

tmm cnm baktımm varım diyorummm

ama ben bugün kaçamak yaptım sabahtan akşama çok güzel tutuum diyetimi akşam eşim tatlı getirmişş bi tabak ondan yedimmmm

kızlarr kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim çocuğum olmuyor kullandığım hormon ilaçları yüzünden balon gibi şişiyorum.1.5 ay önce kürtaj oldum hala adet olamadım patlamak üzereyim ama lekem hiç bitmedi 74 kiloydum bugün tartıda 78i gördüm 10 gün önce 74 75 geliodum .78i görünce şoke oldum ama adet olamadığımdan olabilir die düşünüyorum.hedefim 65 çok zayıf olmak istemiyrm bana yakışmaz die düşünüyrm.

sabah:nesfit
ara:1 muz
öğlen:2 yumurta,peynir,salatalık,domates
akşam:1 kabak,1 patatesin yarısı ve avuc ayası kadar tavukla yaptıgım sote,yogurt,salata

bugun cok yogundu benım ıcın sadece yarım saat egzersız yapabıldım

3 lt belkıde daha fazla su ıctım

canım menün biraz zayıf olmuş gibi

allah yardımcın olsun canım.allah kimine çocuk veriyor öyle imtihan ediyor kimine de vermiyor öyle imtihan ediyor.sonuçta hepsinin de sonu hiçlik.çünkü yalnız geldiğimiz bu dünyadan yalnız ayrılıyoruz ve o zaman sanırım hiçbir seyin anlamının olmadığını anlayacağız.
hakkında hayırlısı olsun canım.biliyorum bazen çok zor geliyor ama bazı şeyleri isterken hayırlıysa olsun diye dua etmek çok önemli.

neyse çok uzattım galiba neyse gelelim şu fazla 4 kiloya.bence de adet olmadığındandır.inşallah öncelikle sağlığına sonra da bebişine kavuşursun.özel değilse eğer sorabilir miyim?bazı arkadaşlarımızın fazla kiloları çocuk sahibi olmalarına engel oluyor.sizin sorununuz da böyle birsey mi;inşallah daha zor ya da vahim bir durum değildir

5000 adıma tamamladım.yarınki hedefim 6000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…