akşam 6'dan sonra yemek yememek

Selam Diyetimde muzur şeyler yok, tatlı, pilav ve makarna yemiyorum. Diyetisyenin verdiği listede saat 21 de meyve ya da süt var. Şimdi gece öğünümü yapıyorum. 300 gr. kaybetmişim hafta başından bu yana. Bir de kavitasyona gitmeye başladım. İlk seansa girdim, 3 seans daha gireceğim. Bakalım sonuç ne olacak.

Merhaba, eğer sürekli anlattığın gibi besleniyorsan, bence çok yanlış besleniyorsun. Sabah mısır gevreği kabul edilebilir fakat öğle ve akşam yemeğinde mutlaka protein ve masum karbonhidrat tüketmelisin. Dayanamaman normal, çünkü aç kalıyorsun. Gece yemelerin artabilir bu yüzden. Makarna ve yoğurdu öğle saatinde yesen, akşam da ızgara bir et ya da balıkla salata yesen, kuşluk vakti krakerlerinle, öğleden sonra bir meyve ve yeşil çay ile ara öğün yapsan gece de yatmadan süt içsen mesela??

merhaba arkadaşlar bende 5-6 gundur 7 den sonra bisey yemiyorum. ama ne meyve ne süt vs. hiiiiiiiç bisey yiyip içmiyorum. sadece su içiyorum ve sakız çiğniyorum:) bi de her gün en az 45 dk. tempolu yürüyüş yapiyorum. malesef en az 20 kilo vermem lazim.

bu arada simdi 91 kiloyum. ama basladigimda 92,5 tum. umarim hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya ulaşiriz..

canım leblebinin kalorisi çok az hem tok tutuyor hemde baya su içiriyor on numara yani :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…